صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / چگونه كس زنمو بكنم ؟ 2 ساله كه نتونستم . كمكم كنيد
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
نویسنده پیام
# : 1 Oct 2008 01:39

سلام دوستان . متاسفانه من 2 ساله مشكلي دارم كه فكر كردم شايد اينجا بتونين كمكم كنين .
موضوع اينه كه من 2 ساله كه عقد كردم و سال قبل هم ازدواج كردم ولي هنوز موفق نشدم كس زنمو بكنم . زنم 28 سالشه و قدكوتاهه ولي هيكل خوب و متناسبي داره اما كس تنگي داره و از اون كساي خوشمزه و خوشگله و سوراخ كونشم حرف نداره . كيرم منم كه 18 سانته و قطرشم 15 سانت كه بنظر همسرم كيرم بيش از حد كلفته . هر بار كه خواستم بكنم تو كسش داد ميزده از درد و گريه ميكرده و ميگفته درد ميكنه . از روغنم استفاده كردم فايده نداشت . هر دفعه فقط ميتونستم سر كيرمو توش بكنم فقط . شايد از 10 باري كه اين 1 ساله امتحان كردم فقط تونستم يه بار كيرمو يه 5 سانتي توش بكنم كه نزديك بود غش كنه و خيس عرق شده بود و كيرمم ديگه جلوتر نميرفت . انگار سوراخه اونجا بسته ميشد !!! در عوض همسرم كه ظاهرا سرده . من شديدا حشريم . هر چي هم بهش ميگم تحمل كن قبول نميكنه . از كونم نميذاره بكنمش . يكي دوبار بزور تونستم رازيش كنم كه اونم فقط تونستم سر كيرمو توش بكنم كه داد و بيداد ميكرد و ميگفت نكن . البته خودشم بدش نمياد كه با كيرم بكنمش اما ميگه درد داره . انگشتمم نميذاره بكنم تو كسش تا كسش گشاد شه . چند بار اينكارو كردم ولي مجبورم ميكرد درش بيارم و ميگفت بدش مياد !!! روش ارضا شدنشم تو اين دو سال اين بود كه رو تخت دراز ميكشد و من كسشو ليس ميزدم و كمي كه تحريك ميشد بصورت 69 ميشديم و اونم كيرمو ميخورد و منم كسشو ميخوردم و سوراخ كونشو ليس ميزدم تا ارضا ميشد . ولي همش بايد زير باشه و من روش . به هيچ روش ديگه حاضر به سكس نيست . البته اينم بگم كه واقعا متخصص كير ليس زدنه . بحدي كه آه و ناله آدمو در مياره . اما وقتي ميگم كيرمو تا ته بكن تو دهنت اينكارو نميكنه و ميگه بدم مياد . همش بدش مياد . ميگم آبمو بخور ميگه بدم مياد . آب منم با ليس زدن مياره اما من كه لذت نميبرم اصلا ........ سعي كردم خلاصه و مفيد توضيح بدم و از شما دوستان متخصص ميخوام كه منو راهنمايي كنين كه چطوري كسشو بكنم و به روشهاي ديگه سكس عادتش بدم ؟ من دوست دارم همه روشهاي سكس رو باهاش تجربه كنم . اما چه جوري ؟ از دوستان ميخوام كه راهنمايي كنن و اگه چيزي نميدونن جواباي چرت و پرت ندن .........

kir18santi
# : 1 Oct 2008 02:33

به نظر من اگه به دکتر مراجعه کنید مشکلتون حل میشه. بهترین راه حله. تا حالا مراجعه کردی؟

# : 1 Oct 2008 02:41

Quoting: kir18santi
قطرشم 15 سانت

به نظرم این غیر عادیه و باید به دکتر مراجعه کنی

i'm god's lonely man
# : 1 Oct 2008 02:47

kir18santi
برو پیش دکتر.کمکت میکنه

ز مرگم هیچ نمی ترسم اگر دنیا سرم ریزد...از این ترسم که بعد از من گلم را دیگری بوید!!!
# : 1 Oct 2008 05:41

من دکتر هستم. بیا پیش من آموزشت میدم عزیزم. هم به خانومت یاد میدم هم به خودت. بیا منزل تنها زندگی میکنم.
kurosh_h2002@yahoo.com

# : 1 Oct 2008 09:11

kir18santi
زنتو بزن صدای سگ بده . دهه . چه معنی داره زن بگه نمیدم . به نظرم مشکل بی عرضه بودن شماست . وگرنه باید بدونی خیلی بزرگ تر و حجیم تر از اینارو خانمها میتونن تحمل کنن . الان که این پست منو خوندی .برو چنان بکنش که حلقش بزنه بیرون . امروزم اتفاقا عید هستش . شگون داره . من دوستانه گفتم . البته اگه میخوای روشهای علمیشم بهتون بگم . باید یه عکس از هیکل و دستگاه تناسلی خانمت بزاری تا با با اطلاعات کامل . درمانه علمیشم ارائه بدیم .
مرسی

ما مثله هيچكس نيستيم . دنبال خودت نگرد . مرسي
# : 1 Oct 2008 09:15

سعي كردم خلاصه و مفيد توضيح بدم

نه داداش. خیلی هم خوب ومفصل توضیح دادی . نزدیک بود ...ب ما هم در بیاد!

# : 1 Oct 2008 09:43

كيرم منم كه 18 سانته و قطرشم 15 سانت كه بنظر همسرم كيرم بيش از حد كلفته .

خب این بستگی داره که شما از ریاضیات راهنمایی یادت باشه که محیط چیه , قطر چیه.
قطر دو برابر شعاع هست . شعاع فاصله مرکز دایره هست تا نقطه ای , هر نقطه ای ,در پیرامون دایره . من احتمال میدم شما یه خط کش یا متر گذاشتی دور تا دور دایره رو اندازه گرفتی . در این صورت این محیطه ,که اندازه های شما خیلی هم غول آسا نیست. اما اگه واقعا" قطر مال شما پونزده سانت باشه , شعاعش میشه هفت ونیم سانت و محیطش میشه دو ضربدر شعاع(7.5 )ضربدر عدد پی(3.14) ....محیط مال شما میشه 47.1 سانتی متر که جدا" کلفته .
فقط در این صورت به اورولوژیست مراجعه کنید.

# : 1 Oct 2008 10:36

از كونم نميذاره بكنمش

نه حالا بفرما از کون هم بکنش
با این 15 سانتی !!! که شما میگید کس دووم نمیاره چه برسه به کون
اگه قطرش واقعا 15 باشه چاره ای جز عمل نداری
باید بدی دکترای اسرائیلی یا ایتالیایی که اوستای این کارن چیزتو تراش بدن
البته من عمل زیبایی و تراش کیر تا حدود خیلی کم رو میدونم که برای زیبایی انجام میدن ولی دیگه نمی دونم می تونن مال تو رو به یه چیز عادی تبدیل کنن یانه
به هر حال مراجعه به پزشک اجتناب ناپذیره
برو مشاوره کن

بی همدم

صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
# : 1 Oct 2008 10:39

Quoting: estrogen
قط در این صورت به اورولوژیست مراجعه کنید

فک کردم میخواهی مشتری بشی...

متاسفانه من 2 ساله مشكلي دارم ك

2 سال؟؟؟؟ پدر زنه در آوردی... 2 راه داره... یا زن دیگه بگیر کمی هم گردن کلفت باشه... یا دودولتو اصلاح کن.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 13 . 14 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.