| نویسنده |
پیام |
|
|
کودکان از چه سنی متوجه سکس والدین می شوند ؟ (چه کودکان پسر و چه کودکان دختر )
|
|
|
من یک پسر بچه یک ساله دارم ، می خواستم بدانم از چه سنی فرزندم متوجه سکس و آمیزش جنسی والدینش خواهد شد و از چه مرحله ای باید مراقب باشم ؟ لطفا مرا راهنمایی کنید . با تشکر ایمیل من : Big_fm2005@yahoo.com
|
|
|
big_fbm اگه مذهبی هستی عرض کنم که حضرت علی تون فرمودن هر بچه که صدای نفسهای والدین را حین آمیزش بشنود عاقبت به خیر نخواهد شد ولی به نظر خود من بچه ها از بدو تولد همه چیزو می فهمن وجالبه که به یاد میسپارن!

بی همدم 
صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
|
|
|
|
|
big_fbm
از هر سنی که اتفاقی شاهدش باشن یا صدائی چیزی بشنون
اگه خیلی کوچک باشه شاید اونموقع مطلب رو درک نکنه ولی بزرگتر که شد(اگه یادش مونده باشه) متوجه قضیه میشه
در سکوت خود خرابم
|
|
|
بستگی داره به تیزی بچه جانم . من خودم تا دوران راهنمایی فکر میکردم بچه رو از مغازه میخرن!
|
|
|
Quoting: estrogen من خودم تا دوران راهنمایی فکر میکردم بچه رو از مغازه میخرن! حدس میزدم که از بچگی همینطور کودن بودی!
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: amo bade حدس میزدم که از بچگی همینطور کودن بودی! نه . الان بهترم . اون موقعمو ندیدی! البته شما هم اگر چه همیشه تیز کردی اما اونقدرا هم تیز نیستی ,عمو جان!
|
|
|
Quoting: estrogen نه . الان بهترم . اون موقعمو ندیدی خدارو شکر که الان بهتری خدا کمک چند ساله دیگه خوب میشی.
Quoting: estrogen البته شما هم اگر چه همیشه تیز کردی اما اونقدرا هم تیز نیستی ,عمو جان!
 چی بگم بخدا....
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
|
|
Quoting: amo bade خدارو شکر که الان بهتری خدا کمک چند ساله دیگه خوب میشی آره....البته اگه امید به زندگی آدمیزاد اجازه بده ....
|
|
|
Quoting: estrogen آره....البته اگه امید به زندگی آدمیزاد اجازه بده .... یعنی نا امیدی؟چرا جگر؟به عمو بگو واست حل میکنه.
|