| نویسنده |
پیام |
|
|
چند روز پیش یکی از دوستانم ه من گقت که متوجه شده بند پشت آلتش که در امتداد بند تخمش هست بازه ولی در انتها بسته شده...آیا مشکلی داره این رفیق ما؟
|
|
|
Quoting: bahram_hashar69X چند روز پیش یکی از دوستانم ه من گقت که متوجه شده بند پشت آلتش که در امتداد بند تخمش هست بازه ولی در انتها بسته شده...آیا مشکلی داره این رفیق ما؟ احتمالا ایشون به تخمشون سوتین بسته بودن!
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: bahram_hashar69X در امتداد بند تخمش هست بازه احتمال داره دختر باشه  مرسي
ما مثله هيچكس نيستيم . دنبال خودت نگرد . مرسي
|
|
|
|
|
Quoting: bahram_hashar69X ند روز پیش یکی از دوستانم ه من گقت که متوجه شده بند پشت آلتش که در امتداد بند تخمش هست بازه ولی در انتها بسته شده...آیا مشکلی داره این رفیق ما؟ اخی طفلیی خدا شفاش بده
ز مرگم هیچ نمی ترسم اگر دنیا سرم ریزد...از این ترسم که بعد از من گلم را دیگری بوید!!!
|
|
|
Quoting: bahram_hashar69X چند روز پیش یکی از دوستانم ه من گقت که متوجه شده بند پشت آلتش که در امتداد بند تخمش هست بازه ولی در انتها بسته شده...آیا مشکلی داره این رفیق ما؟ دقیقا ملتفت نشدم منظورتون چیه ولی فک کنم می خواین بگین که یه شکاف مانندی زیر آلتش هست؟! عجب مواردی نادر و خداساخته ای به پست آویزون میخوره خب ما که نفهمیدیم چرا اینجوریه ببرینش دکتر بعد بیاین به ما هم نتیجه رو بگین مرسی 
بی همدم 
صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
|
|
|
Quoting: bahram_hashar69X چند روز پیش یکی از دوستانم ه من گقت که متوجه شده بند پشت آلتش که در امتداد بند تخمش هست بازه ولی در انتها بسته شده...آیا مشکلی داره این رفیق ما؟ احتمالا حواست نبوده درست نشنیدی دوستت داشته میگفته بند کفشش تخمیه هی باز میشه اونم همش باید ببندتش، من که هرچی زیر و رو کردم به جز یه چیز آویزون با 2 تا چیز تخمی چیز دیگه ای ندیدم اینا هم هیچکدومشون بند مند نداشتن که ! البته این چیز آویزون من با آویزون ادمین فرق داشت اصلا هم نمیشد توش ثبت نام کرد و تاپیک ساخت !
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
Quoting: bahram_hashar69X چند روز پیش یکی از دوستانم ه من گقت که متوجه شده بند پشت آلتش که در امتداد بند تخمش هست بازه ولی در انتها بسته شده...آیا مشکلی داره این رفیق ما؟ اگر بندش به اندازه 1 سانتی متر بازه که مشکلی نداره و طبیعیه و اگر بیشتر بازه احتمالا بند رو آب داده و باید راهنماییش کنی به اون یکی انجمن . 
آدم ها فقط در يك چيز مشتركند : متفاوت بودن .
|
|
|
Quoting: bahram_hashar69X آلتش که در امتداد بند تخمش هست بازه ولی در انتها بسته شده...آیا مشکلی داره این رفیق ما؟ نه اشکالی که نداره ولی اگه سوسک و مگسی بره توش...عفونت بشه. 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
|
|
Quoting: dariushagha نه اشکالی که نداره ولی اگه سوسک و مگسی بره توش...عفونت بشه.

♥♥ love is like the air we breathe it may not always be seen, but it is always felt and used and we will die without it ♥♥
|