| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام من با دوست پسرم رابطه داشتم و باکره هم هستم آبشو ریخت تو نافم یک مقدارشم رفت رو لبای کسم که پاکش کردم یه آدم احمق هم قبلا بهم گفته بود که از راه ناف ممکنه حامله بشه آدم ؟ حالا روی منم تاثیر منفی گذاشته با این تفاسیر من حامله شدم ؟؟
|
|
|
از نافت ؟ حاملگی نافی نداریم . نه .گمون نمی کنم. اون احمق کامنتی راجع به لبای ...ست نداشت عزیز جان؟
|
|
|
Quoting: wyvern_te که از راه ناف ممکنه حامله بشه
!!
وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
|
|
wyvern_te
از ناف که نه
ولی یه مقداری از ابش که روی اونجات رفته ممکنه داخل هم رفته باشه
در سکوت خود خرابم
|
|
|
ممنون از اینکه به سوالم جواب دادید تا حدی خیالم راحت شد
حالا تو این موارد اگه بخوام بدونم که حامله شدم باید چه کار کنم ؟؟ دکتر ماما ؟؟ آزمایش ؟؟ مصرف داروی خاصی ؟؟ یا ...... ؟؟؟
هنوز 24 ساعت نشده ... پیشگیری چطوریه ؟
|
|
|
Quoting: wyvern_te هنوز 24 ساعت نشده ... پیشگیری چطوریه ؟ یه کاندوم بنداز داخل واژنت...
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
Quoting: wyvern_te هنوز 24 ساعت نشده ... پیشگیری چطوریه ؟ برو داروخانه قرص LD یا HD بگیر و طبق فرمولی که دکتر داروساز بهت میگه استفاده کن (فکر میکنم برای 2 روز هر 12 ساعت 2 تا باشه اما مطمئن نیستم..بری داروخانه راهنمائیت میکنن)
دل گفت وصـالـش بدعـا باز توان یافـت.....عمریست که عمرم همه در کار دعـا رفـت
|
|
|
Quoting: wyvern_te هنوز 24 ساعت نشده ... پیشگیری چطوریه ؟
قرص های مخصوص اورزانسی هست که تا یک هفته باید بخوری خوردنشون همینطوری نیست باید ساعت های مشخصی بخوری
این ها رو باید از یک ماما یا متخصص بپرسی
شوخی بردار که نیست
من نمیدونم 24 ساعت اول میشه تشخیص داد حاملگی رو یا نه
ولی به هر حال برای پیشگیری همون قرصا رو میخورن
در سکوت خود خرابم
|
|
|
|
|
Quoting: kamran747 قرص LD یا HD بگیر و طبق فرمولی که دکتر داروساز بهت میگه استفاده کن
همین
در سکوت خود خرابم
|
|
|
از همه شما ممنونم
از مدیر سایت هم کمال تشکر رو دارم که یک چنین سایتی رو پایدار نگه داشته که کمتر از 2 ساعت من جواب سوالم رو گرفتم اونم به صورت رایگان و بدون اینکه منتی سرم باشه و اینکه خجالت زده بشم درباره مصرف قرصها در همین سایت اطلاعات کامل گرفتم اگه میرفتم دکتر 1 روز طول میکشید فقط بهم جواب سلام بده....
همون باید برم پیش دکتر ماما تا خیالم راحت بشه "" اینجوری حتما سکته میکنم ""
بازم از راهنمایی همه شما ممنون
موفق باشید و استوار
|