| نویسنده |
پیام |
|
|
با سلام من یه پسر 25 ساله هستم و تقریبا زیاد خود ارضایی می کنم البته مرتب نیست بعضی وقتا زیاد بعضی وقتا هم کمتر این روزا یه سری مطلب خوندم که خود ارضایی برای آدم مشکلات جدی ایجاد می کنه و اگه زود تر از بلوغ جنسی رخ بده اثرات خیلی بدی داره قبل از این من همیشه می ترسیدم که نکنه این کار میل جنسیمو پایین بیاره تا همین ماه پیش هم برام این سوال بود تا اینکه فرست شد تا سکس داشته باشم . به گفته ی اهل فن آن روز قرص ترامادول 100 خوردم و چشمتون روز بد نبینه هر کاری کردیم آلتم شق نشد حالا همش می ترسم نکنه بخاطر این باشه که زیاد خود ارضایی می کنم البته می دونم آن روز خاص دلیل اصلیش قرص بود ولی بعد از اون هم دقت کردم هر وقت با آلتم ور می رم زیاد سفت نمی شده به طوری که می ترسم آنقدر سفت نشه که بتونه وارد واژن بشه چون آنروز این موضوع رخ داد لطفا کمک کنید و راهنماییم کنید ممنون راستی دست رسی به سایت بدلیل پروکسی یکمی برام سخته اگه میشه به این ایمیل میل بزنید P_khodashenas@yahoo.com
|
|
|
قرص ترامادول براي دردهاي شديد مصرف ميشه معتادها هم وقتي مواد گيرشون نمياد ازش استفاده مي كنن/ براي اختلال در نعوظ دارو هست كه ميشه با تجويز پزشك خورد. در مورد خودارضايي به ادرس زير برو ومقاله شماره 2 روبخون.مسئله تو جنبه رواني داره وارتباطي به خود ارضايي نداره . به تاپيك پاسخ Tiffany به پرسش هاي مكرر شما مراجعه كنيد . http://avizoon.com/forum/3_68926_0.html
|
|
|
pooria62 یه مدت قرص ویتامین ای بگیر و بخور . ویتامین ای 50 بگیر و هر 2،3 روز یکی بخور . بعد از یکی دو هفته احتمالاَ قضیه سفت میشه دوباره !
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
|
|
# : 11 Oct 2008 02:39 | ویرایش بوسیله: mashgholam
Quoting: pooria62 سوال از درباره ی خود ارضایی pooria62 اگر هم بتونی نقش "از" رو در جمله بالا مشخص کنی خیلی لطف کردی ! 
پانوشت . البته بنده در جریانم که حرف اضافه بید . برای تنویر افکار بی سوادایی مثل استروژن گفتم 
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|