| نویسنده |
پیام |
|
|
من با دوست دخترم روابط لایت داریم البته سکس نداریم میخواستم بدونم میشه صیغه اش بکنم تا به روابط لایتمون جنبه شرعی ببخشم اخه جای خوندم که دختر باکره رو نمیشه صیغش کرد اگه با این هدف که سکس نخواهیم داشت صیغش کنم شرعی هستش یا نه؟
|
|
|
# : 25 Sep 2008 12:17 | ویرایش بوسیله: estrogen
عزیز جان . به فیضییه آویزون مراجعه کنید! www.avizoon.com/forum/12_4962_220.html فقط التفات دارید که وارد شدید باید مشخص بشه لو لایت بیده یا های لایت ؟ همون و زیر و رو روبگی حاجی ملتفت میشه!
|
|
|
darkseeddddddddd چرا خودتو اذیت میکنی عزیزم . من نفریو میشناسم که بدون هزینه میتونه دوست شمارو از حالت باکرگی در بیاره . تا شما بدون مشکل شرعی بتونی به مراد دلتون برسید . زندگی اینقدرا پیچیده نیست . اگه دوست داشتی برام خصوصی بزن . برای مراحل بعدی هماهنگی بشه مرسی
ما مثله هيچكس نيستيم . دنبال خودت نگرد . مرسي
|
|
|
|
|
در ازدواج دختر باكره فرقي بين دائم وموقت نيست منتها در موقت ميشه شرط گذاشت كه مثلا نزديكي مهبلي/ يا مقعدي نداشت يا هرشرط ديگه . فقط از نظر قانوني بايد پدر يا پدر بزرگ دختر باكره اجازه بده. از نظر شرعي به قول مرتضي مطهري اكثريت علماي متاخر اذن (اجازه) پدر رو لازم نميدونن بستگي داره كه بخواي فتواي چه كسي رودر نظر بگيري. ولي اگر بخواي در دفترخانه ثبتش كني يا بايد پدرش باشه ويا از دادگاه خانواده حكم بگيري. اگه فقط بين خودتون ميخواي عقد موقت روجاري كني حتما چند شاهد داشته باشيد كه اگه گير افتاديد بتونيد ثابت كنيد . لازم نيست متن صيغه به عربي خوانده بشه به فارسي وخودتون هم ميتونيد.
|
|
|
Quoting: Tiffany منتها در موقت ميشه شرط گذاشت كه مثلا نزديكي مهبلي/ يا مقعدي نداشت يا هرشرط ديگه . مگه در دائم نمیشه ؟ !
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
باهاش ازدواج کن
|
|
|
# : 29 Sep 2008 00:17 | ویرایش بوسیله: maste_batel
darkseeddddddddd ماشاالله چیزی که زیاده آخوند تو هر محل کلی ریخته برو از حاج آقای محلتون بپرس هم به جوابت میرسی هم اینکه یکمی سرگرم میشی من خودم با یه سوال در پیت کلی کیف می کنم با این اخوندا تو خیابون اگه یکی رو گیر اوردی خفتشو بگیر بگو حاجی مسالتا ! جدی میگم به شوخی نگیر 
بی همدم 
صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
|