| نویسنده |
پیام |
|
|
داش حسین(آرنولد68)سلام.چطوری پسر؟ این تاپیکا چیه؟میخوای تق کی بزاری داری اطلاعات جمع میکنی؟
زندگی زیباست و زیباتر هم میشود
|
|
|
Quoting: Arnold68 من تو یکی از داستانهای سکسی خوندم که یه پسره بعد از اولین سکسو احساس سوزش رفته دکتر وگفتن که شما یکی از رگهای بیضت پاره شده و ممکنه در آینده بچه دار نشی. من تا حالا راجب این مشکل نشنیده بودم ولی فکر کنم این ربطی به سن نداشته باشه.
|
|
|
Quoting: lolipup من تا حالا راجب این مشکل نشنیده بودم ولی فکر کنم این ربطی به سن نداشته باشه. من از وقتی که این داستانو خوندم دیگه کمتر تو فکر سکسم.
Quoting: Arnold67 داش حسین(آرنولد68)سلام.چطوری پسر؟ این تاپیکا چیه؟میخوای تق کی بزاری داری اطلاعات جمع میکنی؟ ای رضا پررو.میخوای تو هم بیا.راستی چرا نظر نمیدی؟ 
عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
|
|
|
|
|
Quoting: Arnold68 من از وقتی که این داستانو خوندم دیگه کمتر تو فکر سکسم. آره خب این از تاپیکایی که میزنی کاملا مشخصه 
|
|
|
به به چه بحث جالبی 
من همانم که تا اوج رفتم , ولی . . . ..... خدایا سپاس......
|
|
|
Arnold68 تاپیکای مشکوک میزنی خبریه ؟؟؟ 
من همانم که تا اوج رفتم , ولی . . . ..... خدایا سپاس......
|
|
|
salam sex ziyadesh zarar dare aboali sina gofte har bar nazdiki kardan yek ghadam be marg nazdik tar shodan sex haftei yek bar va faghat ham yek bar ham del zade nemishi ham be badanet asib ne mi zane sex dar rohiye adam tasire mosbat mi zare va estereso kam mi kone man yek badan sazam va shifteye khafane arnold zararesh vase badan har ghatre ab kamar barabar ba enerji ye 40 ghatre khone har ghatre khon barbar ba 40 loghme ghazaye lazize va baes taghviyate systeme imeni ye badan mishavad
|
|
|
Quoting: roobahe_ashegh aboali sina gofte har bar nazdiki kardan yek ghadam be marg nazdik tar shodan

Quoting: roobahe_ashegh har ghatre ab kamar barabar ba enerji ye 40 ghatre khone har ghatre khon barbar ba 40 loghme ghazaye lazize va baes taghviyate systeme imeni ye badan mishavad نمی دونم چرا این جمله منو یاد احادیث میندازه.
|
|
|
|
|
Arnold67 به کجا رسیدی رفیق
¸.•¨¯`•¸¸شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ؛ اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص!!¸.•¨¯`•.¸
|
|
|
# : 17 Sep 2008 22:25 | ویرایش بوسیله: lolipup
Quoting: e_h_s_a_n به کجا رسیدی رفیق طبق راهنمایی roobahe_ashegh گمون کنم رسیده به اوایل قرن 11 . 
|