| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 12 Sep 2008 10:41 | ویرایش بوسیله: Arnold68
سلام دوستان. آقا میخوام یه بحث جدی راه بندازیم در مورد اینکه سکس مفید هست یا مضر؟ آیا کسانی که قبل از ازدواج سکس دارن دچار مشکلات روحی و جسمانی میشوند یا نه؟ آیا کسانی که بعد از ازدواج با وجود داشتن همسر با شخص دیگری سکس دارن مشکل دارن؟چه از نظر روحی و چه از نظر کمبود؟ آیا سکس در سنین جوانی و حتی نوجوانی خطرناکه؟ و چندین و چند سوال دیگه که دوست دارم به کمک شما دوستان جواب داده بشه. ممنون میشم اگه نظراتتون رو شفاف و دقیق و به دور از شوخی,کاملا جدی بیان کنید. 
عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
|
|
|
خوب دوستان بیاید و شروع کنید به اظهار فضل کردن.منتظرم. 
|
|
|
چرا کسی نمیاد تو چیزی بگه؟ نکنه تاپیک تکراریه؟ 
|
|
|
|
|
Arnold68 مچت رو گرفتم 
اینجا چیکار میکنی رفیق 
¸.•¨¯`•¸¸شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ؛ اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص!!¸.•¨¯`•.¸
|
|
|
Quoting: e_h_s_a_n Arnold68 مچت رو گرفتم اینجا چیکار میکنی رفیق ای کلک. خوب مگه ما دل نداریم؟  راستی چرا کسی نمیاد تو؟
|
|
|
Quoting: Arnold68 سکس مفید هست یا مضر؟ هر چیزی در موقیت مناسب خودش مفیده.
Quoting: Arnold68 آیا کسانی که قبل از ازدواج سکس دارن دچار مشکلات روحی و جسمانی میشوند یا نه؟ از نظر جسمانی اگه شریک جنسی مشکلی سلامتی نداشنه باشه دلیلی نیست که برا شما هم مشکلی پیش بیاد ولی از نظر روحی بستگی به اعتقادات و تربیت شخصی داره. اگه با داشتن سکس قبل ازدواج احساس گناه میکنید خوب بدیهیه که یه سری اثرات منفی در روحیه بهمراه میاره.
Quoting: Arnold68 آیا کسانی که بعد از ازدواج با وجود داشتن همسر با شخص دیگری سکس دارن مشکل دارن؟
Quoting: Arnold68 چه از نظر روحی و چه از نظر کمبود؟ به نظر من راجب این نمیشه قصاوت کلی کرد. شرایط و دلایل فرد به فرد برا انجام این کار فرق میکنه.
Quoting: Arnold68 آیا سکس در سنین جوانی و حتی نوجوانی خطرناکه؟ نه. تنها مسئله ای که هست اینه که در اون سنین تجربه و قدرت تشخیص خوب از بد کمتره و این ممکنه باعث تصمیمهای بشه که بعدا پشیمونی به همراه بیاره.
|
|
|
Quoting: lolipup هر چیزی در موقیت مناسب خودش مفیده. آره درسته.
Quoting: lolipup از نظر جسمانی اگه شریک جنسی مشکلی سلامتی نداشنه باشه دلیلی نیست که برا شما هم مشکلی پیش بیاد ولی از نظر روحی بستگی به اعتقادات و تربیت شخصی داره. اگه با داشتن سکس قبل ازدواج احساس گناه میکنید خوب بدیهیه که یه سری اثرات منفی در روحیه بهمراه میاره. اوکی
Quoting: lolipup به نظر من راجب این نمیشه قصاوت کلی کرد. شرایط و دلایل فرد به فرد برا انجام این کار فرق میکنه. باشه
Quoting: lolipup ه. تنها مسئله ای که هست اینه که در اون سنین تجربه و قدرت تشخیص خوب از بد کمتره و این ممکنه باعث تصمیمهای بشه که بعدا پشیمونی به همراه بیاره. بیشتر توضیح بده.
|
|
|
# : 14 Sep 2008 12:38 | ویرایش بوسیله: lolipup
Quoting: Arnold68 آره درسته.
عجب آقا پسر حزف شنوئی
Quoting: Arnold68 بیشتر توضیح بده. خب تصور کن در سنین کم ممکنه دو طرف راههای جلوگیری از حاملگی یا پیشگیری از بیمارهای مقاربتی رو ندانن و به دردسر بی اوفتن. یا اینکه در اثز بی تجربه گی دسیسه شریک جنسی بشه که بعدها کاملا از رابطه داشتن باهش پشیمون باشه و احساس کثیفی جنسی و یا روحی کنه.
|
|
|
|
|
Quoting: lolipup عجب آقا پسر حزف شنوئی جووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون 
Quoting: lolipup خب تصور کن در سنین کم ممکنه دو طرف راههای جلوگیری از حاملگی یا پیشگیری از بیمارهای مقاربتی رو ندانن و به دردسر بی اوفتن. یا اینکه در اثز بی تجربه گی دسیسه شریک جنسی بشه که بعدها کاملا از رابطه داشتن باهش پشیمون باشه و احساس کثیفی جنسی و یا روحی کنه. من تو یکی از داستانهای سکسی خوندم که یه پسره بعد از اولین سکسو احساس سوزش رفته دکتر وگفتن که شما یکی از رگهای بیضت پاره شده و ممکنه در آینده بچه دار نشی. منظور من از مضر بودن این چیزا بودش. 
|
|
|
Quoting: Arnold68 ای کلک. خوب مگه ما دل نداریم؟ راستی چرا کسی نمیاد تو؟
حق مسلم شماست
نگران نباش الان بروبچ پیداشون میشه اونا تو این بخش دنبال همچین تاپیکی هستن
¸.•¨¯`•¸¸شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ؛ اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص!!¸.•¨¯`•.¸
|