صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / نمی خواستم ایرانی چنین شود[عوارض خود ارضایی] تنهایم نگذارید
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
نویسنده پیام
# : 15 Aug 2008 13:17

سلام ...از راهنماییتون ممنون..ولی اگه راهی واسه ترکش داری بگو..من که دیگه از خودم نا امید شدم..شاید شما بتونی کمکم کنی؟راستی از این اسم مسخره هم شرمندم..از همه دوستان

# : 16 Aug 2008 22:21

Quoting: soheila_hot
اینکه خود ارضایی شدیداًٌ برای بدن مضر است!

مسئله زود انزالی را برای شما به ارمغان بیاورد

بسادگی دچار دردهای کمر گردید

فاصله بین مهره ها را از ماده لازمه و نرم کننده خالی کنید

ببین من در تمام دوره نوجوانی شدیدا خودارضایی می کردم (روزی 3-4 بار) تا 18 سالگی ادامه داشت . (با اینکه اون موقع سکس داشتم با دوستام )
الان 23 سالمه . هیچ کدوم از عوارضی که گفتی رو هم ندارم . برام توضیح بده چرا من سالم هستم ؟؟؟

دیگه خیلی کم می آم . دلم واستون خیلی تنگ می شه .
# : 16 Aug 2008 22:27

Quoting: kooonkon
کنی؟راستی از این اسم مسخره هم شرمندم..از همه دوستان

داداش شرمندگی نداره .
مگه اومدی مدرسه
از خودت نا امید نشو من ار تو بدتر بودم . الان هم سالمم.
اگه می خوای ترک کنی بهترین روش اینه که جلوی تحریک شدنت رو بگیری . اگه تحریک شدی یا برو یه جای شلوغ که نتونی خودارضایی کنی(جای شلوغ نبود برو بشین جلو بابات ) یا اگه شرایط مساعده زنگ بزن با دوست دخترت(اگه داری) قرار بزار واسه امر خیر .

دیگه خیلی کم می آم . دلم واستون خیلی تنگ می شه .
# : 19 Aug 2008 03:35

سلام
من سهیلا هستم صاحب این تاپیک یا به قول یکی از بچه ها صاحب نانوایی
من حدود سه ماه بود نیامده بودم واز تمام کسایی که این تاپیکا نگه داشتن صمیمانه قدردانی می نمایم
من امدم تاشاید بتوانم جواب بعضی از پرسش های شما را بدهم
پس خواهش می کنم همراهیم کنید
البته من فقط به این تاپیک می ایم و سر عکس های سایت نمی روم
کمکم کنید

I love Heatstrokes
# : 20 Aug 2008 02:24 | ویرایش بوسیله: Rast_goo

soheila_hot

من سهیلا هستم صاحب این تاپیک یا به قول یکی از بچه ها صاحب نانوای

سلام به شاطر سهیلا صاحب نانوایی.اگه اشتباه نکنم این کلمه " صاحب نانوایی " را من گفته بودم.
به هر حال این کلمه صاحب نانوایی در جواب یکی از دوستان و به شوخی بود. و گرنه من از شما نون !! نمی خوام. همون جواب سوال قدیم من را بدی بسه.

البته جلق زدن بدون تحریک مناسب خیلی بده.
ولی من 12 ساله که جلق می زنم اونم روزی چند بار ( غیر از ماه رمضون که روزی 1 بار بعد افطار).
البته آدم کمی ضعیف می شه ولی حالشو می بره.
وقتی تحریک مناسب وجود داشته باشه یعنی تخیل قوی و کلکسیون سکسی کامل داشته باشی میتونی هر وقت که خواستی آبت بیاد.( حد اقل در دور اول )

سهیلا حتما سرت شلوغ بوده که به تاپیک خودت نرسیدی ولی تاخیر 3 ماهه اصلا جالب نیست.

# : 25 Aug 2008 18:21

salam
rast goo soalet chi bood mishe dobare beporsee

I love Heatstrokes
# : 26 Aug 2008 05:58

soheila_hot

salam

منم سلام.

rast goo soalet chi bood mishe dobare beporsee

شدنش ممكنه.ولي اين كار را نميكنم. به چند دليل.

1-تا پيك شما فقط چند صفحه است و پيدا كردنش كاري نداره!!!

2- اون موقع سوالم را با مقدمه چيني و توضيحات از خودم پرسيده بودم ولي چند ماهي گذشته و به كاملي اون وقت نمي‌تونم بگم.

3-احتمالا بازم مي‌رين پي كاراي شخصيتون و وقت جوابگويي نخواهيد داشت!!

4-وقتي سوالم را فراموش كرديد يعني اينكه به مطالب خواننده هاتون دقت كافي ندارين

من هر 2 روز اينجا رو چك كردم و تازه همچين چيزي مي‌بينم جاي جواب.

به هر حال از توجهتون ممنون!!!.
دوست داشتين بخونين بدونين صفحه 5 يا 6 سوال كرده بودم.

اگر خودم پيدا مي‌كردم. برام راحت تر از تايپ اين همه حرف بود .
ولي اين كار وظيفه( لطف) شماست.

با تشكر

لطفا فارسي بنويسين

# : 26 Aug 2008 06:44

سلام
منم روزی سه بار میزنم . تا الانم هیچ مشکلی نداشتم و هیچکی جرعت نکرده بهم بگه جلقی. فقط میشه شما یه راهی جولوی پام بزارید که بعد جلق بتونم اون انرژیه از دست رفترو جبران کنم . کراتین خوبه بخورم ؟ راستی یه کرم مناسبم اگه میشه معرفی کنید بزنم . چون وقتی تو آینه خودمو میبینم رنگم خیلی زرده . کرم الیزا خوبه ؟ در مورد عینکم با چشم پزشکم صحبت میکنم . راستی میگن ویتامین ب واسه رویش مو خوبه؟ اگه میشه یه روشیم بگید که من موقع استمنا از لحاظه روحیم ارضا بشم . آخه چند وقتیه خیلی تو لکم
مرسی

ما مثله هيچكس نيستيم . دنبال خودت نگرد . مرسي
# : 29 Aug 2008 16:06

سلام
سوال راستگو این بود؟
من يك سوال دارم شما كه تحقيقاتت توي اين زمينه بالاست.مي توني بگي وقتي كسي جلق زن حرفه‌اي هست و مي‌تونه زمان انزال را طولاني طي بكنه تا ديگه كيسه‌ها هوا جذب نكنن بازم ضرر داره يا نه.؟؟
پاسخ:
خودت می دونی که بیشتر افراد وقتی خود ارضایی می کنن کمتر از 2-3 دقیقه و در زنان کمتر از 10-12 دقیقه انزال میشن که باعث ارگاسم کامل اونا نمیشه چون همانطور که گفتم ارگاسم کامل فقط با انزال به دست نمیاد
و فقط در حالت امیزش است که ارگاسم کامل به وجود میاد به همین دلیل است که افرادی که سکس می کنند غیر از زن و شوهر های جوان که در ان ها شوق زیادی وجود دارد بعد از هر بار سکس معمولا تا چند روز میلی به سکس ندارن در صورتی که افرادی که خود ارضایی می کنن حتی تا روزی چند بار هم به این عمل دست می زنن
وتو هم که تا مدتی انزال خود را کاهش می دهی درست است که در ظاهر لذت بیشتری می بری وانزالت دیر تر انجام می شود ولی به هیچ وجه ارگاسم کامل انجام نمی شود نه از نظر روحی ونه از نظر جنسی پس با ابنکه الان مقلا 30 دقیقه طول کشید وبعد انزال شدی چون کامل به ارگاسم نرسیدی باز هم همان روز یا فردای ان روز دست به این کار می زنی
که با افرادی که در عرض 2-3 دقیقه ارضا می شون هیچ فرقی نداره وباز مشکلات برایت پیش می اید و یدر انزال شدن هیچ سودی برای تو نداره اگر قرار بر این است افراد می ایند وبا زدن اسپری انزال خود را به تاخیر می اندازن ایا باز هم از خطرات و عوارض خود ارضایی در امان می مانند
مسلما نه
من نیز خوشحالم که دنبال این مطلب امدی
ولی اگر می خواهی کامل به جواب خود برس به ایمیلم
Soheila_hot_tehran@yahoo.com
پیام بده تا شاید بتوانم جوابت را بدهم
ولی غیر از این موارد همه ی شما ادما می دانید که خالق ما هر چیزی را که برای ما حرام دانسته است به نفع ما است
همانطور که سازنده ی یک ماشین هر چیزی که می گوید برای ماشین بد است واقعا ضرر دارد
و همه ی شما می دانید خود ارضایی یکی از گناهان کبیره است و یکی از علمای بزرگ که جایز نیست من نام این عالم بزرگ و ربانی را در این محیط به کار ببرم در کتاب گناهان کبیره در بین گناهان کبیره از استمنا نام برده است
و تا حدودی از عوارض ان نام برده است
ماه مبارک رمضان نزدیک است من از اول ماه مبارک رمضان که ماه توبه واستغفار و اشتی با پروردگار است دیگر به این سایت که یکی از در های جهنم است پا نخواهم گذاشت پس لطفا کسایی که سوالی دارن به ایمیلم بگذارن

I love Heatstrokes
# : 30 Aug 2008 04:59 | ویرایش بوسیله: Rast_goo

soheila_hot

سلام .بابت جوابت ممنونم.

خودت می دونی که بیشتر افراد وقتی خود ارضایی می کنن کمتر از 2-3 دقیقه

نخیر بنده علم غیب نداشتم.دوره هم نیافتاده بودم راجع به آمادگی جسمانی کیر ملت تحقیق کنم.( ناراحت نشی . به شوخی نوشتم)

و در زنان کمتر از 10-12

اينم نمي‌ددونستم. آخه تا حالا كُس نديدم.

همانطور که گفتم ارگاسم کامل فقط با انزال به دست نمی

مگه ما گفتيم مي‌شه.!!

در صورتی که افرادی که خود ارضایی می کنن حتی تا روزی چند بار هم به این عمل دست می زنن

اينم همه قبول داريم.
باز هم همان روز یا فردای ان روز دست به این کار می زنی

اينا همه درست.
با افرادی که در عرض 2-3 دقیقه ارضا می شون هیچ فرقی نداره

اما اين خلاف گفته قبلي شماست.
تا جايي كه يادمه فر مودين چون وقت كافي براي كيسه‌هاي بيضه مهيا نيست ،
كيسه ها به جاي مايع ( آب يا مني يادم نيست) هوا جذب مي‌كنن
.

بعدم كلي نتيجه گيري از اين موضوع كردين.

حاال مي‌گين فرقي بين 3 دقيقه با 30 دقيقه نيست.
والا من تا حالا كسي را نكردم ولي آدم رستمم كه باشه بايد بعد ار نيم ساعت يا 20 دقيقه آبش بياد.

منم 12 سال پيش آبم 3 دقيقه‌اي مي‌اومد ولي تمرين كردم و تا حد زيادي ارادي‌اش كردم.

با زدن اسپری انزال خود را به تاخیر می اندازن

من تا حالا اسپره نزدم.ولي وسط كار ميرم دستشويي ادرار مي‌كنم. اينجوري تا 90 دقيقه يا بيشتر هم ممكنه برسه.
بستگي به مقدار مچ بر ثانيه ( واحد جلق زدن) داره.
آلت نبايد با ادرار پر شده باشه. آخه هيجان معمولا ادرار آوره ( مثل قبل از امتحان) و من هنر تجسمي دارم.

ولی غیر از این موارد همه ی شما ادما می دانید که خالق ما هر چیزی را که برای ما حرام دانسته است به نفع ما است

بر منكرش لعنت. ولي خدا صيغه را منع نكرد. اول عمر خليفه ثني زر زر كرد ، بعدشم في‌مي‌نيسم و در آخرم جمهوري اسلامي ريدن توي كار ملت.

سهيلا جون همه از سر ناچاري جلق مي‌زنن.

آدم بايد يا رومي روم باشه يا زنگي زنگ.
يا بايد مثل اسلام 1400 سال پيش باشيم يا مثل كمونيست سكس آزاد داشته باشيم.
ما نصفش را اسلامي كرديم( سكس فقط با ازدواج) نصفش را غربي( تك همسري و ممنوعيت صيغه)

البته به ظاهر صيغه مجازه ولي به راحتي سيب زمين خريدن كه نيست.

و همه ی شما می دانید خود ارضایی یکی از گناهان کبیره است

من خودم بچه شيخم. تو اكثر رساله ها استمنا از گناهان كبيره نيست.
شما رفتي تو پيغمبرا حضرت جرجيس را انتخاب كردي.!!!!!
لا اقل براي مرجع من " گناه كبيره" نيست. اگرم بود من مي‌زدم چون چاره‌اي ندارم.

تازه دروغ و غيبت هم گناه كبيره هست!!!!.كي بي گناهه.

ولي مي‌گن بزرگترين گناه. كوچك شمردن گناه صغيره است

ماه مبارک رمضان نزدیک است من از اول ماه مبارک رمضان که ماه توبه واستغفار و اشتی با پروردگار است

مگه با خدا قهريم كه بخواهيم آشتي كنيم !!!

دیگر به این سایت که یکی از در های جهنم است پا نخواهم گذاشت

حضرت علي مي‌گه ببين « چي‌ مي‌گه؟ نه اينكه كي مي‌گه»

شايد آويزون امر به منكر و نهي از معروف باشه
تو چكار به بقيه جاها داري بيا تاپيك خودت امر به معروف و نهي از منكر بكن

پس لطفا کسایی که سوالی دارن به ایمیلم بگذارن

من حوصله ايميل و چت ندارم. اومدي كه خوش اومدي.نيومدي هم منتظرت مي‌مونم.

سوال من راجع به جذب هوا در كيسه ‌ها در اثر انزال زودرس بود كه جواب ندادي!!!!!!!!!!
شما در جوابت به ميل به انزال دوباره در اثر عدم ارگاسم اشاره كردي كه من تو پست بعدي‌ام مي‌گم.

منتظر جوابت مي‌مونم.

نماز و روزه قبول باشه.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.