| نویسنده |
پیام |
|
|
من کاری به بهشت و جهنمش ندارم فقط می گم ضرر داره و ضررش هم بیشتر برا شما هاست نه ما فقط هم با سکس نمیشه غریزه ی خود را کنترل کرد
I love Heatstrokes
|
|
|
ضمنا من دخترم اگه می خواهی مسخره ام کنی بگو حاجیه خانم
I love Heatstrokes
|
|
|
Quoting: soheila_hot ضمنا من دخترم اگه می خواهی مسخره ام کنی بگو حاجیه خانم آخ الهی بمیرم .. من غلط میکنم بخوام مسخره ات کنم . الهی گردنم بشکنه .... خاک برسرم .... ببخشید ..  من خیال کردم شما ملا هستید . پس اگه دختری چرا داری نصیحت میکنی ؟ بیا یه فکری بحال من بدبخت بکن . حاجیه خانوم چیه ؟ .. اه اه .. ولشون کن پدر سوخته ها رو . اصلا" هرچی حاجیه خانومه الهی قربونت بره . ایشالله همه شون پیشمرگت بشن عزیزم .. دوستت دارم بخدا..

|
|
|
|
|
Quoting: soheila_hot من کاری به بهشت و جهنمش ندارم فقط می گم ضرر داره و ضررش هم بیشتر برا شما هاست نه ما ضرر داره که نشد ..بله هر روز جلق بزنی منم میگم ضرر داره!..شما راه حل ارائه بده..دوستان دیگه جلق نزنن!
Quoting: soheila_hot فقط هم با سکس نمیشه غریزه ی خود را کنترل کرد
ببخشید خودت داری میگی فقط با سکس نمیشه غریزه جنسی رو کنترل کرد پس با چی میشه دیگه؟ خود ارضایی دیگه! نکنه شما با آشپزی غریزتو کنترل میکنی 
|
|
|
Quoting: shadmehr_m شما با آشپزی غریزتو کنترل میکنی
قلاب بافی هم یکی از شیوه های مفید در این راهه ! حتما امتحان کنید ! لذت زیادی داره 
|
|
|
ضرری که جق داره هیچی نداره ولی من یکی رو میشناسم که در یه روز 12 بار زد
|
|
|
Quoting: sam_ra این عکس آواتار خودت را که ما دیدیم راست کردیم ( با اون چشماش!! ) . حالا با این معامله راست شده میگی چکار کنیم؟ بکن توی چشمش.... تا ارضا بشی. 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
soheila_hot آواتورت عکس کیه؟
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
|
|
Quoting: ali_silent22 ضرری که جق داره هیچی نداره

Quoting: ali_silent22 ن یکی رو میشناسم که در یه روز 12 بار زد

کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
Quoting: soheila_hot فقط می گم ضرر داره ضرر داره و نداره یک امر طبیعی که خودش میاد و تقریبا کسی هم از کسی یاد نمیگیره. وقتی هورمونها شروع میکنن به ساخته شدن آدم از دست زدن به اونجاش خوشش میاد. تا اینکه یه وقتی زیادی دست میزنه و خیلی خوشش میاد و آن چیزی که نباید خارج شود خارج میشود که باید خر بیاوری و باقالی با کنی. همه آدمای دنیا هم از زن و مرد این کار رو کردن و بعد از یه مرحله ای ولش کردن. شما هم زیاد نگران نباش. البته حرفت رو بزن ولی خیلی نگران نباش.
Quoting: shadmehr_m میگی فقط با سکس نمیشه غریزه جنسی رو کنترل کرد پس با چی میشه دیگه؟ با جلوگیری از تحریکات. من بچه یه شهرستان کوچک بودم. او نجا تقریبا کسی با لباس تنگ یا هزار من آرایش راه نمیرفت.از داستان آویزون و فیلم پورنو و اینا هم خبری نبود (البته به نظر بعضی ها پس چیزی برا خوشی وجود نداشت). من اصلا به فکر جلق زدن نمی افتادم. یعنی چیزی نبود که منو تحریک کنه. ولی یه روز یکی از هم مدرسه ای ها که از شهر بزرگتر او مده بود 3 تا عکس لختی بهم نشون داد. یکیشون 69 بود؛ یکیشون معامله آقا رو تو سوراخ خانم نشون میداد و یکشون هم لنگاشو باز کرده بود و خیلی هم مو داشت. (البته امیدوارم که تحریک نشده باشید). من همون شب تو خواب خودمو خیس کردم. و تا به امروز هم او عکسا دقیقا یادم میاد. اگر چه صد درجه بدترش رو دیدم. اگه آدم جلوی تحریک شدن خودش رو بگیره 80 درصد مسئله رو حل کرده.
اين ازون ماستا كه فكر ميكني نيست
|