| نویسنده |
پیام |
|
|
خوش آمدید
I love Heatstrokes
|
|
|
من سهیلا هستم شاید فکر کنید چرا من این تاپیک را راه اندازی کردم می دانید که چه قدر خود ارضایی ضرر دارد لذا عاجزانه خواهش دارم:کسانی که راه های ترک خود ارضایی را دارند یا کسانی که عوارض آن را می شناسند در این تاپیک بگذارند از همه ی شما خواهش کردم
I love Heatstrokes
|
|
|
# : 18 May 2008 00:26 | ویرایش بوسیله: soheila_hot
استمنا يا اونانيسم يا ماستور باسيون ( Masturbation ) يا خود ارضايي يا به اصطلاح عوام جلق عبارت است از سكس با خود تا سر حد راحت شدن كه بيشتر توام با خيالبافي صورت گرفته كه در بين جوانان به ويژه پسرها به صنايع دستي!! و هنرهاي تجسمي نيز مشهور مي باشد!!
استمنا از نظر سكسولوژي تا زماني فرد امكان داشتن شريك جنسي ندارد يك مكانيسم طبيعي براي رهايي از فشار جنسي ميباشد. و از اين لحاظ بيماري محسوب نميشود اما مشكل اساسي از آنجا شروع ميشود كه فرد با داشتن شريك جنسي اقدام به اين عمل كند كه نوعي اختلال رواني-جنسي محسوب مي گردد.
استمنا در مملكت ما به دليل افزايش سن ازدواج و نداشتن سكس منظم بسيار هم در پسران و هم دختران بسيار رايج است . در پسرها عموما با مشاهده فيلمها و عكسهاي سكسي و سپس تجسم آنها در خيال خود و استفاده از مواد ليز كننده با استفاده از دست و در دختران عموما با تحريك كليتوريس انجام ميگيرد
يكي از موارديكه در امور جنسي كاملاً افراد را گيج و دچار استرس كرده است مورد خودارضايي ميباشد.اين عامليست كه همه از آن به عنوان يك اعتياد نام ميبرند و آن را شديداً پنهان ميكنند در حاليكه به نظر من 90% پسران و 70% دختران به انجام آن مشغولند!! در گذشته اخلاقيون زنها را عامل تحريك جنسي ميدانستند و آنها را به بهانه عوامل گوناگون خانه نشين ميكردند تا از جلوي چشم دور باشند ولي در مورد پسران كاري نمي توانستند بكنند براي همين با استفاده از دروغ سعي در شستشوي مغزي آنها ميكردند و افكار پوچي را براي جلوگيري از مبادرت به اين كار وارد مغز آنان مينمودند.با اينكه در علم نوين از خودارضايي به عنوان يك پديده كاملاً طبيعي در پروسه تكاملي جنسي فرد ناميده ميشود ولي متاسفانه بدليل سانسور شديد خبري دريچه هاي اطلاعاتي كاملاً بسته ميباشد..
مواردي همچون كاهش قواي جنسي در آينده ، ضعف بينايي ، لرزش دست ، لاغري ، گودي و سياهي چشم ، مشكل ارگاسم ، مشكل در زايمان و نظاير اينها از جمله صحبتهاي پوچ و بي اساس اخلاقيون مي توان نام برد حتي براي شستشوي مغزي كتاب هايي منجمله كتاب پرتيراژ جوانان چرا؟؟ نيز بچاپ رسيد كه به اعتقاد من همان كتاب خود باعث تحريك جنسي شده و عامل يكسري خودارضايي!!!
I love Heatstrokes
|
|
|
|
|
اما موارديكه بايد خاطر نشان كرد…. 1-افراط در هر چيز نتيجه اي جز ضرر ندارد.مورديكه اشكال خود ارضايي ميباشد اين است كه شما صرفاً از نظر جنسي ارضا ميشويد و ساير حواس شما مثل لامسه و غيره همچنان تشنه ميباشند.به همين دليل خود ارضايي شما را مانند يك رابطه واقعي ارضا نميكند و حالت آرامش روحي بعد از رابطه واقعي را به شما القا نميكند.پس افراط در آن مي تواند باعث بهم ريختگي توازن شما گردد
I love Heatstrokes
|
|
|
2-قبل از خواب سعي كنيد براي عدم تحريك جهاز جنسي خود را با آب سرد بشوييد.
I love Heatstrokes
|
|
|
3-هرگز جمله فوق از یادم نمیرود: "خودارضایی، بهترین خودپردازی وبدترین خودنابودی"
I love Heatstrokes
|
|
|
بعد به عوارض می پردازم
I love Heatstrokes
|
|
|
همش چرته... خود ارضایی هیچ بد که نیست بعضی وقتها لازم برای آرامش عصاب هم هست.
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
|
|
صبر کن آقای مدیر زشته که شما این حرف را بزنید مچکرم که جوابم را دادید
I love Heatstrokes
|
|
|
خانوم یا آقای سهیلا! در این که خود ارضایی بهتر از ارضای طبییعی یا همون سکس نیست جای تردید وجود نداره.. اما شما بفرماییید در مملکتی که جوون نه میتونه زود ازدواج کنه...نه جایی واسه ارضای جنسی وجود داره...نه هر وقت و در هر زمان میشه سکس داشت...همه این موقعیت رو ندارن...که برن هر موقع احساس کردن زنگ بزنن به جنده..یا دختر بیارن خونه..یا برن اوتو بزنن! تازه خیلیا میتونن ولی به خاطر هزار تا مریضی مثل ایدز میترسن!...حالا شما بگو از هر 10 تا جوون توی ایران..کاری به تهران ندارم..کل ایران..تو هر ده جوون..چند تاشون هر وقت نیاز جنسی پیدا کردن میتونن از راه طبیعی ارضاش کنن؟
واسه اون عده باقیمونده..تازه نمیگم چند نفر از اون ده نفر خودتون قضاوت کنید...واسه اون باقیمونده ها راهی جز خود ارضایی میمونه؟....تازه این فقط واسه پسر ها هست...
اما در مورد یه دختر...بدتره... چرا؟ فرهنگ ما..یا حیای دخترا یما..یا هر چی اسمشو بذاری...این اجازه رو به دختر های ما نمیده تا وقتی نیاز جنسی پیدا کردن...برن صاف با دوست پسرشون سکس کنن! مثل کشور های غربی! دختر ها هم که پسر نیستن برن کس پیدا کنن. یا اوتو بزنن..یا تل بزنن جور کنن! چی کار کنن؟ بنر تو خیابون وایسن بشن فاحشه بلا نسبت؟..چه جوری حس جنسیشون رو ارضا کنن؟ برن لزبین شن؟ شوخی میکنید!..چه کنن؟ راهی جز خود ارضایی واسشون هست؟ چی؟ حسشون رو سرکوب کنن لازم نیست خود ارضایی هم بکنن؟ شوخی میکنید!
|