صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / راز بزرگ کردن کیر به روش طبییعی( بدون عوارض)
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 24 . 25 . >>
نویسنده پیام
# : 12 Jan 2006 07:40

مرسی عسل جان

حالا 2 تا دیگه مونده و راستی تو کجا هستی من که تو تهران هستم

بد نیست از این به بعد هم بگین مال کدوم شهر هستید

جالبتر میشه

# : 12 Jan 2006 11:25

منتظر 2 تا دیگه هستم

فعلا این عکس رو ببینید تا نوبت مقالات برسه

.jpg]

# : 12 Jan 2006 11:50 | ویرایش بوسیله: assefy

من هم مي خواهم بدونم لطفا مقاله را بنويس

# : 12 Jan 2006 12:00

assefy عزیزم

مثل این که کامل نخوندی

طولش رو بروشی که گفتم اندازه بگیر و بنویس شهری هم که هستی بگو

# : 12 Jan 2006 12:03

25 سانت ....کلفتیش هم بماند!!!!!

# : 12 Jan 2006 22:35

رستم خان ممنون

منتظر یکی دیگه هستم

فعلا این عکس رو ببینید

# : 13 Jan 2006 04:09

روتون نمیشه بگین؟؟؟؟؟؟

این عکس رو ببینید شاید خجالتون بریزه

# : 13 Jan 2006 13:18

منتظر یکی دیگه هستم که طول کیرش رو بگه تا شروع کنم روش افرایش طول کیرتان را بگم.

قبل از شروع باید بگم که روشهایی چون آویزان کردن وزنه و پمپ مکشی و وسایل مکانیکی کششی و داروهای شیمیایی فراوان در همه سایتها تبلیغ می شود وادعاهای فراوانی در این خصوص دارند که همگی دارای عوارض جانبی هستند و اگر چه ممکن است اثرات دائمی و یا موقتی خوبی(افرایش طول) داشته باشند ولی اثرات جانبی بدی دارند که ارزش امتحان کردنش را ندارد.
روشی که من میخواهم بگم مبتنی بر اصول علمی است ومبتنی بر یکسری اعمال و ورزشهای عادی است که اگر بصورت مدوام و صحیح انجام شود بدون عوارض و بصورت تدریجی اثر بخش است.

یکی دیگر طول کیرش را بگه تا شروع کنم

# : 13 Jan 2006 13:41

aga koshte ma ro mala man 15cm

# : 14 Jan 2006 05:36

ممنون از آنهایی که طول کیر خود و شریکشان را دادند.
خواهش می کنم بازم بگید .در این سایت بنویسید طول کیرتان چقدر است و همونجوری که من گفتم اندازه بگیرید و بنویسید.

همین الان یک متر یا خطکش بردارید و دو اندازه را یادداشت کنید یکی طول درازا ودیگری طول پهنا (منظور کلفتی آن و محیط دایره استوانه کیرتان) میباشد تا بتوانید چند ماه بعد مقایسه کنید.

اولین کاری که برای بزرگ کردن کیرتان باید بکنید تقویت عضلات کیرتان میباشد که بایستی شبیه ورزشهای دیگر آنرا با هر چه تمرین بیشتر قویتر و بزرگتر بکنید سپس بوسیله تمرینهای دیگر خود کیر را بزرگ می کنیم پس توجه کنید اول تقویت عضلات سپس بزرگ کردن کیر.
قابل توجه خانمهای محترم :
قسمتهای تقویت عضلات کیر یرای شما نیز مفید است که برای رحم تان انجام دهید تا بتوانید به شریکتان بیشتر حال دهید و بیماری رحمی کمتر به سراغ شما بیاید.

روش تقویت عضلات رو بعداً میگم واقعاً خیلی گرفتارم و متاسفم که در حال حاضر بیشتر از این نمی توانم بنویسم

جیمی

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 24 . 25 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.