| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام
ما منتظر مقالات تو هستيم
|
|
|
pady جان من هم باورم نمیشد بشه ولی حالا که شده و من رو خودم امتحان کردم. نمیدانم ولی ممکن است رو بغضی ها اثر نداشته باشه.
گفتی از پزشکت سوال کن ولی روم نمیشه. اینحاست که میشه از این حرفها رو بی رو دروایستی زد. من حتی به همسرم هم نگفته بودم بعد از اینکه چند بار گفت خیلی وارد شدی که خوب ارضائم می کنی به هش گفتم ولی باورش نمیشد زیرا که طولش به مرور زیاد شده بود و تشخیصش مشکل بود
|
|
|
goval جان گفتی مال من 23 س است. داستان زیر رو بخون شاید کمکت کنه
بالاخره یکی پیدا شد که طول کبرش را اعلام کنه!
اون قدیما قبل از انقلاب که دوران راهنمایی بودم یک داستان از بجه ها شنیده بودم که خیلی یادم نیست ولی آن قسمتهاش که مریوط به اینجاست میگم. یک پادشاه میخواست دختر ش را شوهر بده ولی دختره نمی خواست ازدواج کنه برای همین یک شرط گذاشت که یا مردی ازدواج میکنم که کیرش 1 متر باشه و سالها گذشت و پادشاه نتونست دخترش را شوهر دهد و به این فکر افتاد که در عربستان جار بزند تا شاید شوهر با این مشخصه پیدا بشه و خوشبختانه پس از چند هفته به پادشاه خبر دادند یک سیاه عرب پشت در قصر است و میگه میتونه با دخترتون ازدواج کنه وقتی داخل قصر شد لباسش را زد بالا و پادشاه از اون چیزی که می دید تعجب کرد که چه کیر درازی شاید حدود 2 متر بود. دختر را صدا زدند تا نظر دهد ولی دختر که قصد ازدواج نداشت ونمیدانست چه یگوید یک راه به نظرش آمد و گفت بایستی 1 متر باشد و این نزدیک 2 متر است.
مرد عرب که پس از دیدن دخنر پادشاه نمی توانست از این موقعیت بگذرد به پادشاه گفت به جلادت به همراه یک متر بگو بیآید!
بقیه را خودتان پیش بینی کنید
|
|
|
|
|
kamy جان گفتی گفتی منتظری ولی طول کیرت را نگفتی
به نظر میاید تنها هستی پس زودتر می تونی کبرت را درازتر بکنی!
تا حالا که یک نفذ اندازه کبرش را گفته! بایستی بازم منتظر بود
بهتر است به پشت بخوابید و کیرتان کاملاً به صورت عمود بر بدنتان باشد و در حداکثر طول و بوسیله خطکش و یا متر طول آنرا از انتهای آن تا نوک اندازه بگیرید. میتوانید از همسرنان و یا دوست دخترتان کمک بگیرید.
خانمهای عزیز که دارند می خوانند میتونند مال شریکشان را اندازه بگیرند و بنویسند.
|
|
|
جیمی جان...
مال من 14 سانت هست....
|
|
|
Elyas جان ممنون
این شد 2 تا
8 تا دیگه مونده
|