| نویسنده |
پیام |
|
|
من یک سری مقاله علمی دارم که می توان بوسیله روشهای علمی بدون دارو یا وسیله مکانیکی کیرتان را بزرگ کنید.
|
|
|
جيمي جان مقالات علميتو احيانا از اين سايت دو دره نكردي ؟!
http://www.enlargepenisguide.com
|
|
|
نه عزیزم از منابع مختلف جمع آوری کردم روشها مختلفه ولی من تونستم در عرض 6 ماه نزدیک دو سانتیمتر طول کیرم رو زیاد کنم و تجربه خوبی دارم. البته من خیلی گرفتارم و نتونستم به طور مدام روشها رو اجرا کنم و الا می تونستم بهتر نتیجه بگیرم.
آنهایی که اطلاعات می خواهند طول کیرشان را هتگام شق کامل از زیر شکم بالای کیر تا نوک اندازه بگبرند و بفرستند.
اطلاعات بعدی با ارسال حداقل تعداد طول 10 کیر ایرانی داده میشود.
|
|
|
|
|
ha begoo ghablan chand cm boode ke alan 2 cm bozorg shode?
|
|
|
من مي خوام
|
|
|
armin_tanha
ha begoo ghablan chand cm boode ke alan 2 cm bozorg shode
آرمِن جان قبلا 13 سانتیمتر بوده الان بیش از 15 سانتبمتر است و بزرگتر هم میشه. قبلا همسرم ارضا نمی شد ولی حالا میشه. من خودم باورم نمیشه اینقدر تاثیر داشته باشه
|
|
|
ashkanxxx
من مي خوام
آرش خان گفتم که تا 10 تا جواب با اعلام طول کیرشان نیاد شروع به ارائه روش موثر نمی کنم
جنس مخالف هم می تونه کیر شریکش رو اندازه بگیره و بنویسه
حتی می تونید عکس به همراه یک خطکش یا متر اندازه گیری از کیر تان بگیرید و تو اینجا بذارید
|
|
|
راستی یک موضوع یادم رفته که بگم و اون اینه که قطر کیرم هم افزایش پیدا کرده!
|
|
|
|
|
tebgheh akharin nazariyateh pezeshki ke ageh khastin baraton miferstam bozorg kardaneh alateh tanasoli (hamon kir)emkan pazir nist , zemnan FBI parvandee tashkil dadeh ke b ein jor shayad baziha payan bedeh, mitonid az pezeshkaton soal konid, behtar rahnameeton mikonan.
|
|
|
يكي هم راه كوچك كردن را ياد بدهد مال من 23 س است
|