| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: shiva_cpu2005 سلام برو بچ
من الان 19 سالمه در شرف ازدواجم ولی این سینه هام خیلی کوچیکه نمیدونم چی کار کنم اگه میشه راهنمایی کنید . یه دنیا ممنونتون میشم.و اینکه بارای حل این مشکل به چه ÷زشکی مراجعه کنم
سايز سينه هات چنده مگه؟! 
|
|
|
Quoting: hotboy فکر نمی کنم راه حل پزشکی لازم باشه.
من شنیدم که بعد از ازدواج، وقتی سینه ها زیاد دستکاری و مالش بخوره، بزرگتر میشه
امیدوارم درست باشه
نه hotboy جان با عرض پوزش كس شعره محض (با اين ض درسته؟!؟! لول) هست و هر كي همچين چيزي بهت گفته كس خلي بيش نبوده 
|
|
|
Quoting: feri_347 salam
rahhaye khoobi ro midoonam
be man mail bezan
feri_347
اگه راهي ميدونستي و بلد بودي همينجا ميگفتي 
|
|
|
|
|
شنا شنا یکی از ورزشهای مناسب برای سینه هاست؛ بخصوص شنای قورباغه، آنهم بدلیل این که ماهیچه های پشت و سینه را وادار به مقاومت در مقابل فشار آب می کند. در واقع فشار آب خود نوعی ماساژ فوق العاده برای سینه ها حساب می شود. برای تمرین بیشتر می توانید پاها را در کف استخر بگذارید تا جایی که آب شانه هایتان را بپوشاند. دستها را بالا برده و آهسته در جلوی خود پایین آورید. ۱۰ بار این عمل را تکرار کنید.
استفاده از کرم ها و لوشنهای مخصوص سینه استفاده از کرمهای مخصوص علی رغم تبلیغات گاه اغراق آمیزشان شاید معجزه ای در پستانها ایجاد نکنند اما مصرف آنها در حفظ حالت ارتجاعی آنها بی تاثیر نیست. استفاده از عصاره های گیاهی و یا بیولوژیکی روی سینه ها علاوه بر اینکه ما را به ماساژ سینه ها وادار می سازند، نقش بسزایی در حفظ رشته های کشسان سینه دارد.
هنگام قرار گرفتن در نور آفتاب نیز سعی کنید برای حفظ پوست از مضرات اشعه ماورای بنفش از کرمهای ضد آفتاب استفاده نمایید. پس از هر بار دوش گرفتن بدن خود را با لوشن های مخصوص نرم و مرطوب کنید تا پوست رطوبت از دست داده خود را باز یابد.
|
|
|
شنا شنا یکی از ورزشهای مناسب برای سینه هاست؛ بخصوص شنای قورباغه، آنهم بدلیل این که ماهیچه های پشت و سینه را وادار به مقاومت در مقابل فشار آب می کند. در واقع فشار آب خود نوعی ماساژ فوق العاده برای سینه ها حساب می شود. برای تمرین بیشتر می توانید پاها را در کف استخر بگذارید تا جایی که آب شانه هایتان را بپوشاند. دستها را بالا برده و آهسته در جلوی خود پایین آورید. ۱۰ بار این عمل را تکرار کنید.
استفاده از کرم ها و لوشنهای مخصوص سینه استفاده از کرمهای مخصوص علی رغم تبلیغات گاه اغراق آمیزشان شاید معجزه ای در پستانها ایجاد نکنند اما مصرف آنها در حفظ حالت ارتجاعی آنها بی تاثیر نیست. استفاده از عصاره های گیاهی و یا بیولوژیکی روی سینه ها علاوه بر اینکه ما را به ماساژ سینه ها وادار می سازند، نقش بسزایی در حفظ رشته های کشسان سینه دارد.
هنگام قرار گرفتن در نور آفتاب نیز سعی کنید برای حفظ پوست از مضرات اشعه ماورای بنفش از کرمهای ضد آفتاب استفاده نمایید. پس از هر بار دوش گرفتن بدن خود را با لوشن های مخصوص نرم و مرطوب کنید تا پوست رطوبت از دست داده خود را باز یابد.
|
|
|
هنگام قرار گرفتن در نور آفتاب نیز سعی کنید برای حفظ پوست از مضرات اشعه ماورای بنفش از کرمهای ضد آفتاب استفاده نمایید. پس از هر بار دوش گرفتن بدن خود را با لوشن های مخصوص نرم و مرطوب کنید تا پوست رطوبت از دست داده خود را باز یابد. bevafa_42@yahoo.com
|
|
|
باید بمالیشون هر موقع که بیکار هستی این کارو بکن
mehri
|
|
|
Quoting: shiva_cpu2005 ولی این سینه هام خیلی کوچیکه کدوم سینه ها ؟ ! 
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
|
|
اندازه پستان بستگي به ژنتيك وهورمونها داره اگه اندازش به طور غير طبيعي كوچك باشه پزشك متخصص غدد داخلي برات ازمايشات هورموني مينويسه تا اندازه هورمونها چك بشه . البته اگه لازم بدونه . ژل وكرم وچيزهايي كه بدون تجويز پزشك در اينترنت و جاهاي ديگه پيدا ميشن راهيه براي خالي كردن جيب مردم ومورد تاييد پزشكان نيست. كار درست اينه كه به متخصص غدد داخلي مراجعه كني/ البته بعد از حاملگي وزيادشدن هورمون پرولاكتين وشير دادن غدد پستاني ودر نتيجه حجم پستانها بزرك ميشن.
|
|
|
من شنیدم اب منی به بزرگ شدن سینه کمک میکنه
moji
|