صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / سینه هام کوچیکه چی کار کنم
<< . 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 9 Aug 2006 16:08

Quoting: shiva_cpu2005
سلام برو بچ
من الان 19 سالمه در شرف ازدواجم ولی این سینه هام خیلی کوچیکه نمیدونم چی کار کنم اگه میشه راهنمایی کنید . یه دنیا ممنونتون میشم.و اینکه بارای حل این مشکل به چه ÷زشکی مراجعه کنم

سايز سينه هات چنده مگه؟!

# : 9 Aug 2006 16:11

Quoting: hotboy
فکر نمی کنم راه حل پزشکی لازم باشه.
من شنیدم که بعد از ازدواج، وقتی سینه ها زیاد دستکاری و مالش بخوره، بزرگتر میشه
امیدوارم درست باشه

نه hotboy جان با عرض پوزش كس شعره محض (با اين ض درسته؟!؟! لول) هست و هر كي همچين چيزي بهت گفته كس خلي بيش نبوده

# : 9 Aug 2006 18:20

Quoting: feri_347
salam
rahhaye khoobi ro midoonam

be man mail bezan

feri_347
اگه راهي ميدونستي و بلد بودي همينجا ميگفتي

# : 22 Sep 2008 04:44

شنا
شنا یکی از ورزشهای مناسب برای سینه هاست؛ بخصوص شنای قورباغه، آنهم بدلیل این که ماهیچه های پشت و سینه را وادار به مقاومت در مقابل فشار آب می کند. در واقع فشار آب خود نوعی ماساژ فوق العاده برای سینه ها حساب می شود. برای تمرین بیشتر می توانید پاها را در کف استخر بگذارید تا جایی که آب شانه هایتان را بپوشاند. دستها را بالا برده و آهسته در جلوی خود پایین آورید. ۱۰ بار این عمل را تکرار کنید.

استفاده از کرم ها و لوشنهای مخصوص سینه
استفاده از کرمهای مخصوص علی رغم تبلیغات گاه اغراق آمیزشان شاید معجزه ای در پستانها ایجاد نکنند اما مصرف آنها در حفظ حالت ارتجاعی آنها بی تاثیر نیست. استفاده از عصاره های گیاهی و یا بیولوژیکی روی سینه ها علاوه بر اینکه ما را به ماساژ سینه ها وادار می سازند، نقش بسزایی در حفظ رشته های کشسان سینه دارد.

هنگام قرار گرفتن در نور آفتاب نیز سعی کنید برای حفظ پوست از مضرات اشعه ماورای بنفش از کرمهای ضد آفتاب استفاده نمایید. پس از هر بار دوش گرفتن بدن خود را با لوشن های مخصوص نرم و مرطوب کنید تا پوست رطوبت از دست داده خود را باز یابد.

# : 22 Sep 2008 04:44

شنا
شنا یکی از ورزشهای مناسب برای سینه هاست؛ بخصوص شنای قورباغه، آنهم بدلیل این که ماهیچه های پشت و سینه را وادار به مقاومت در مقابل فشار آب می کند. در واقع فشار آب خود نوعی ماساژ فوق العاده برای سینه ها حساب می شود. برای تمرین بیشتر می توانید پاها را در کف استخر بگذارید تا جایی که آب شانه هایتان را بپوشاند. دستها را بالا برده و آهسته در جلوی خود پایین آورید. ۱۰ بار این عمل را تکرار کنید.

استفاده از کرمهای مخصوص علی رغم تبلیغات گاه اغراق آمیزشان شاید معجزه ای در پستانها ایجاد نکنند اما مصرف آنها در حفظ حالت ارتجاعی آنها بی تاثیر نیست. استفاده از عصاره های گیاهی و یا بیولوژیکی روی سینه ها علاوه بر اینکه ما را به ماساژ سینه ها وادار می سازند، نقش بسزایی در حفظ رشته های کشسان سینه دارد.

هنگام قرار گرفتن در نور آفتاب نیز سعی کنید برای حفظ پوست از مضرات اشعه ماورای بنفش از کرمهای ضد آفتاب استفاده نمایید. پس از هر بار دوش گرفتن بدن خود را با لوشن های مخصوص نرم و مرطوب کنید تا پوست رطوبت از دست داده خود را باز یابد.

# : 22 Sep 2008 04:45

شنا

bevafa_42@yahoo.com

# : 23 Sep 2008 11:54

باید بمالیشون هر موقع که بیکار هستی این کارو بکن

mehri
# : 24 Sep 2008 21:08

Quoting: shiva_cpu2005
ولی این سینه هام خیلی کوچیکه

کدوم سینه ها ؟ !

کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
# : 26 Sep 2008 16:32

اندازه پستان بستگي به ژنتيك وهورمونها داره اگه اندازش به طور غير طبيعي كوچك باشه پزشك متخصص غدد داخلي برات ازمايشات هورموني مينويسه تا اندازه هورمونها چك بشه . البته اگه لازم بدونه .
ژل وكرم وچيزهايي كه بدون تجويز پزشك در اينترنت و جاهاي ديگه پيدا ميشن راهيه براي خالي كردن جيب مردم ومورد تاييد پزشكان نيست. كار درست اينه كه به متخصص غدد داخلي مراجعه كني/ البته بعد از حاملگي وزيادشدن هورمون پرولاكتين وشير دادن غدد پستاني ودر نتيجه حجم پستانها بزرك ميشن.

# : 30 Sep 2008 04:32

من شنیدم اب منی به بزرگ شدن سینه کمک میکنه

moji
<< . 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.