صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / سینه هام کوچیکه چی کار کنم
. 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 13 Dec 2005 04:12

سلام برو بچ
من الان 19 سالمه در شرف ازدواجم ولی این سینه هام خیلی کوچیکه نمیدونم چی کار کنم اگه میشه راهنمایی کنید . یه دنیا ممنونتون میشم.و اینکه بارای حل این مشکل به چه ÷زشکی مراجعه کنم

# : 13 Dec 2005 04:53

فکر نمی کنم راه حل پزشکی لازم باشه.
من شنیدم که بعد از ازدواج، وقتی سینه ها زیاد دستکاری و مالش بخوره، بزرگتر میشه
امیدوارم درست باشه

# : 13 Dec 2005 04:53

شیوا جان عزیزم اگر سینه ها بطور مرتب مالیده بشن اونوقت بزرگ میشن. البته اگر جثه تو کوچیک باشه نباید زیاد توقع سینه های بزرگ داشته باشی.اگر بیشتر توضیح خواستی به من ایمیل بزن من در خدمتت هستم.متشکرم.-مسعود
analstar@gmail.com

# : 14 Dec 2005 00:40

البته درس نیس ادم در مورد چیزی که اطلاعی نداره اظهار فضل بکنه این چرت وپرت ها رم بلغور نکنین که نمیدونم مالش و از این حرفا این یک مساله ژنتیکی هستش و فقط با دارو و تزریق ژلهای مخصوص قابل درمان هستش .شیوا خانوم من دکتر علیرضام اگه مایل بودی با ایمیل من در تماس باش تا یکی از دوستانم در ایران رو معرفی کنم که بری پیشش اکی به این چرت و پرت ها هم توجه نکن که نمیدونم مالش بده و از این حرفا مطمعن باش اون ادم مزخرفی که این چرندیات رو مینویسه برا مالوندن همون سینه های کوچیکت نقشه میکشه و سینه خیز میره ... موفق باشی دکتر علیرضا : koseshargi@yahoo.com

# : 17 Dec 2005 02:03

shiva_cpu2005

همه يه جوري درست گفتند .
ولي ميتوني از ژل و كرمهاي مخصوص بزرگ كردن سينه استفاده كني و در مدت حدود 2 ماه جواب ميده . اسم دارو رو فراموش كردم . يادم كه اومد بهت ميگم . همينجا .
يادت باشه كه بايد اين دارو هارو از پائين به بالا به سينه ات بمالي .

# : 17 Dec 2005 02:03

shiva_cpu2005
ميتوني به پزشك متخصص زيبائي مراجعه كني .

# : 17 Dec 2005 02:10

چندي قبل در اخبار بي بي سي در اين مورد خواندم كه كشور جاپان نوعي آدامس ساخته كه با جويدن آن سينه زن ها و يا دختران بزرگ ميشود.

# : 17 Dec 2005 06:10

shiva jan,,be nazare man va bishtare mardaee ke mazzeye khoobe sinaro cheshidan,,andazeye sine oonghadr ahammiyat nadare,,bishtar form va halateshe ke mohemme,,dar zemn bad az ezdevaj va zayeman sinehat bozorgtar az alaanet mishan,,yani vaghti shri bedi bachato,,,pass agar ham khasti amal koni bezar ba\'d az zayemanet,,dar zemn be hich vajhi jel tazrigh nakon,,chon dar bazi az mavared khatarate ziyadi dare,,omidvaram hamishe shado salamat bashi

# : 18 Dec 2005 01:40

shiva_cpu2005

شيوا جان siavash25xxx هم درست ميگه .

خيلي از مردها سينه ايرو دوست دارند كه همش تو دهن جابشه يعني بشه همشو تو دهن كرد و خورد .

سياوش جان نميدونم درست متوجه منظور من از ژل شدي يا نه . اما توضيح ميدم تا سو’ تفاهم پيش نياد . منظور من از ژل اون ژلي كه تزريق ميكنند نيست بلكه ژلي كه شكلي از پماد هست و مثل پماد ماليده ميشه به روي سينه .
درضمن شيوا خانم گل :
ژلهاي تزريقي نوعي پروتز ( همون سينه مصنوعي ) هستند و به عبارت علمي تر اوروتز هستند ( اوروتز اعضاي مصنوعي ثابت هستند ) و تاريخ مصرف دارند و نميتونند براي هميشه شكل و فرم اوليه خودشون رو حفظ كنند .
سياوش هم درست گفته بعد از ازدواج و شروع نزديكي با همسر يه سري تغييرات هورموني در بدن زنها بوجود مياد كه يكيش بيشتر شدن رشد عرضي بدن و اكثرا" افزايش حجم سينه هست . ميتوني از مادرت در اين مورد سوال كني تا مطمئن بشي اندازه سينه هاي مادرت هم بعد از ازدواج بزرگتر شده .

پيشاپيش ازدواجت رو تبريك ميگم
خوشبخت و پيروز باشي و خوش هيكل !!!!!!
رضا

# : 9 Aug 2006 16:02

salam
rahhaye khoobi ro midoonam

be man mail bezan
×××××××

================
ادیت شد
لیلی نازه

. 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.