صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / چشم انتظار * فهرست در صفحه اول*
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 79 . 80 . >>
نویسنده پیام
# : 1 Aug 2008 00:30 | ویرایش بوسیله: Amir_blank7

خوب ! من اومدم بنظرم

آرزو جونم ، از اون داستاناست که من دوست دارم ! البته قسمت اول اینو نشون می ده . زمان رو گم می کنی ، شخصیتا یادت می ره ، گم می شی تو داستان ، نمی فهخمی داستان شب یا روزه ، کی بود ، کجا بود ، فقط غرقی ! البته انقدرا اینجوری نیست و این عیب حساب نمی شه . مثل داستان کوری می مونه . داستان به این می گن . نه اینکه رک بیاد بگه : دروغ بده آدم باید اصلا یادش بره چی خونده ! یکی پرسید چی فهمیدی از داستان بگه هیچی ! مثل کتابای آلبر کامو ... فقط در یک جمله بگم : باب میل من داری می نویسی !

Quoting: alone_lover
باورم نمی شد که داره میره. خدایا من چیکار کرده بودم؟ منه دیوونه که حتی نمی تونم یک ساعت دوریشو تحمل کنم چطوری می تونم این همه فاصله بینمون رو تاب بیارم؟

آبجی گل من ، همین اول داستان اشکام چکید . این بلا سر من اومد ............

مگه خودش نبود که می گفت هیچ چیز بین ما پنهون نیست

، حالا چرا خودش داره منو با عذاب سنگین بی خبری زجر کش می کنه؟

نکنه داری داستان زندگی منو می نویسی ؟

*********************************بازم يه صبح ديگه، انگار خدا هنوز تصميم نگرفته كه با بنده هاش قهر کنه و از اونا روی گردان بشه ،هنوزم به عشق اين بنده های جفا كارش هر روز صبح آفتاب گرم و نيرو بخشش رو به صورت اونا می پاشونه و شب هنگام با ظهورِ ماه تو آسمون آرامش رو به اونا هديه می کنه تا بعد از یه روز سخت آروم به بستر برن و خودشون رو به دستای معجزه گر خواب بسپارند. خدایا بزرگیتو شکر....

مرسی ! این همونیه که گفتم دوست دارم . سردرگمی در داستان . یه دفعه زمان عوض می شه . هی باید بپیچی . اینو می گن داستان ! مرسی آبجی ( یا به قول سعید جی جی )

تو اگر گوشه محراب نشستی صنمی گفت چرا؟ ........ من اگر گوشه می خانه نشستم به تو چه؟
# : 1 Aug 2008 00:30 | ویرایش بوسیله: Amir_blank7

تو اگر گوشه محراب نشستی صنمی گفت چرا؟ ........ من اگر گوشه می خانه نشستم به تو چه؟
# : 1 Aug 2008 02:29

به به
چشممون روشن شد ............ تاپیک جدید مبارک
خیلی قشنگ بود ....... خیلی خیلی قشنگ بود
مرسی ......... بالاخره نوه آقاجونی دیگه
مطمئنم تاپیک خیلی خیلی توپی میشه
شاد و سلامت باشی

سلامتی سه تن : رفیق و ناموس و وطن *** سلامتی سه کس : زندونی و سرباز و بی کس
# : 1 Aug 2008 03:01

سلام تاپیک جدید مبارک

در دلم آرزوی آمدنت می میرد ... رفته ای اینک اما ...آیا باز میگردی؟ .... چه تمنای محالی دارم ... خنده ام می گیرد
# : 1 Aug 2008 03:03 | ویرایش بوسیله: ANTIGONE

قسمت اول خیلی قشنگ بود مرسی

در دلم آرزوی آمدنت می میرد ... رفته ای اینک اما ...آیا باز میگردی؟ .... چه تمنای محالی دارم ... خنده ام می گیرد
# : 1 Aug 2008 08:45

به به.سلا عرض شد آرزو خانوم.میبینم که شما هم دست به قلم شدی.تبریک میگم بابت تاپیک جدید.خودم یکی از مشتری های پر و پا قرص تاپیکتم.میترکونیم اینجا رو.
پس پیش به سوی استیکی.

یادمان باشد که اگر خاطرمان تنها ماند طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم◄ خدایا سپاس... ►
# : 1 Aug 2008 10:01

خوندم

تولدت مبارک آبجی گلم http://www.avizoon.com/forum/1_74078_0.html
# : 1 Aug 2008 10:03

Amir_blank7
hosein_c111
ANTIGONE
joker_2006

جی جی خسته نباشی

# : 1 Aug 2008 10:59

هی گفتم تا نصف شب بیدار نباش اینم از عواقبش ظهر شد پا شو دیگه فرهاد که انگار نه انگار ( مهران جات خالی )

جی جی حالا آیینه میشکنی دیگه

# : 1 Aug 2008 11:11

alone_lover

تبریک میگم حاج خانم

ان شاالله همون چیزائی که فرید توی صفحه اول گفت

خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم ..... ◄ خدایا سپاس... ►
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 79 . 80 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.