صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / ▄▄ منو بابام - بنيانگذاري طنز نوين در آويزون با داش علي - فهرست در صفحه اول ▄▄
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 285 . 286 . >>
نویسنده پیام
# : 30 Sep 2008 17:00

قربون تو عزيز
تا پنجشنبه............ باي

نظر سنجي داش علي --- http://mp3player.blogfa.com - اراذل
# : 30 Sep 2008 17:01

Quoting: elnazy
نه شما کی چرت و پرت میگی؟شما گوهر از کلامتون میباره من استاد به این با شخصیتی در عمرم ندیدم

اوخ اخ یکی بیاد این هندوونه هارو از زیر بغل ما بگیره از کووول افتادیم

بابا بیخیال من قلبم با باطری کار میکنه هاااا

۝ ۞ ۩ ♠ خنده تلخ من از گريه غم انگيز تر است *** کارم از گريه گذشته ست اگر می خندم ♠ ۩ ۞ ۝ ◄ خدایا سپاس... ►
# : 30 Sep 2008 17:03

Quoting: Black_Refresh
اوخ اخ یکی بیاد این هندوونه هارو از زیر بغل ما بگیره از کووول افتادیمبابا بیخیال من قلبم با باطری کار میکنه هاااا

باشه هوای قلبت رو دارم استاد بزرگ

آنقدر از زندگانی دلگیرم........که روز مرگ خود را جشن میگیرم
# : 30 Sep 2008 17:06

Quoting: elnazy
باشه هوای قلبت رو دارم استاد بزرگ

آی من مردم

اهم اوهوم
آقایوون خانووما ما رفتیم تا شب میایم البته با یه کادوی نا چیز و بی ارزش در مقابل قلم با ارزش داش علی میایم
اوقات همگی خوش بای بای

۝ ۞ ۩ ♠ خنده تلخ من از گريه غم انگيز تر است *** کارم از گريه گذشته ست اگر می خندم ♠ ۩ ۞ ۝ ◄ خدایا سپاس... ►
# : 30 Sep 2008 17:10

Quoting: Black_Refresh
آی من مردماهم اوهومآقایوون خانووما ما رفتیم تا شب میایم البته با یه کادوی نا چیز و بی ارزش در مقابل قلم با ارزش داش علی میایماوقات همگی خوش بای بای

بای بای
بای بای
بای بای
بای بای
بای بای

آنقدر از زندگانی دلگیرم........که روز مرگ خود را جشن میگیرم
# : 30 Sep 2008 17:12

از طرف داش علی

کون گشادا هم بکشین هی پست بدین صفحه ها برن بالا

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
# : 30 Sep 2008 19:53

Quoting: Dash_Ali56
گوسفنده به پشت افتاد رو زمين و مش نجف با يه فيتيله پيچ و يه عقربك ، گوسفند رو رو به قبله كرد و مدال طلاي المپيك رو به دست آورد

ایول ....

نه در رفتن حرکتی بود نه در ماندن سکونی
# : 30 Sep 2008 19:55

Quoting: Dash_Ali56
سكته مغزي
- سكته قلبي
- سكته كيري
- سرطان عن
- سرطان كبد
- سرطان لوزالمعده
- سرطان بيضه چپ
- سرطان بيضه راست
- سرطان پا
- سرطان دست
- سرطان كلاهك كير
- سرطان فك
- سر خوردگي
- كير خوردگي
- پرورشگاهي

نه در رفتن حرکتی بود نه در ماندن سکونی
# : 30 Sep 2008 20:17 | ویرایش بوسیله: sarve_naz

عید سعید فطر را به تمامی دوستان تبریک میگم.امیدوارم طاعات وعبادات همه مورد قبول درگاه حق واقع شود.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست / و دلم بس تنگ است/ بی خیالی سپر هر درد است/باز هم می خندم/آنقدر می خندم که غم از روی رود.
# : 30 Sep 2008 22:18

اینجانب بلک رفرش عید سعید فطر را به تمام مسلمین تبریک عرض نموده و امیدوار هستم که طاعات شما مورد قبول درگاه حق قرار بگیرد

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 285 . 286 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.