| نویسنده |
پیام |
|
|
amir_yazd آهی . نامحرم خان . اون قلبارو غلاف کن .

« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
|
|
|
vaay ema jan be khoda nemidoonam chi begam dar mogabele in hamemohabatet. mikhastam hichi nagam, chon ba hich kalamati nemishe in hame mehrabooniro talafi kard, vali faghat mikham begamke omidvaram in ghalbemehraboonethamishe shado sarzende bashe. az hameye doostaye khoobo mehraboonam kheili mamnoonam. az hame bi nahayat mamnoonam va vaghean sharmandatoonam bache haye aziz. makhsoosan az tina va payam va hame o hame. rastesh man ye talaghe koochooloo baram pish oomad. felanham iran nistam. omidvaram zoodtar be jame doos dashtanitoon bargardam. hame ro miboosam. take care.
Sometimes I can not take this place, Sometimes its my life I cant taste
|
|
|
enghadr narahatam kasi az ghalam biofte enghadr ke hame khoobin, vali lazeme az sherwin ham esm bebaram, va az amire aziz, va az amoo bade ham esm nemibaram ke ema khoshkelam narahat nashe:P
|
|
|
|
|

|
|
|
KORN_JD سلام خوش برگشتی  کجایی بابا ؟
روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
|
|
|
KORN_JD سلاااااام خانومی 
خوش برگشتی 
خیلی خیلی خوشحال شدم دختر
بخدا دلم برات یه ذره شده بود
قرار که نیست دیگه تنهامون بذاری؟؟!! 
مگه تو همکار من نبودی خانوم خانوما؟! 
♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
من حرفم اینجا نمیاد
وقت کردی بیا کلی کارت دارم 
خوشحالم دوباره پیشمونی
حکم اهوراست به اهریمنان ، پارسیان تا به ابد قهرمان
|
|
|
اینم به افتخار بازگشت یکی از بهترین دوستای من:

همه میگن تو تکی
تو یه گوله نمکی
از همه دل میبری

تو یک یک یکی
تو یک یک یکی

بخدا نمونه ای
واسه من یه دونه ای
واسه قلب عاشقم

تو همون بهونه ای
تو همون بهونه ای

همه میگن تو تکی
حرف نداری تو یک
از همه تو بهتری

تو یک یک یکی
تو یک یک یکی

مثه هیچکی نمیشی
بشی بهترینشی
مثه تو خیلی کمه

آخه تو اخرشی
آخه تو اخرشی

تو دنیا هیچکی مثه تو
دیگه پیدا نمیشه
دنیا بدون عشق تو
دنیا نمیشه
دل من با هیچکسی
که جور نمیشه
عاشق تو بوده و هست
اون تا همیشه ...

♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
|
|
amir_yazd
ذوق زده شدیا
منم دی جی میشم برو اهااااااااااااااااااااااااااااااااا
حکم اهوراست به اهریمنان ، پارسیان تا به ابد قهرمان
|
|
|
pokkop
Quoting: pokkop ذوق زده شدیا فقط این دختر بیاد مسنجر  اگه بدونی امشب چقدر خوشحال شدم  اصلا خواب از سرم پرید 
Quoting: pokkop منم دی جی میشم برو اهااااااااااااااااااااااااااااااااا صب کن الان رقاص هامونم میان  اما.عمو.شروین 
|