| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: lili naze بزن رگ و خلاص
جانه خودم اگه دستم بهت میرسید تیزی رو به جونت میکشیدم و خلاص 
من یه زندگی دارم که تحمیل شده بهم ***یه تیکه سنگ بوده شده تبدیل به دل
|
|
|
Quoting: lili naze نه این دیگه میشه کم لطفی نسبت به مدیرای دیگه اونا هم انصافا دارن زحمت میکشن من اگه اینجام به خاطر داشتن همکارای خوبی مثل اوناست
میترسی بگی اره بقیه تو رو بن کنن 
|
|
|
مثل اینکه ه نمیدونی من روئین تنم و کسی نمیتونه منو بن کنه!!

******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
|
|
|
|
|
Quoting: Kami_b جانه خودم اگه دستم بهت میرسید تیزی رو به جونت میکشیدم و خلاص Kami_b هممم معلومه دلت خیلی پره از من
******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
|
|
|
یعنی سیاوش هم نمیتونه ( چه جلب )
|
|
|
# : 29 Sep 2008 22:20 | ویرایش بوسیله: Kami_b
Quoting: lili naze Kami_b هممم معلومه دلت خیلی پره از من اصولا من دلم از همه پره
|
|
|
Quoting: Kami_b یعنی سیاوش هم نمیتونه ( چه جلب ) Kami_b نوچ نمیتونه
|
|
|
Kami_b برو یه جای خلوت گیر بیار یه دل سیر گریه کن تا دلت خالی شه
|
|
|
|
|
Quoting: lili naze Kami_b نوچ نمیتونه در این مواقع جهاد واجبه پس لازم شد خودم دست به کار شم
Quoting: lili naze Kami_b برو یه جای خلوت گیر بیار یه دل سیر گریه کن تا دلت خالی شه
اگه از این شانس ها داشتم توی اویزون چی کار میکردم
|
|
|
Kami_b
Quoting: Kami_b در این مواقع جهاد واجبه پس لازم شد خودم دست به کار شم ما منتظر جهادت هستیم هیچ جا نمیریم همینجا هستیم

Quoting: Kami_b اگه از این شانس ها داشتم توی اویزون چی کار میکردم

|