صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / گـــزارش تخلف..ارتباط..انتقاد...نـــــــــــــقد ، بـررسـی و امتیاز دهی به داستــــــــانهـــــــا(ازص460)........
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 459 . 460 . >>
نویسنده پیام
# : 24 Sep 2008 12:17

lili naze
دیدم اینجائی اومد سلامی عرض کنم و برم

این منم.. این منم... این منم..... بغضمو تو گلو میشکنم◄ خدایا سپاس... ►
# : 24 Sep 2008 12:19

Quoting: blackberry
سلام لیلی جون.....یه خواهش ...میگما حالا که یه جا باز شده نمیشه تاپیک خاله صنم و استیکی کرد ؟ داستانش قشنگ و پر طرفداره.....سرعت آپشم خوبه

# : 24 Sep 2008 22:09

sanammmmmm
به به صنم عزیز

چطوری خانومی؟
شرمنده اون موقع که اومده بودی من نبودم

******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
# : 25 Sep 2008 22:44

Quoting: lili naze
چطوری خانومی؟
شرمنده اون موقع که اومده بودی من نبودم

شکر خوبم.
میبخشی که حالا هم من نبودم

# : 26 Sep 2008 01:33

sanammmmmm

******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
# : 27 Sep 2008 19:39

lili naze

من یه زندگی دارم که تحمیل شده بهم ***یه تیکه سنگ بوده شده تبدیل به دل
# : 29 Sep 2008 21:46

Kami_b

تو خوبی؟

# : 29 Sep 2008 21:57

lili naze
اره فقط نتونستم رگت رو بزنم دارم عقده خالی میکنم

میگم خدایی خیلی مدیر باحالی هستی اخه هیچکی اندازه ی تو به پست ها جواب نمیده ولی بقیه مدیرها توی خواب زمستونی هستن میگم تو رو به عنوان مردمی ترین مدیر سایت معرفی کنیم نظرت چیه ؟

# : 29 Sep 2008 22:00

الـــــــــــــــــهی
بابا این دست من این تو!
بزن رگ و خلاص( چه لات شدم من)
Quoting: Kami_b
میگم خدایی خیلی مدیر باحالی هستی اخه هیچکی اندازه ی تو به پست ها جواب نمیده ولی بقیه مدیرها توی خواب زمستونی هستن میگم تو رو به عنوان مردمی ترین مدیر سایت معرفی کنیم نظرت چیه ؟

نه
این دیگه میشه کم لطفی نسبت به مدیرای دیگه
اونا هم انصافا دارن زحمت میکشن
من اگه اینجام به خاطر داشتن همکارای خوبی مثل اوناست

# : 29 Sep 2008 22:04

راستی لیلی با رفیقم صحبت کردم در حال حاضر داره یه سایت رو طراحی میکنه بعدش میاد سراغه قالب اویزون ولی معتقده که سایت اویزون قالب جدید نیاز نداره وفقط کاربرها میان مطلبهارو میخونن نمیدونم چی بگم ولی بهش گفتم یه چند تا نمونه برام بفرستاده ببینم از کدوم خوشتون میاد کدش رو براتون بفرستم البته بعد اینکه سایت خودش رو طراحی کرد

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 459 . 460 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.