# : 30 Sep 2008 17:02 | ویرایش بوسیله: ehlam
Quoting: elnazy خواهش میکنم عزیزم وظیفم بود خانومی شما که اینقدر خوب مینویسی باید بیشتر از این ازتون تشکر کرد خانومی منتظر ادامه هستم قربونت برم عزیزم...مرسی..لطف داری... 
Quoting: amir_yazd همش تقصیر این سیمکارت سل گرفته ی توئه قول داده بچه خوبی باشه... ولی من به تو اس ام اس میفرستم سه سوت میرسه...واسه تو اینجوری میشه...
Quoting: Beny_wax سلام ناناسکه دلکم خوبی خانومیه من؟ اومدم یه جایی داری پست میزنم پی سی فعلا" در مرحله مخ زنیه هنوز سلام عزیزم...مرسی...خوشحالمون کردی...ادامه بده به مخ زنی...
Quoting: Beny_wax داستانه سه قسمتیت رو با موبایل خوندم خیلی قشنگ بود واقعیات های اجتماعی رو وری گوود به قلم کشیدی ولی یکمی اغراق نکردی توش؟ یا واقعا" اینقدر بدبختیم ما ! مرسی....آدم بعضی وقتها یه چیزایی میبینه که باورش نمیشه...اینم از اون نوعه...ولی شنیدنیه...
Quoting: Beny_wax خاطره عقد الی هم که فوق العاده نایس بود

Quoting: Beny_wax دوستت دارم 15 تا دلم برات تنگ شده هوارتا به الهه هم سلام فوروارد کن مرسی عزیزم...اوکی حتما...
makhmalee 
Quoting: joker_2006 خوبه.خدا رو شکر.ایشالا همیشه خوب باشی.من هم هستم.همین دور و برام.دو روز یه بار میام سایت معمولا.دیگه درسه و .... ممنون...هر جا هستی خوش باشی عزیزم..هر وقت ببینمت خوشحال میشم... 
Quoting: joker_2006 دلاوران الهامیان.به نام یزدان پیروز باشید. ایشالا به هدف های متعالیت برسی. مرسی...مدالمو تقدیم میکنم به تو اگه قول بدی مشوقم باشی...
Quoting: joker_2006 مثل اینکه یه کم احساس خطر کردی.نه؟ احساس خطرم داره...
Quoting: joker_2006 صدای نعره ی مورچه هم میتونه در بیاره؟ آره...صدای همه چی بلده دربیاره...یه مدت شیرین کاری میکرد جایزه میگرفت...
Quoting: joker_2006 آره خوب.چون مخش پره از این کلمات.دخمل کوچولوتو ببوس از طرف من آآآآآخی...مرسی عزیزم..دخلمم بهت سلام میرسونه....
Quoting: joker_2006 خواهش عزیزم.منتظر قسمت بعدی هستیم.شدید. منتظرت نمیذارم..فرستاده شد... 
Quoting: dokhtareaftab الهامییی قسمت جدید چی شدددد اینم قسمت جدید گلم....
saeed20 سلام...خوش اومدی..
mohsen_m275 
Quoting: elahe_prance آره الهام خیلی اونجا رفت و آمد می کنه نگرانشم اتفاقا رفتم..هیچ خبری نیست...
Quoting: elahe_prance تو که کلا شب اس ام اس میدی صبح پا میشی جوابا رو می خونی دیر جواب میاد خوابم میبره خب...
Quoting: elahe_prance مگه تو قرارتون قسمتای سکسی هم بود؟ استغفرالله...در ملا عام ؟؟؟...منحرف...
Quoting: elahe_prance کفتر که الهامه ما کبوتریم نه..من از اون جوجو زردای ماشینی ام....
Quoting: elahe_prance یکی یه گونی به من بده تا تاپیک و سیل ورنداشته
Quoting: Ema87 خب خیلی خیلی خیلی حیلی خیلی ..... خشنگه . کللللیییی میخندم . زووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووود . چششششششم...اینم به خاطر تو عزیزم... 
هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری ..من اون ماهو دادم به تو یادگاری ...◄ خدایا سپاس... ►
|