Quoting: joker_2006 الهه.هم اکنون نیازمند یاری سبزت هستیم. من آمادم واسه یه یاری سبز سبزتر از خیار 
Quoting: joker_2006 خوبی پرنس دیاز؟ تشکرات فرزندم
Quoting: joker_2006 نه.فعلا لازمش داریم.آخه قراره یه سری حقایق رو فاش کنه این لکه ننگ هر چی زودتر باید کشته بشه 
Quoting: joker_2006 یا پیغمبر هشتم.
Quoting: joker_2006 بی صبرانه منتظریم. از اون خوب خوباش رو سوا کن برامون بیار گلچین کردم دادم میکسش کنن ترکونده بازارو 
Quoting: joker_2006 حرف همیشگی دخترا چرا هیشکی باور نمی کنه 
Quoting: joker_2006 انجمن لزبین ها همین بغله آره الهام خیلی اونجا رفت و آمد می کنه نگرانشم
Quoting: joker_2006 خواهرش.این ننه ی منه ها.اگه بزنیش دعوات میکنم نه من ننتو دوست دارم آنلی ننه تو 
Quoting: joker_2006 بعله.تو هم که منظوری نداشتی اصلا. خواهرش.منو علی صدا کن. نه من حرفام اینجوریه ولی منظوری ندارم خوشبخت بیدم علی جان 
Quoting: mohsen_m275 mohsen_m275

Quoting: Ema87 مثلا چی ؟؟؟ خیلی چیزا اینجا نمی شه گفت حرف در میارن واسمون 

Quoting: ehlam الهه اینجا رو داشتی ؟؟..مواظب باش بوی توطئه میاد
Quoting: ehlam من که اس ام اس میدم..تو دیر جواب میدی بعضی وقتها خوابم میبره...صبح پا میشم میخونمشون تو که کلا شب اس ام اس میدی صبح پا میشی جوابا رو می خونی 
Quoting: dokhtareaftab قربونت برم حالا چرا میخوای افتخارو بمن بکنی؟ آخه جیگر به تو نکنم به کی بکنم این افتخارو جیگرتو بخورم مسموم شم 
Quoting: amir_yazd بعله من کاملا در جریان هستم امان از بد روزگار و این دل لامصب واقعا می بینی چه دنیایی شده گردالی 
Quoting: amir_yazd این اهلام فکر کرده داره داستان سکسی برات تعریف میکنه یکم بهش آب و تاب داده و پیاز داغشو زیاد کرده مگه تو قرارتون قسمتای سکسی هم بود؟ 
Quoting: amir_yazd غصه نخور اگه چند روز دیگه صبر کنی مثله دو تا کفتر عاشخ بهم میرسین کفتر که الهامه ما کبوتریم
Quoting: amir_yazd اونوقته قیامت بر پا میشه... شده خبر نداری 
Quoting: Beny_wax سلام ناناسکه دلکم خوبی خانومیه من؟ به یاد کله پاچه افتادم
Quoting: Beny_wax خاطره عقد الی هم که فوق العاده نایس بود من خودمم نایسم جگرک
Quoting: Beny_wax دوستت دارم 15 تا دلم برات تنگ شده هوارتا یکی یه گونی به من بده تا تاپیک و سیل ورنداشته
Quoting: Beny_wax به الهه هم سلام فوروارد کن قربونت عزیز خوشحال شدم 
Quoting: makhmalee makhmalee اووچیکیییییم
Quoting: joker_2006 مثل اینکه یه کم احساس خطر کردی.نه؟ اصلا اسم من میاد این احساس خطر می کنه داش علی
Quoting: joker_2006 صدای نعره ی مورچه هم میتونه در بیاره؟ هنوز تخصص اینو نگرفتم 
Quoting: dokhtareaftab الهه کوشیی اینجا بیدم خوشگله

|