| نویسنده |
پیام |
|
|
خب برنامه دیشب رو ننوشتی ؟
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
Quoting: viirusi خب برنامه دیشب رو ننوشتی ؟ برنامه دیشب قاطی همون برنامه های قبلی بود.متوجه نشدی؟
عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
|
|
|
Quoting: Arnold68 برنامه دیشب قاطی همون برنامه های قبلی بود.متوجه نشدی؟ منظورم نتایجش بود
|
|
|
|
|
Quoting: viirusi منظورم نتایجش بود نتایج چندین بازی رو دارم,ولی دارم دنبال نتایج کامل لیگهای مختلف میگردم تا بعد همشو یه جا ارائه بدم.
|
|
|
Quoting: Arnold68 نتایج چندین بازی رو دارم,ولی دارم دنبال نتایج کامل لیگهای مختلف میگردم تا بعد همشو یه جا ارائه بدم. اوکی پس منتظریم
|
|
|
تابلو نتايج ليگ هاى اروپايى
ليگ برتر اورتون صفر - پورتس موث ۳ گل ها: دفو (۱۲ و ۶۹)، جانسون (۴۰) ميدلزبورو ۲ - استوك سيتى يك گل ها: آلوس (۳۷)، تونجال شانلى (۸۵) براى ميدلزبورو - هويته (۷۱ گل به خودى) براى استوك سيتى وستهام ۴ - بلكبرن يك گل ها: داونپورت (۱۳)، سامبا (۲۰ گل به خودى)، بلامى (۹۰)، كول (۹۰) براى وستهام - روبرتس (۲۲) براى بلكبرن بولتون صفر - وست برومويچ صفر هال سيتى صفر - ويگان ۵ گل ها: ريكتس (۴ گل به خودى)، والنسيا (۱۳)، زاكى (۶۳ و ۸۱)، هسكى (۶۸) آرسنال ۳ - نيوكاسل صفر گل ها: فان پرسى (۱۸ و ۴۱)، دنيلسون (۵۹)
|
|
|
لاليگا اسپانيول يك - وايادوليد صفر گل: لوييس گارسيا (۴۶) والنسيا ۳ - مايوركا صفر گل ها: ويا (۳۴)، ماتا (۳۸)، ويسنته (۸۳)
سرى A اودينزه ۳ - پالرمو يك گل ها: دى ناتاله (۹ و ۳۴)، اينلر (۷۰) براى اودينزه - برشيانو (۶۹) براى پالرمو سمپدوريا يك - اينتر يك گل ها: دلوكيو (۶۸) براى سمپدوريا - ابراهيموويچ (۳۳) براى اينتر
|
|
|
بوندس ليگا كوتبوس صفر - بوروسيا دورتموند يك گل: سابوتيچ (۴۵) بايرلوركوزن ۵ - هوفنهايم ۲ گل ها: حقى (۸)، فردريچ (۱۷)، كيسلينگ (۳۶ و ۸۷)، بارنتا (۸۳) براى لوركوزن - ايبيسويچ (۲۰)، ساليهويچ (۵۷) براى هوفنهايم شالكه يك - بوخوم صفر گل: وسترمان (۳۷) ولفسبورگ ۲ - اينتراخت ۲ گل ها: گرافيته (۲۷)، دژاگه (۵۱) براى ولفسبورگ - آماناتيديس (۲۲)، توسكى (۸۴) براى اينتراخت آرمينيا بيلفلد ۲ - هامبورگ ۴ گل ها: كاتونگو (۱۰)، ويچنيارك (۳۷) براى بيلفلد - رينهارت (۴۰ و ۵۰)، ياروليم (۷۷) براى هامبورگ مونشن گلادباخ ۳ - وردربرمن ۲ گل ها: ماتمور (۱۳)، فرند (۳۰)، بائوميوهان (۷۱) براى مونشن گلادباخ - پيزارو (۷۹)، ديگو (۸۹) براى وردربرمن
|
|
|
|
|
لوشامپيونا نانت يك - لومان ۴ گل ها: اندا (۲۰) براى نانت هلستاد (۲۲)، مايگا (۴۶)، كوتادوئر (۸۴)، گروينيو (۹۰) براى لومان لوريان صفر - اوسر ۲ گل ها: ژلن (۳۳)، پدرتى (۷۲) نيس ۲ - والنسين صفر گل ها: باموكو (۵۱)، رمى (۸۵) كائن صفر - پارى سن ژرمن يك گل: هوآرائو (۵) نانسى ۲ - لوهاور يك گل ها: بريسون (۷۰)، آندره لوييز (۸۶) براى نانسى - فائوره (۲۲) براى لوهاور گرونوبل يك - موناكو صفر گل: موريرا (۱۸) مارسى ۲ - سوشو يك گل ها: زيانى (۴۰)، كانه (۶۰) براى مارسى - ادريچ (۷۳) براى سوشو
|
|
|
Arnold68
ممنون. بابت نتايج. حسابي دمت گرم.
حيف كه رئال باخت.( البته من چند دقيقه آخرش را نديدم.شايدم مساوي شده ولي در كل بازي ضد حالي شد)
|