| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام به پرسپولیسی های عزیز به نظر شما کدوم یکی از بازیکنای جدید پرسپولیس امسال از همه بهتر میدرخشن و تیما رو به هم میریزن؟ مخصوصا سپاهان رو؟
گشتم ...نبود...
|
|
|
من فکر می کنم امسال "ایوان مخوف" مخوف ترین بازیکن پرسپولیس است پاس گلا رو داشتید؟؟؟
گشتم ...نبود...
|
|
|
ببندش بابا این تاپیک رو.مگه نمیبینی کسی تحویلت نگرفته؟؟؟؟؟ 
عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
|
|
|
|
|
Quoting: Arnold68 ببندش بابا این تاپیک رو.مگه نمیبینی کسی تحویلت نگرفته؟؟؟؟؟ تو به بچه مردم چیکار داری 
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
Quoting: viirusi تو به بچه مردم چیکار داری آخه کم نمیاره.
|
|
|
بابا گیر ندین بهش! داداش باهات موافقم ایوان پترویچ خوف ترین خرید بوده به نظرم! هر چند خود پرسپولیس امسال خفن ترین تیمه و گنده تر از سپاهانی هاش هم جراتش رو ندارن که بیان و شاخ بشن!
Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
|
|
|
Quoting: sexy_lizard_yxes بابا گیر ندین بهش! داداش باهات موافقم ایوان پترویچ خوف ترین خرید بوده به نظرم! هر چند خود پرسپولیس امسال خفن ترین تیمه و گنده تر از سپاهانی هاش هم جراتش رو ندارن که بیان و شاخ بشن اینو منم موافقم تمام خریداش محشر بود فقط کاش میشد این عبدی رو بندازن بیرون
|
|
|
دادhش میشه ماسپاهانی هام جواب بدیم؟ من فکرکنم پترویچ و زارع بهترینن ولی خداییش سپاهانو تا وقتی عقیلی کاناوارو و بنگرهستن نمی تونه به هم بریزه تو رو خدا بم فحش ندین فقط نظر بود منم آدمم دیگه؟  نه ولی خداییش پرسپولیس امسال تیم خفنی داره
عشق یعنی محبوب نصف جهان ,عشق یعنی سپاهان قهرمان
|
|
|
|
|
Quoting: m2rn نه ولی خداییش پرسپولیس امسال تیم خفنی داره اینو خودمون هم میدونیم 
|
|
|
Quoting: viirusi نه ولی خداییش پرسپولیس امسال تیم خفنی داره خیلی فکر کردی به این نتیجه ی واضح و روشن رسیدی؟
|