صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / ورزش / از تمام آرسنالی های حاضر در این انجمن دعوت به همکاری می شود تا پرچم آرسنال مثل همیشه بره بالا
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 15 . 16 . >>
نویسنده پیام
# : 18 Jul 2008 11:28

سلام به همه آرسنالی های عزیز.
خداییش یه فوتبال و یه آرسنال. اگه عاشق توپچی های لندنی بیا دست تو دست هم بدیم و پرچم آرسنال رو ببریم بالا.
یا علی

# : 18 Jul 2008 12:16

ARSENAL_56
آرسنال تیم خوبیه اما همیشه بعد از منچستر باید باشه اما سیاست خوبی داره باشگاه جوانگرایی محض

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 18 Jul 2008 22:46

با تمام احترامی که براتون قائلم اما باید بگم حالم از منچستر به هم میخوره. تا وقتی تیم های لندنی هستن منچستر هیچی نیست. البته درسته قهرمان میشه ولی خداییش آرسنال با اون جووناش وقتی هفته ها بدون باخت صدر جدول کمتر از قهرمانی نیست. آرسنال همیشه بوی قهرمانی میده.

# : 19 Jul 2008 09:44

اشکالی نداره اما نظر ما همون خط بالایی هست

# : 19 Jul 2008 23:35

مخلص همه آرسنالی ها

# : 24 Jul 2008 18:02

من طرفدار آرسنال نیستم ولی همیشه دوست داشتم دهن منچستر و لیورپول و چلسی رو سرویس کنه.
ورزشگاهش هم اسم بدی داره!

بهار من گذشته شاید...
# : 30 Jul 2008 00:03

من طرفدار آرسنالم حداقل از این منچستریای مفت خور بهترن با اون بازیکنای درجه دوشون یه رونالدو دارن بقیه همه پیر و پاتالن
ولی آرسنال همه ستارن همه جوون به نظرم آرسن ونگر بهترین مربی تاریخ فوتبال لیگ برتره
اگر کسی اعتراضی داره بهتره اینجا نظر نده چون اولاً تاپیک مال هوادارای آرسناله دوماً باید به نظر دیگران احترام بذارین
پس به افتخار آرسنال قهرمان هورررراااااااااااا

دیگه امضام رو عوض نمیکنم: تا ابد دوستت دارم آویزون ◄ خدایا سپاس... ►
# : 5 Aug 2008 03:01

Quoting: chooghalef
اگر کسی اعتراضی داره بهتره اینجا نظر نده چون اولاً تاپیک مال هوادارای آرسناله دوماً باید به نظر دیگران احترام بذاری

جالب شد قضیه مجتبی هم میگی نیاین چون نمیتونی نظر مخالف رو تحمل کنی هم میگی باید به نظر بقیه احترام گذاشت

# : 8 Aug 2008 18:48 | ویرایش بوسیله: ARSENAL_56

سلام به روی ماه همه آرسنالی ها
خداییش من موندم بقیه تیم ها به چه امیدی تو لیگ موندن. chooghalef & royal-korosh ممنون از نظراتون.
راستی من پر از عکسای آرسنال هستم. اگه بهم یاد بدین چه طوری میشه آپلود کرد حتما میذارم. مثلا تا حالا پیرهن جدید آرسنال رو دیدین؟ اگه خواستید واستون می ذارم.
دوستون دارم.

# : 9 Aug 2008 11:46

Quoting: ARSENAL_56
اگه بهم یاد بدین چه طوری میشه آپلود کرد حتما میذارم

برو داداش http://www.avizoon.com/upload/
عکسات رو آپلود کن فقط از 200 کیلوبایت بیشتر نباشه

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 15 . 16 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.