| نویسنده |
پیام |
|
|
وا یعنی dokhibahale تو الان پرده نداری
اگه نداری بیا و یه مردونگی کن
یه ایمیل بهم بزن
zendegi_hamed@HOTMAIL.COM
|
|
|
Quoting: kratos1364 اگه دخترا پرده نداشتن اونوقت همه ی بیمارستانا و دکترای پرده دوز بی کار میشدن!!!

بمیرد آنکه میخواهد تو را گریان ببیند...
|
|
|
اگه پرده نداشتن اونوقت بی پرده تر سکس میکردن!!
کارماهم راحت میشد!!
سفرکردم که از یادم بری دیدم نمیشه!
|
|
|
|
|
jingooly ایولا خیلی خوشم اومد از کلامت
بی پرده سخن گفتی
|
|
|
کس میشد مفت تومن اون وقت ملت میگشتن دنبال مشدی هاش خیلیا سرشون بی کلاه می موند 

صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
|
|
|
اگه پرده نداشتن وقتی برای اولین بار میکردیش خون ازش نمیوم!!!!!
اونوقت شب عروسی ملت از کجا میفهمیدن دختره تا حالا داده یا نه!!!!!
..........ولی ای کاش یه رحمی داشت،خدا شرایط بد رو بر می داشت..........
|
|
|
بی فرهنگ ....گیرم که داده باشه..چی میشه...مثلا چرخوندن اون دستمال کذایی انقدر برات مهمه؟؟؟!!!
چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
|
|
|
oonvaght zan bod 
شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی اما حال که به آن دعوت شده ای تا می توانی زیبا برقص
|
|
|
|
|
Quoting: radmehr_joon اگه پرده نداشتن وقتی برای اولین بار میکردیش خون ازش نمیوم!!!!! حالا اگه حلقوی هم باشه خون نمیاد! اینو میخوای چیکار کنی؟
|
|
|
Quoting: reza_34 اگه میشد چی میشد یه کُسی پیدا میشد دلم عاشقش می شد زندگیم قشنگ می شد روز من شب نمی شد آخ اگه می شد چی می شد توضیح: پرده باعث میشه که روز آدم مث شب بشه من اومدم یه چیزی بنویسم دیدم تو قبل از من اون هم به صورت ریتمیک شبیه به همین جواب من رو دادی
به نظر من اگر دختر ها پرده نداشتن آفتاب مستقیم از پنجره می تابید روی قالی و رنگ و روی گلهای قالی رو از بین میبرد اگه دخترها پرده نداشتند دیگه آمار گرفتن از تعداد گلهای قالی خیلی خیلی کار دشواری میشد
reza_34 با اجازه من دوباره اینجا ترانه رو پخش میکنم
اگه میشد چی میشد یه کُسی پیدا میشد دلم عاشقش می شد زندگیم قشنگ می شد روز من شب نمی شد آخ اگه می شد چی می شد
حس امضا ندارم انگشت می کنم
|