صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و گفتگو آزاد سکسی / :::::::::: بعلت بی عرضه بودنه عناصره ذکور سایت , لاشو بستم ! برید سماق بمیکید ::::::::::::
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 75 . 76 . >>
نویسنده پیام
# : 29 Sep 2008 22:48

کسی اینجا نیست؟

# : 30 Sep 2008 19:24 | ویرایش بوسیله: ostad_touraj

کیر شدن اراذل

http://www.avizoon.com/forum/20_72093_0.html

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
# : 1 Oct 2008 08:44

ها؟

"""""!!!!اراذل !!!!"""""هی فلانی... زندگی شاید همین باشد..... یک دروغ ساده و رنگین.....
# : 1 Oct 2008 09:14

ajab ..hame avizoonia ba orzan..alaki nagoo

c0ck_khastani
# : 2 Oct 2008 08:40

cock_khastani
از نظر ایشون عرضه به لیسیدن بود نه به کردن . خداییش کم نزاشتیم براشون . حالا کجا هستی عسلی دبل ال
مرسی

ما مثله هيچكس نيستيم . دنبال خودت نگرد . مرسي
# : 2 Oct 2008 10:39

Quoting: amirkhann
حالا کجا هستی عسلی دبل ال

حتما یکی از اقایون در حین خوردن زده پاره پورش کرده و الان بیمارستان بستریه

# : 2 Oct 2008 11:18

Quoting: amirkhann
حالا کجا هستی عسلی دبل ال
مرسی

رفته سفر

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 2 Oct 2008 12:39

عسلی :
آب پاک می ریزم روت تا همه بدونن ، هرچند که می دونن
فکر نکردی اینجا اکثر برو بچه ها تیز هستند و سریع می گیرن موضوع از چه قراره
اشکال نداره ، می تونه یکی از مدیرا هم بیاد و کل کل کنه ، بحث و گفتگو کنه اما نه دیگه انقدر تابلو
خوب هواتو دارن ، تاپیک مردم رو بخاطرت ادیت می کنند و می بندن ، خودت رو بخاطر سه نشدن موضوع بن می کن و بعد . . . .
داریوش خان باهات حال می کنه و بی مزه بازی در میاره و و و و و
تازه دارم می فهمم که مدیران این سایت جرات اینکه با نام مدیر بیان و کل کل کنند ندارن
با یه اسم دیگه و ریش و قیچی دست خودشون قدم در راه میگذارن
بابا ولله این هنر نیست ها ،
اون از لی لی ناز که جالب ترین حرف رو زد و گفت " نه وقتش رو دارم و نه اهلش هستم "
خوب تو هم بشو نیلوفر بشو گل رز ، نمی دونم هرچی که دلت می خواد بشو اما اینو بدونین که این رسمش نیست
چند روز از این ابزار قدرت به من بدهید اون وقت ببینید بحث و گفتگو و کل کل یعنی چی
تازه این فقط من نیستم ، کسان دیگه ای هم هستند که یک تنه کل سایت رو حریفند
من الان یکی از پر و پا قرص ترین کسانی هستم که دارم توی کل کل با بر و بچ حال می کنم
اگه این سایت دموکراسی داره که هیچ وگرنه نه لطفا سایت رو بن کرده و خیال همه رو هم راحت کنید .
مدیرای محترم سایت شما که این سایت رو تشکیل دادید باید حداقل توی یکسری شوخی و بحث و کل کل کم نیارید و نترسید
چیــه ، ضایع می شه مثلا لی لی ناز رو فیتیله پیچ کنیم
شما که مدیر این سایت هستید که نباید حداقل توی این موارد جا بمانید اگه اینطوریه پس لطفا من نوعی رو بکنید مدیر از همون لحظه هم با همه سر کل کل و بحث رو آغاز می کنم آبروی سایت و مدیراش رو هم می خرم
حرف آخر اینکه ما حواسمان به همه چیز هست
عسلی ، خودت باش ، اون وقت هرچه دوست داشتی لات می ریزم

در بن بست ، همیشه آسمان باز است ، پرواز را بیاموز
# : 2 Oct 2008 22:24

Quoting: arabe_pashiman
عسلی ، خودت باش ، اون وقت هرچه دوست داشتی لات می ریزم

اگه بدونی عسلی کیه دیگه لاش چیزی نمیریزی

عسل یکی از آقایون مدیره

# : 3 Oct 2008 09:55

Quoting: sarabe_manoto
عسل یکی از آقایون مدیره

پس لای آقای مدیر بریزیم بخوریم

واسه استاد شهرام پهرام نداره

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 75 . 76 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.