| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Asaal آهاااااااااااااا پس تو کفییییییییی اما نه بهت میاد دودولی باشی نه تو کفم نه دودولی. فقط یه کم جوهر مردونگیم زیاده . تقدیم کنم؟!؟
Quoting: Asaal دیکته می نویسی ؟ خانم عزیز من الان بیست سالمه . دیکته نوشتن از سنو سالم گزشته . حالا من یه سوال. نام کاربریه قبلیت چی بوده هانی 
Quoting: Asaal هنوز که پیدا نکردم برات که تشکر می کنی شما با این استعداد بالقوتون. به صدی هفتاد قبله طلوع آفتاب .نه یکی. پنج تا پیدا میکنی
Quoting: Asaal شیطون خانوم این عناصر ذکور ( amirkhann ) رو اذیت نکن دیگه
جماعت نسوان...................
مرسی
ما مثله هيچكس نيستيم . دنبال خودت نگرد . مرسي
|
|
|
Quoting: Asaal تو حزب الهی هستی ؟ مگه شماهام اینجا عضوین ! حالا کجاش رو دیدی نصف جمعیت اینجا رو ما حزباللهی ها تشکیل دادیم ولایت فقیه هم داریم اینجا سردسته حزب اللهی ها هم همین داریوش آقاست
حس امضا ندارم انگشت می کنم
|
|
|
Quoting: amirkhann نه تو کفم نه دودولی. فقط یه کم جوهر مردونگیم زیاده . تقدیم کنم؟!؟
Quoting: amirkhann خانم عزیز من الان بیست سالمه . دیکته نوشتن از سنو سالم گزشته . حالا من یه سوال. نام کاربریه قبلیت چی بوده هانی
Quoting: amirkhann شما با این استعداد بالقوتون. به صدی هفتاد قبله طلوع آفتاب .نه یکی. پنج تا پیدا میکنی
Quoting: amirkhann جماعت نسوان...................
واه واه واه ! تو که جنبه نداری غلط می کنی میای اینجا  دیگه ام حق نداری اینجا چیزی تایپ کنی  دودولی  کاربریه قبلیم اصغر چیز طلا بوده دوس داری ؟ 
عسل
|
|
|
|
|
Quoting: behzad_freedom حالا کجاش رو دیدی نصف جمعیت اینجا رو ما حزباللهی ها تشکیل دادیم ولایت فقیه هم داریم اینجا سردسته حزب اللهی ها هم همین داریوش آقاست
واااای اگه داریوشه منم عضو شم بهش اقتدا کنم 
بهزادی تو هنوز نگفتیا 
عسل
|
|
|
Quoting: Asaal و که جنبه نداری غلط می کنی میای اینجا یعنی قبله لیسیدن باید تست جنبه هم بدن
Quoting: Asaal دیگه ام حق نداری اینجا چیزی تایپ کنی میشه جایه دیگه تایپ کنم اینجا کپی پیست کنم
خودتی
Quoting: Asaal کاربریه قبلیم اصغر چیز طلا بوده دوس داری ؟ تو انجمن گی فعالیت میکردی؟ مرسی
|
|
|
Quoting: amirkhann تو انجمن گی فعالیت میکردی؟ مرسی
جونه من بگو این مرسی ها واسه چیه ؟
لطفا" بیخودی اینجا ننویس ! فقط جوابه این سوالمو میتونی بدی 
عسل
|
|
|
Quoting: amirkhann اگه میشه یه عکسم از کستون بزارید من ببینم چه شکلیه
 مرسی
|
|
|
امیر ؟

عسل
|
|
|
|
|
Quoting: Asaal واااای اگه داریوشه منم عضو شم بهش اقتدا کنم
فردا نماز جمعه است امام جماعت هم داریوشه خوب به خطبه هاش گوش کن به دردت میخوره راستی داریوش آقا از اون امام جماعتهای روشنفکره زنها رو نمیفرسته ته صف همه رو جلوی امام جماعت ردیف می کنه نمازش هم پر از رکوع و سجده است
Quoting: Asaal بهزادی تو هنوز نگفتیا اصرار نکن من فلفل خورم 
حس امضا ندارم انگشت می کنم
|
|
|
 ببخشید زیاده گویی کردم . این مرسیم نشانگر دوستیه . ناراحت نشی هانی.شبت بخیر مرسی
|