| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 4 Sep 2008 05:21 | ویرایش بوسیله: Asaal
Quoting: dariushagha اوه از ته زده؟؟؟ خوب اینو از اول میگفتی...پس نون کره هم میارم...وسط کار گرسنه شدم نون بزنم توی لای پاش... کره برای کارهای دیگست.
خیلی باحال بود داریوش
Quoting: Amir_ho من همینجوری میخورم چون اگه چیزی بریزم مزه واقعی بهشتت از بین میره منم با دندونام میکنمش _ نیازی بریختن چیزی نیست چه خشن دردم میاد خوب من لطیف دوس دارم
Quoting: mashgholam نمیشه روش یه چیزی بریزیم اما نخوریم ؟ تو بریز اگه نخوردیییییی  من می دونم چی دارم دیگه
حالا بگووووو
Quoting: mmmmmmmmmmina هول چهارم اویزون مینااااااااااااااااااااااا بذار بگن دیگهههههههه 
عسل
|
|
|
Asaal هانی من دودول داشتم از اول. لامصب مکان نایاب شده. شما هم بهتر به جایه این سوالا به فکر پیدا کردن یه آلت تناسلی مردونه. متناسب با سایز دهانتون باشید مرسی
ما مثله هيچكس نيستيم . دنبال خودت نگرد . مرسي
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina هول چهارم اویزون

کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
|
|
mashgholam من دارم امار هول های اویزون رو میگیرم 
|
|
|
Quoting: amirkhann هانی من دودول داشتم از اول. لامصب مکان نایاب شده. آهاااااااااااااا پس تو کفییییییییی اما نه بهت میاد دودولی باشی
Quoting: amirkhann شما هم بهتر به جایه این سوالا به فکر پیدا کردن یه آلت تناسلی مردونه. متناسب با سایز دهانتون باشید تو به سوال جواب بده وگر نه متناسب با خودت یک عدد آلت تناسلی پیدا می کنماااا دیکته می نویسی ؟
هنوز که پیدا نکردم برات که تشکر می کنی
Quoting: mmmmmmmmmmina من دارم امار هول های اویزون رو میگیرم شیطون خانوم این عناصر ذکور ( amirkhann ) رو اذیت نکن دیگه 
عسل
|
|
|
mmmmmmmmmmina

کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina What time is for breakfast Anytime baby. 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
Asaal
معلومه خیلی حشری هستی _ من بیشتر از یه ساله سکس به هیچ عنوان نداشتم مواظب باش درنده شدم
بمیرد آنکه میخواهد تو را گریان ببیند...
|
|
|
|
|
مینا بشمار 5 زود باشید تا اذان نگفته بریزید لاش بخوریدش واسه افطار هم یه خورده کنار بزارید افطاری بدون غذایی گوشتی فایده نداره یه کتلتی شامی چیزی باید باشه کنار سفره
حس امضا ندارم انگشت می کنم
|
|
|
Quoting: Amir_ho معلومه خیلی حشری هستی _ من بیشتر از یه ساله سکس به هیچ عنوان نداشتم مواظب باش درنده شدم

نه دیگه مگه شوخیه سکسی نیست ؟ 
Quoting: behzad_freedom مینا بشمار 5

Quoting: behzad_freedom زود باشید تا اذان نگفته بریزید لاش بخوریدش

Quoting: behzad_freedom واسه افطار هم یه خورده کنار بزارید افطاری بدون غذایی گوشتی فایده نداره یه کتلتی شامی چیزی باید باشه کنار سفره
تو حزب الهی هستی ؟ مگه شماهام اینجا عضوین ! اصتقفرواله !!!!!! 
عسل
|