| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 4 Sep 2008 04:23 | ویرایش بوسیله: Asaal
سلام
لای نانازمو باز کردم تازه هم اپیل شده !!! تپله تپل آماده خوردن ! چی دوست داری بریزی روش تا صبح بخوریش ؟ هر کی پیشنهاده باحالتری داد جایزه می دیم بهش 
محض اطلاع دوستان بی جنبه !!!! لطفا" جدی نگیرید به با مزه ترین پیشنهاد جایزه می دیم 
عسل
|
|
|
یعنی این قدر بد مزست که بدون استفاده از طعم دهنده نمیشه خورد؟ اگه میشه یه عکسم از کستون بزارید من ببینم چه شکلیه مرسی
ما مثله هيچكس نيستيم . دنبال خودت نگرد . مرسي
|
|
|
amirkhann اولین بی کلاس هول اویزون پیدا شده 
|
|
|
|
|
mmmmmmmmmmina من منظورتونو متوجه نشدم .میشه شما هم اگه دختر هستی یه عکس از کستون بزارید مرسی
ما مثله هيچكس نيستيم . دنبال خودت نگرد . مرسي
|
|
|
Quoting: Asaal چی دوست داری بریزی روش تا صبح بخوریش ؟
من مرابا آلبالو میریزم ولی به شرط اینکه مو نداشته باشی... 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
dariushagha دومین بی کلاس هول اویزون 
|
|
|
dariushagha
میگه تازه اپیل شده مو نداره
بخور بما هم یاد بده 
بمیرد آنکه میخواهد تو را گریان ببیند...
|
|
|
dariushagha
یادم رفت بگم بعد خوردنم بکن جوری که چنگاشو بدیوار بکشه داد بزنه 
بمیرد آنکه میخواهد تو را گریان ببیند...
|
|
|
|
|
Quoting: amirkhann یعنی این قدر بد مزست که بدون استفاده از طعم دهنده نمیشه خورد؟ اگه میشه یه عکسم از کستون بزارید من ببینم چه شکلیه مرسی baby تو اینکاره نیستی تازه دودول در آوردی ! اونایی که اهلشن می دونن
Quoting: mmmmmmmmmmina اولین بی کلاس هول اویزون پیدا شده اییییولللللللل
Quoting: dariushagha من مرابا آلبالو میریزم ولی به شرط اینکه مو نداشته باشی... می گم اپیله دیگه مربای آلبالو ؟ داریوش نکنه wild دوست داری ! بهت نمیادا !!
Quoting: Amir_ho بخور بما هم یاد بده تو چرا نگفتی ؟ جایزه داره ها اا اا ا ا ا ا ! 
عسل
|
|
|
Amir_ho سومین هول اویزون 
|