| نویسنده |
پیام |
|
|
من موقعی که می خوام جلق بزنم اول دوربین فیلبرداری رو به تلوزیون وصل می کنم لخت می شم بعد جوراب زنانه بلند می پوشم یه شورت زنانه که همیشه با خودم دارم بند جوراب و بعد سوتین بعدش با یه خیار حال می کنم و جلو دوربین می رقصم بعد که در همون حال آبم اومد دو باره فیلم رو می بینم و باز آبم رو میارم
|
|
|
هر کسی که قصد دادن و یا کردن داره در این قسمت پاسخ بده تا من با لباسهای زیر زنانه خدمتش برسم البته فقط کسایی که مثل من ترانس هستم و لباس زیر زنانه می پوشند
|
|
|
سلام azsa من 34 ساله از اصفهان مکان هم دارم دوست دارم لختت کنم و کیرم تا بیخ بکنم تو کونت بعد هم آبم بریزم رو صورتت اگر از شهر اصفهانی می تونی بیایی من فقط می کنمت عکسهای بدن و کونت برام به ایمیل nabat.zafrany@yahoo.com ارسال کن
|
|
|
|
|
سلام azsa من 34 ساله از اصفهان مکان هم دارم دوست دارم لختت کنم و کیرم تا بیخ بکنم تو کونت بعد هم آبم بریزم رو صورتت اگر از شهر اصفهانی می تونی بیایی من فقط می کنمت عکسهای بدن و کونت برام به ایمیل nabat.zafrany@yahoo.com ارسال کن
|
|
|
ازکدام شهری
|
|
|
boyteh84@yahoo.com
|
|
|
Quoting: azsa ن موقعی که می خوام جلق بزنم اول دوربین فیلبرداری رو به تلوزیون وصل می کنم لخت می شم بعد جوراب زنانه بلند می پوشم یه شورت زنانه که همیشه با خودم دارم بند جوراب و بعد سوتین بعدش با یه خیار حال می کنم و جلو دوربین می رقصم بعد که در همون حال آبم اومد دو باره فیلم رو می بینم و باز آبم رو میارم به قسمت اولش میگن کسخولی . به دومیش میگن خودکفایی !
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
man kamran 26 salame az shiraz mohandesam qad 178 vazn 75 inam emailam:kamrankarami2020@yahoo.com
|
|
|