| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: amir_yazd اینم حرفیه

Quoting: amir_yazd چشم بزودی میام کمک

Quoting: amir_yazd عکسهایی از بهرام رادان ستاره فیلم سنتوری امیدوارم خوشتون بیاد...
مرسی گلم 
Quoting: iranxiran عکسای باحال و جذابی گذاشتی...
ممنون 
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|
|
|
Spade_Ace

دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
Spade_Ace
Quoting: Spade_Ace مرسی گلم ویرایشش کردم شد سه تا 
♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
|
|
Spade_Ace

یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
کوچولو های ناز 

...

...

...

...

...

♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
# : 18 Jul 2008 05:14 | ویرایش بوسیله: amir_yazd
ای کمممممممممممممممممممممک 

...
یادت بخیر چقد شبیه به این درخت بودی. 

...
به میمنت و مبارکی ایشالا 

|
|
|
محمود جون قبول باشه! 

|
|
|
# : 18 Jul 2008 05:43 | ویرایش بوسیله: amir_yazd
بزنم توی سرت؟! چرا چادر سرت نیست؟ 

...
برای بار دهم میگم: نخیر دوربین مخفی نیست! 

...
این کوتاهه؟! پس اونیکه دیروز خریدمو ببینی چی میگی؟ 

|
|
|
|
|
حاج خانوم شما شب تشریف بیاورید منزل بنده به راه راست هدایتتان کنم! 

...
یا حبیبی. یتعجلو بل سر قرار فی میدان ونک بعد هذا اس ام اس فی الحال موبیلون بینهم کلمات فی الکتاب آسمانی! منتظرت هستم. دیر نکنی ها. الانتظار اشد من الموت! 

...
دکتر جون. خدا قوت 

|
|
|
# : 18 Jul 2008 12:27 | ویرایش بوسیله: Spade_Ace
amir_yazd
فقط می تونم بگم دست گلت درد نکنه 
هر چی بگم کمته عزیز

هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|