صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای عکس / عکسای تک
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
نویسنده پیام
# : 1 Aug 2008 10:23

خدائيش عكسا جالب هستن
ولى سعى كن اين بدون شرح هارو هم با شرح كنى جالبتر ميشن

#آسمان برای گرفتن ماه تله نمی گذارد , این آزادی ماه است که او را پایبند می کند.# (تاگور)
# : 1 Aug 2008 12:57

Quoting: avizviz
ولى سعى كن اين بدون شرح هارو هم با شرح كنى جالبتر ميشن

اخه بعضی وقتا بی موقع هستش مثلا اخر شب که اپلود می کنم حسش نیست ولی چشم حتما خودم هم به فکرش بودم

avizviz

هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
# : 4 Aug 2008 23:40

کجایی په ؟ بیا په؟
بلند شو واسه تو صبح شده

#آسمان برای گرفتن ماه تله نمی گذارد , این آزادی ماه است که او را پایبند می کند.# (تاگور)
# : 5 Aug 2008 04:27

کجایی په ؟ بیا په؟
بلند شو واسه تو صبح شده

شاید یه یه ماهی نباشم عزیز

هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
# : 7 Aug 2008 02:27

Spade_Ace
حالا که هستی بیا یه چند تا عکس بذار بخندیم

# : 7 Aug 2008 21:22

حالا که هستی بیا یه چند تا عکس بذار بخندیم

اگر میام به خاطر اعتیادی که به اینجا پیدا کردم وگرنه کلی کار ریخته سرم که باید انجام بدم

# : 28 Aug 2008 14:02 | ویرایش بوسیله: Spade_Ace

# : 31 Aug 2008 23:45

Spade_Ace

عکسات قشنگن

خسته نباشی

بمیرد آنکه میخواهد تو را گریان ببیند...
# : 10 Sep 2008 00:06

Spade_Ace
بعضی از عکسات خیلی قشنگ بودن
خسته نباشی

من همانم که تا اوج رفتم , ولی . . . ..... خدایا سپاس......
# : 23 Sep 2008 15:05

Spade_Ace

سلام خسته نباشی . خیلی قشنگ بودن

یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.