صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / دنیای کامپیوتر، ماهواره و موبایل / سوالات خودتونو در مورد نصب دیش ومشکلات رسیور ها رو اینجا بپرسید(تخصصی ماهواره)
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 15 Sep 2008 03:21

سوالات خودتونو در مورد نصب دیش ومشکلات رسیور ها رو اینجا بپرسید(تخصصی ماهواره)و کمک برای خرید دستگاه وهمه نوع مباحث ماهواره رو میتونید بپرسید آماده پاسخگویی هستم.

ashkan_street@yahoo.com ای دی در یاهو برای تبادل عکس
# : 15 Sep 2008 03:25

خب دو تا سوال
یکی اینکه چجوری میتون آپگرید استار ست دی 190 معمولی رو گیر بیارم تو سایت خودش نمیزاره ؟
دوم یه رسیور خوب و ارزون رو معرفی کن
مرسی

مهدي السروش همه كاره ي سايلنس استورمه آيدي ثانيه طوفان ساكته نايلون كن !!!!!
# : 15 Sep 2008 04:44 | ویرایش بوسیله: king_devil

hamekare عزیز:

در جواب سوال اول باید بگم که آپگرید جدید 190 دی رو از لینک زیر میتونی رجیستر بشی و بگیری. یا خودم جدیداشو میزارم تو توپیک ولی فعلا براش پچ نیومده کلا برای استار ست دیرپچ میاد.
http://kingsat.org/forum

در جواب سوال دمتم باید بگم که بهترین رسیورهایی که میتونی پیدا کنی چه از لحاظ قیمت چه از لحاظ ساپورت نرم افزاری وگیرندگی بالا Strong 4620II,4652,4650,....... انواع مدل های استرانگ هستن.البته دنبال اصلش باش نه تقلبیش.
اینم عکساش:
اگه دقت کنی مشخصاتشم روی جعبش نوشته شده زوم کن رو عکسا:

/upload/th22/263196-77u7S.jpg
/upload/th22/263197-48M35.jpg
/upload/th22/263198-94I5I.jpg
/upload/th22/263199-2049d.jpg
/upload/th22/263200-2827i.jpg
/upload/th22/263201-64f4N.jpg
/upload/th22/263202-91i23.gif

# : 15 Sep 2008 05:18

Quoting: king_devil

در جواب سوال اول باید بگم که آپگرید جدید 190 دی رو از لینک زیر میتونی رجیستر بشی و بگیری. یا خودم جدیداشو میزارم تو توپیک ولی فعلا براش پچ نیومده کلا برای استار ست دیرپچ میاد.

مرسی عزیزم من خودم از اینجا پیدا میکنم اگر هم خودت پیدا کردی ممنونت میشم که بزاری اینجا
از فوریه به این ور نیومده
Quoting: king_devil

در جواب سوال دمتم باید بگم که بهترین رسیورهایی که میتونی پیدا کنی چه از لحاظ قیمت چه از لحاظ ساپورت نرم افزاری وگیرندگی بالا Strong 4620II,4652,4650,....... انواع مدل های استرانگ هستن.البته دنبال اصلش باش نه تقلبیش.
اینم عکساش:
اگه دقت کنی مشخصاتشم روی جعبش نوشته شده زوم کن رو عکسا:

مرسی عزیزم
حدود قیمتشون رو داری ؟

# : 15 Sep 2008 09:02

از کجا بفهمیم که ریسیور تقلبی نیست؟

ضمنا ال ان بی خوب هم معرفی کن.

مرسی

..........ولی ای کاش یه رحمی داشت،خدا شرایط بد رو بر می داشت..........
# : 15 Sep 2008 17:27

Quoting: hamekare

مرسی عزیزم
حدود قیمتشون رو داری ؟

قیمتشم در حدود 70 تا 75000 تومن هستش مدلهای 462011 بیشتر تقلبی داره کارت خورم نیست ولی اونای دیگه کارت خوره تقلبیم نیست از یه نفر مورد اعتماد بگیر. هر وقتم خاستی
بگیری اگر تقلبی باشه پچ رو که میگیره فلش میپره .واسه همین بدید خود طرف دو بار آپگریدش کنه در ضمن این مساله در تمامی رسیورها صدق میکنه.

# : 15 Sep 2008 17:30

Quoting: radmehr_joon
ضمنا ال ان بی خوب هم معرفی کن.

مرسی

بهترین ال ان بی که تو بازار ایران هست ال ان بی پرمیوم اچ دی هست که حدود 10000 تومن معمولیشم همون استارست حدود 6000و7000 تومن

# : 21 Sep 2008 18:20

با سلام و خسته نباشید کمک می خواستم در مورد چطوری میتوان به استارست SR-X50U جهت کانالهای قفل شده کد وارد کرد مرحله به مرحله لطفا" برایم بگویید خیلی ممنون و متشکر

# : 21 Sep 2008 18:21

با سلام و خسته نباشید کمک می خواستم در مورد چطوری میتوان به استارست SR-X50U جهت کانالهای قفل شده کد وارد کرد مرحله به مرحله لطفا" برایم بگویید خیلی ممنون و متشکر

# : 21 Sep 2008 18:22

. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.