| نویسنده |
پیام |
|
|
با اين آدرس آينه كه نمي دونم چه مرگش شده دوتا پست بيشتر نمي تونم بزنم من همين الآن فيلترشكن مي خوام از كف آويزون مردم آخه بي انصافا
هميني كه هست !!!!!!!!!!!!............
|
|
|
www.website-unblock.com inam ye khobesh vase shoma
مهم زمین خوردن نیست.....مهم برخاستن است
|
|
|
ببین اگه دوست داشته باشی میتونم برات برنامه بدم نصبش کن...تا ابد از شر فیلتر راحت بشی؟
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
|
|
چقد شما با مرامید منم که کشته مرامتونم یک ساعت پیش فیلتر شکن فوری خواستم الآن هم با هزار دنگ و فنگ تونستم بیام و سر بزنم که ...............
|
|
|
# : 7 Mar 2008 22:30 | ویرایش بوسیله: quiet_man
ice_girl http://www.avizoon.com/forum/22_18288_0.html#msg321195 برو به پست بالایی. یه نرم افزار توضیح داده به اسم speedex تو ورژن دمو سایت آویزون آزاده.. کارش هم خوبه..
یادت نره! گاهی نفس بکش!
|
|
|
Quoting: dariushagha ببین اگه دوست داشته باشی میتونم برات برنامه بدم نصبش کن...تا ابد از شر فیلتر راحت بشی؟ بزار تا ما هم استفاده کنیم
آشغالهاي خود را به موقع جلوي در بگذاريد و با رفتگران بااحترام رفتار كنيد اينجا ايران است شايد فردا او رييس جمهور شود...ارازل
|
|
|
این برنامه که کورش خان گذاشتن در این تاپیک هم بدرد بخوره!!! http://www.avizoon.com/forum/22_54273_0.html
Tombstone Piledriver
|
|
|
babaton
مرسی کار کرد 
Quoting: quiet_man برو به پست بالایی. یه نرم افزار توضیح داده به اسم speedex تو ورژن دمو سایت آویزون آزاده.. کارش هم خوبه.. رفیق من میگم نمی تونم بیام فروم تو میگی برو به آدرس بالایی اونم بدون فیلتر شکن؟
Quoting: play_boy بزار تا ما هم استفاده کنیم با تو که قهر نیست اون فقط کسایی که باهاش قهرنو میذاره سر کار Quoting: Elderado این برنامه که کورش خان گذاشتن در این تاپیک هم بدرد بخوره!!! تو هم که غوغا کردی برادر بدون فیلتر شکن چجوری میرفتم اونجا؟ از تو انتظار نداشتم آخه مثلا خیلی فهمیده تر از بقیه ای 
|
|
|
|
|
babaton
مرسی کار کرد 
Quoting: quiet_man برو به پست بالایی. یه نرم افزار توضیح داده به اسم speedex تو ورژن دمو سایت آویزون آزاده.. کارش هم خوبه.. رفیق من میگم نمی تونم بیام فروم تو میگی برو به آدرس بالایی اونم بدون فیلتر شکن؟
Quoting: play_boy بزار تا ما هم استفاده کنیم با تو که قهر نیست اون فقط کسایی که باهاش قهرنو میذاره سر کار Quoting: Elderado این برنامه که کورش خان گذاشتن در این تاپیک هم بدرد بخوره!!! تو هم که غوغا کردی برادر بدون فیلتر شکن چجوری میرفتم اونجا؟ از تو انتظار نداشتم آخه مثلا خیلی فهمیده تر از بقیه ای 
|
|
|
Quoting: ice_girl تو هم که غوغا کردی برادر.بدون فیلتر شکن چجوری میرفتم اونجا؟ از تو انتظار نداشتم آخه مثلا خیلی فهمیده تر از بقیه ای شما لطف دارید آبجی.ولی آدرس ایمیلتون که تو پروفایلتون نیست!!! پس توقع داشتی فیلترشکنو چه جوری به دستت برسونم؟؟؟ من چون میدیدم شما بالاخره خودتونو به آویزون میرسونید برا فیلتر شکن اینجا پست گزاشتم و گرنه از شیراز میومدم تبریز تقدیمتون میکردم!!!
Tombstone Piledriver
|