صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / هر مطلبی که به نظرم جالب برسه
<< . 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 14 Sep 2008 00:11

اگر مرد خانه برنامه نویس باشد
.
شوهر: سلام،من Log in کردم.
زن: لباسي رو که صبح بهت گفتم خريدي؟
شوهر: Bad command or File name.
زن: ولي من صبح بهت تاکيد کرده بودم!
شوهر: Syntax Error, Abort, Retry, Cancel.
زن: خوب حقوقتو چيکار کردي؟
شوهر: File in Use, Read only, Try after some Time.
زن: پس حداقل کارت عابر بانکتو بده به من.
شوهر: Sharing Violation, Access Denied.
زن: مي دوني، ازدواج با تو واقعا يک تصميم اشتباه بود.
شوهر: Data Type Mismatch.
زن: تو يک موجود بدرد نخور هستي.
شوهر: By Default.
زن: پس حداقل بيا بريم بيرون يه چيزي بخوريم.
شوهر: Hard Disk Full.
زن: ببينم ميتوني بگي نقش من تو زندگي تو چيه؟
شوهر: Unknown Virus Detected.
زن: خب مادرم چي؟
شوهر: Unrecoverable Error.
زن: و رابطه تو با رئيست؟
شوهر: The only User with Write Permission.
زن: تو اصلا منو بيشتر دوست داري يا کامپيوترتو؟
شوهر: Too Many Parameters.
زن: خوب پس منم ميرم خونه بابام.
شوهر: Program Performed Illegal Operation, It will be Closed.
زن: خوب گوشاتو بازکن، من ديگه بر نميگردم!
شوهر: Close all Programs and Logout for another User.
زن: مي دوني، صحبت کردن باتو فايده نداره، من رفتم.
شوهر: Its now Safe to Turn off your Computer

پاینده باد ایــــــــــــــران
# : 14 Sep 2008 00:23

- آيا ميدانستيد که تقريبا 300 متر مکعب گاز هليم ميتواند يک انسان را از روي زمين بلند کند
- آيا ميدانستيد که کرمهاي ابريشم در پنجاه وشش روز هشتاد و شش هزار برابر خود غذا ميخورند
- آيا ميدانستيد که تيز پروازترين حيوانات جهان پرندگانياند که «پرستوک» ناميده ميشوند پرستوک دم خاردار که در آسيا زندگي ميکند ، قادر است با سرعتي بيش از صد و شصت کيلومتر در ساعت پرواز کند و با بالاترين ميزان سرعت يک قطار سريعالسير رقابت کند
- آيا ميدانستيد که کره مريخ با سرعت 240 کيلومتر درساعت به دور خورشيد ميچرخد
- آيا ميدانستيد که هرچه از مرکز زمين فاصله بگيريم نيروي جاذبه کمتر مي شود، در نتيجه وزن کاهش مي يابد ، وزن فردي که در خط استوا ايستاده از وزن همين شخص در قطب شمال و جنوب کمتر است زيرا در خط استوا زمين بر آمده تر و در قطب هموارتر است اين تفاوت وزن حدود پنج درصد است
- آيا ميدانستيد که ظروف پلاستيکي تقريبا پنجاه هزار سال در برابر تجزيه و فساد مقاومند
- آيا ميدانستيد که رشد کودک در بهار بيشتر است
- آيا ميدانستيد که يک چهارم خاک روسيه در سال پوشيده از برف است
- آيا ميدانستيد حس بوياييه مورچه با حس بوياييه سگ برابري ميکند
- با 30 گرم طلا نخي به طول 81 k/m مي توان درست کرد
- با يک مداد معمولي خطي به طول 58k/m مي توان کشيد
- آيا مي دانستيد آمونياک مي تواند جذبيت نيکوتين که يک آلکالوئيد مخدرموجود در سيگار است را توسط سلولهاي مغز تا ۱۰۰برابر افزايش دهد.
- آيا ميدانستي که در يک سانتي متر پوست شما دوازده متر عصب و چهار متر رگ و مويرگ وجود دارد
- آيا ميدانستي که در تمام وجود شما بيش از يک مشت گچ «کلسيم» وجود دارد
- ايا مي دانستيد که هورمون PYY مسئول چاقي است . در تحقيقات مشخص شده است که ميزان اين هورمون در افراد چاق يک سوم افراد معمولي است و چنانچه اين هورمون به افراد چاق تزريق شود اشتهاي انان کاهش مي يابد .
- موش دو پاي افريقائي ، بي آنکه سرش را برگرداند ، مي تواند پشت سرخود را ببيند اين جانور ، از ميدان ديدي برابر سيصد و شصت درجه برخوردار است
- آيا ميدانستيد که زمان بارداري فيل به 2 سال مي رسد.
- آيا ميدانستيد که جنگ جهاني دوم خونين ترين جنگ بوده که در آن حدودا" پنجاه و شش ميليون نفر جان باختند.
- ايا ميدانستيد که مساحت سطح کره زمين ۵۱۵ ميليون کيلومتر مربع است .با مقايسه با مساحت وسعت ايران ميتوان نتيجه گرفت که ايران ۳۲/۰ ٪ از سطح زمين را تشکيل ميدهد.
- عجايب هفتگانه تاريخي: اهرام مصر , باغهاي معلق بابل , مجسمه زئوس , معبد ديانا , مجسمه آپولو , آرامگاه ماسولوس , فانوس درياي اسکندريه

# : 14 Sep 2008 00:40

آدم ها فقط در يك چيز مشتركند : متفاوت بودن .
# : 20 Sep 2008 22:48

جادوي عدد 13 ( نکات جالب و خواندني در مورد عدد 13 )
.
اگر از کوچه پس کوچه‌هاي قديمي شهرآنجايي که هنوز رگه‌هايي از خانه‌هاي قديمي کاهگلي يافت مي‌شود گذر کنيم هنوز هم پلاکهاي خانه‌هايي را مي توان ديد که روي آن 1+12 به جاي سيزده نوشته شده است، علت آن را در اعتقادات مردم مي توان يافت تحت اين عنوان: نحس بودن 13 !
آنچه در ادامه خواهيد خواند جادوي 13 است که به نظر جالب مي رسد !!!

● 13 عدد اول است.

● 1-13^2 عدد اول مرسن است.

● 13جسم ارشميدسي موجود است. (اجسام ارشميدسي اجسامي هستند که وجوه آنها چند ضلعي بوده، نه لزوما از يک نوع ، و کنجهاي آنها مساوي هستند.)

● عدد 13کوچکترين Emirp است. (Emirp عدد اولي است که اگر ارقام آن را معکوس کنيم مجددا عددي اول خواهد بود مثلا اعداد 13، 17،31، 37،.....)

● 169=2^13 بامعکوس کردن ارقام آن داريم: 961="2^31 يعني رقم هاي آن مجددا معکوس مي شود."

●2^13، 1+!12 را عاد مي‌کند.

● 13عدد Happy است.(براي دانستن اين که عددي Happy است، مجموع مربعات رقمهاي عدد را پيدا کرده و دوباره مجموع مربعات عدد بدست آمده را حساب مي‌کنيم با ادامه اين روند اگر به عدد 1 دست پيدا کرديم آنگاه به آن عدد Happy گفته مي‌شود. مثلا براي عدد سيزده 10="2^3+2^1 و 1=2^0+2^1 بنابراين13" عدد Happyاست.)

● 13نيمي از 3^3+ 3^1- است.

●شاخه زيتوني که در پشت دلارهاي آمريکا کشيده شده است 13 برگ دارد.

●2^13عدد !(1 -13)+ 1را عاد مي‌کند بنابراين يک عدد اول ويلسون(Wilson Prime) است. ( هر عدد اول p که،p و p^2، مقدار p-1)!+1 ) را عاد کنند، عدد اول ويلسون ناميده مي‌شود. مثلا عدد 5 عدد ويلسون است. تنها اعداد شناخته شده 5 و 13و 563 است .)

●چرتکه چيني داراي سيزده ستون مهره‌ براي محاسبات است.

● 13بزرگترين عدد اولي است که مي تواند به دو عدد متوالي به صورت n^2+3 افراز مي شود.(آيا مي توانيد اثبات کنيد؟)

● 1+13- 13^13 عدد اول است.

● نخستين حفره‌ي اول با طول سيزده بين دو عدد 113و 127اتفاق مي‌افتد. (منظور از حفره‌ي اول تعداد اعداد مرکب بين دوعدد اول متوالي است.)

● 13 کوچکترين عدد اول جايگشت‌پذير (Permutable Number) است. ( اين اعداد، اعداد اولي حداقل با دو رقم مجزا هستند که با تجديد آرايش در رقم هايشان همچنان عددي اول باقي مي مانند مثلا براي عدد 337 ، 733 و 373 و 337 عدد اول است از ديگر اعداد از اين قسم مي‌توان به 13,17,37,79,113,119و جايگشتهاي آن اشاره کرد.)

● هشت عدد اول ديگر مي‌تواند به وسيله تغيير يک رقم از 13 توليد شود.{11, 17, 19, 23, 43, 53, 73, 83}

● نخستين بار پرچم امريکا 13 ستاره و 13 خط داشت که نشان دهنده تعداد مستعمرات اصلي اين کشور بود.

● عدد 13 کوچکترين عددي است که ارقام آن در پايه چهار معکوس 13 است. ( 13 در پايه چهار 31 است.)

● رويه‌ي بيضوي روي اعداد گويا که داراي نقطه‌ي گويا از مرتبه‌ي 13 باشد موجود نيست.

● 2^13= 19+...+8+7

● عدد 2^13توسط مربعات مجزاي اعداد 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 بيان مي‌شود.

●طولاني ترين رکورد پرواز يک جوجه 13 ثانيه است.

●عدد 131211109876543212345678910111213عدد اول است.

● معکوس عدد 2^13 عددي اول است.

● ELEVEN + TWO = TWELVE + ONE(عبارت فوق تحريفي از حل معادله‌ي 13 است.)

● 13کوچکترين عدد اولي است که از مجموع مربعات دو عدد اول مجزا يعني 2^3+2^2 بدست مي آيد.

●اقليدس و ديافانتي هر کدام 13 کتاب نوشته‌اند.

●با به کار بردن نخستين سه عدد اول داريم : 13="5+3^2

●فيلم" 13 نوامبر" ، آلفرد هيچکاک هيچگاه به پايان نرسيد.

● بعضي از افراد فکر مي کنند که عدد 13 عددي نحس است.

●مجموع نخستين 13عداد اول برابر 13 امين عدد اول است.

●رساله 13 جلدي Almagestبزرگترين کار بطلميوس بود. قضيه‌ي رياضي را با توجه به حرکتهاي ماه ،خورشيد و سياره ها را فراهم ساخت.

● مجموع باقي مانده هاي حاصل از تقسيم عدد 13 برنخستين اعداد اول تا 13 برابر 13 است.

● 13کوچکترين عدد اولي است که مجموع ارقام آن مربع است.

●13کوچکترين عدد اولي است که به شکل p^2+4( که p اول است) نوشته مي شود.

● اويلر 13 فرزند داشت که 5 فرزند او به سن نوجواني رسيدن و تنها 3 نفر باقي ماندند.

● مجموع توانهاي چهارم نخستين 13عدد اول به علاوه‌ي عدد يک ، عددي اول(6870733) است.

● 13 کوچکترين عدد اول Sextanاست اين عدد برابر است با :
(p = (x^6+y^6)/(x^2+ y^2

● اگر براي عدد اول pداشته باشيم:p-1)!="-1 " mod p^2 ) آن عدد، عدد ويلسون است. ( تنها اعداد شناخته شده 5 ،13 و 563 است.)

● (13+1)13-13^(13+1) عددي اول است.

● بد يمن بودن روز جممعه ايي که 13امين روز ماه باشد يکي از خرافات رايج در جوامع است.

●13کوچکترين عدد اولي است که به صورت مجموع مجزا از اعداد اول به شکل 4n+3نيست.

●به طور طعنه آميز گفته مي شود که : 13 ، 15 امين عدد خوشبختي است.

●13بزرگترين عدد اول فبوناچي است که(13)Fاول است.

●13 از متصل شدن دو عدد نخست مثلثي ساخته مي‌شود.( 1, 1+2, 1+2+3 ... اعداد مثلثي هستند.)

● مجموع نخستين 13 عدد اول 238که مجموع ارقامش 13 است

● .به طور طبيعي هر سال 12 ماه دارد اما در حقيقت 13 ماه داريم تعجب نکنيد ماه آسمان را فراموش کرديد با دوازده ماه سال 13 مي شود.

● 13="2^3+1^3+0^3

● کوچکترين عدد اولي است که به صورت مجموع دو عدد اول ( 2+11) نمايش داده مي‌شود و همچنين کوچترين عدد اولي است که به صورت مجموع دو عدد مرکب (4+9 ) نوشته مي‌شود.

● 13بزرگترين عدد اول مينيمال در پاي 3 است.

● 13/13333333333333 عدد اول است. (توجه کنيد که تعداد ارقام 3 بعد 1 ، 13 عدد است.)

● 13="3+7+3(توجه" کنيد که3^13="(7+3)+7^3)

● 0^10+2^10+3^10+5^10+7^10+11^10+13^10عدد" اول است که بزرگترين عدد اول نا تيتانيک (Titanic Number) است. ( NumberTitanicاعداد اولي هستند که تعداد ارقام آن بيشتر از 1000 است.)

● 13-13^2عدد اول است.

● 13+13+13/13+13*13+!13+13^13 و13+13+13/13+13*13+13^13 دو عدد پانزده رقمي اول هستند.

● 13جوابي براي معادله‌ي ديوفانتوسي (Diophantine Equation) z^2="x^3-y^3" است. يعني؛ 3^7-3^8="2^13

● 13/(13+13+13+13+13+13+13+131313+13^13) عددي اول است که شامل 13بار ترکيباتي از عدد 13 است مثلا 131313سه بار 13 در آن آمده است.

● ماموريت قمر" آپولو 13" در مسير ماه بي نتيجه ماند علت انفجار در قسمتي از سفينه بود . نکته جالب اين است که اين قمر در ساعت 13:13 پرتاب شده بود و اين اتفاق در 13 اوريل شکل گرفت. ( احتمالا روز جمعه!!!!!!!!)

● 13امين عدد اول مرسن عدد 1-521^2 و 13امين عدد لوکاس (Lucas Number) عدد521است.)اعداد لوکاس اعدادي هستند که به نام رياضيدان فرانسوي EdouardLucasنامگذاري شده اند و در دنباله 1 و3و4و7 و11و.... قرار دارند اين دنباله به صورت ذيل ساخته مي شود که جمله اول 1 و دومين جمله 3 جمله هاي بعدي از مجموع دو جمله قبلي ساخته مي شود مثلا جمله سوم مجموع جمله اول با دوم يعني 1+3 است.

● (13="(!3*!1)+(!3+!1)13" و 31تنها اعداد مرسن Emirp شناخته شده هستد.

● 13کوچکترين عدد اولي است که به شکل p^2+pq+p نوشته مي‌شود.

● معکوس ((1+13^13)^13) يک عدد Brilliantاست. ( به اعدادي Brilliantگويند که دو فاکتور اول با طول يکسان دارند.)

شايد خصوصيات جالب ديگري هم باشد که به اين ليست هنوز اضافه نشده است و شما از آن اطلاع داريد .

# : 20 Sep 2008 22:54

نکات جالب و خواندنی در مورد رابرت دنیرو
.
نام اصلی: رابرت دنیرو

سال تولد: 17 آگوست 1943

محل تولد: نیویورك

تحصیلات: دانش آموخته رودس اسكول نیویورك و های اسكول آف میوزیك اند آرت.

نامزد اسكار: راننده تاكسی (مارتین اسكورسیزی، 1976)، شكارچی گوزن (مایكل چیمینو، 1978)، تنگه وحشت (مارتین اسكورسیزی، 1992)

برنده اسكار: پدرخوانده2 (فرانسینس فورد كاپولا، 1974)، گاو خشمگین (مارتین اسكورسیزی، 1981)

لقب :بابی میلک ( شیربرنج ) این لقب را در کودکی به خاطر رنگ سفید پوستش به او دادند. قد: CM178

رابرت دنیرو که به عنوان یکی از برجسته ترین بازیگران زمان خود شناخته شده است در سال 1943 در نیویورک متولد شد. پدر و مادر او هر دو ...
یادداشت:

بازیگری را زیر نظر استلا آدلر و لی استراسبرگ آموخت. در فیلم خیابان های پایین شهر (مارتین اسكورسیزی، 1973) تبه كار ساده لوح پیش پا افتاده ای را به طرز درخشانی به تصویر در آورد. نقش آفرینی اش در این فیلم سرآغاز رابطه ای طولانی بود بین دنیرو و اسكورسیزی و هر یك تصویرگری دیگری را از زندگی ایتالیایی - آمریكایی به منتهی درجه كمال رساند.

نکات جالب و خواندنی در مورد رابرت دنیرو
رابرت دنیرو که به عنوان یکی از برجسته ترین بازیگران زمان خود شناخته شده است در سال 1943 در نیویورک متولد شد. پدر و مادر او هر دو هنرمند بودند. در هنرستان STELLA ADLER و همچنین در یک کارکاه هنری آمریکایی آموزش بازیگری دید. در ابتدا به خاطر فیلم طبل را آهسته به صدا در بیاوربه شهرت نسبی رسید ولی شهرت و اعتبار اصلی را به عنوان بازیگر حرفه ای در فیلم کوچه کثیف در سال 1973به دست آورد.

دنیرو در سال 1974جایزه آکادمی را برای بهترین بازیگر نقش دوم در فیلم پدر خوانده 2احراز نمود ، او برنده جایزه آکادمی به عنوان بهترین بازیگر در فیلم های راننده تاکسی 1976 ، شکاچی آهو1978 ، دماغه وحشت1991 و گاو خشمگین 1980 می باشد. اخیرا ریاست شرکت تولید فیلم خود یعنی استودیوی تربیکا TRIBECA را به عهده گرفته است.

شروع کار وی در سال 1993 به همراه BRONX TALE, A .

دارای عنوان پنجم در مجله انگلیسی از میان 100 ستاره سینمائی تمام دوران (اکتبر 1997)

در سال 2002 به عنوان بازیگر آمریکایی ایتالیای معرفی شد. او اغلب در فیلم ها نقش یک آمریکایی – ایتالیایی را ایفا می کند ولی یک تیره ایرلندی نبز دارد .
او دومین بازیگری است که به خاطر ایفای نقش VITO CORLEONE برنده جایزه اسکار شد. نفر اول مارلون براندو بود که برای ایفای همین نقش جایزه اسکار را از آن خود کرد. رکورد اضافه وزن او برای ایفای نقش در فیلم گاوخشمگین (1980) 60 پوند (حد ود 27 کیلوگرم ) بود ولی 7سال بعد VINCENT D’ONOFRIO با اضافه کردن 70 پوند (حدود 32 کیلوگرم ) رکورد او را برای ایفای نقش در فیلم کت تمام فلزی شکست ( 1987 ) .

دنیرو موسس اولین فستیوال TRIBECA در ماه می سال 2002می باشد.او تصمیم به احیای دوباره یک فضای تجاری پس از حملات 11سپتامبر داشت که این پروژه نیزاجرا شد.

برای آموزش زبان سیسیلی به خاطر نقش VITO CORLEONE در فیلم پدر خوانده ، چهار ماه آموزش دید ، تقریبا تمام دالوگهای ویتو به زبان سیسیلی بود. او به عنوان دومین ستاره تمام دوران در کانال 4 بریتانیا انتخاب شد. بد نیست بدانید که او دراین برنامه رقابت نزدیکی با ال چاچینو داشت.

همسران :

ABBOTT DIAHNNE ( 1976 – 1988 ) 1فرزند

GRACE HIGHTOWER (17ژوئن 1997- تا کنون ) – تقاضای طلاق، 1فرزند

DRENA DENIRO (درناد نیرو): دختر خوانده رابرت دنیرو محبوب می شود ، او فرزند DIAHNNE و همسر سابق او می باشد.

همچنین دنیرو و DIAHNNE فرزند پسری به نام رافائل دنیرو دارند که او نیز بازیگر است. دنیرو و همسردومش (گریس) در 18 ماه مارس سال 1998 صاحب فرزندی به نام (الیوت) شدند .

رافائل دنیرو ، پسر رابرت دنیرو در استودیو بازیگری " استلاادلر" و " لی استرابرگ" آموزش دیده است.

رابرت دنیرو از ( مریل استریپ ) به عنوان بازیگر مورد علاقه اش برای ایفای نقش در کنارش یاد کرده است .

QUAYE در ترانه اش با نام در خشش یکشنبه از او یاد می کند با این مضمون من یک قهرمان هستم ، همانند رابرت دنیرو.

دنیرو اغلب بازیگر نقشهای خشن و یا شخصیت های روانپریش می باشد.

او صاحب رستورانهای زیادی در نیویورک است. از قبیل NOBU ، LAYLA

رستوران AGO در غرب هالیوود. رستوران RUBICON در سانفرانسیسکو با شراکت فرانسیس فورد کا پولا و رابین ویلیانفر.

دنبرو طبق تشخیص پزشکان مبتلا به سرطان پردستات است. او تحت معالجه می باشد و پزشکان معتقدند که وی به بهبودی کامل خواهد رسید.(اکتبر 2003)

دنیرو و آلپاچینو تنها در یک فیلم با هم بازی کردند که در آن هم تنها در یک پلان دیده می شوند .

در کودکی به خواندن نمایشنامه علاقه نشان می داد. او در جشنواره ای در سال 1981 روبان سبزرنگی را بر یقه اش زده بود که بعدها این به صورت یک سنت درآمد. این روبان یاد بودی بود برای هزاران کودک آفریقایی آمریکایی که در قتلهای زنجیره ای ATLANTA, GEORGIA قربانی شدند (1981-1980). این روبان را یکی از طرفدارانش به او داده بود ، خانواده های قربانیان ماهها این روبان ها را داشتند.

در فیلم فرانک اشتاین نقش اصلی را ایفا کرد. تبدیل کردن او به یک شخص عظیم الجثه مستلزم مهارت های بسیار زیادی بود چون KENNETH BRANAGH که نقش دکتر فرانک اشتاین را بازی می کرد با او هم قد بود بسیاری از حقه های سینمایی که بعدها در فیلم ارباب حلقه ها برای بزرگ جلوه دادن افراد جادوگرها و غول ها به کار رفت ، قبلا در فیلم فرانک اشتاین برای عظیم الجثه نشان دادن دنیرو در برابر بقیه بازیگران به کار گرفته شده بود.
نظرات شخصی :

استعداد و زکاوت در انتخاب ها است .

تظاهر نکردن چیز مهمی است.

مردم سعی نمی کنند که احساسات خود را بروزدهند آنها سعی بر پنهان کردن آن دارند.

دوست ندارم فیلمها ، خودم را تماشا کنم وقتی آنها را می بینم خوابم می گیرد.

برخی از مردم گمان می کنند که بازی در فیلم آسان است و کمدی دشوار ولی من اینطوری فکر نمی کنم .

از نظر من هالیوود شبیه یک طایفه است و بازیگران نیز مثل اهالی این طایفه هستند. واقعیت این است که آنها [ تهیه کنندگان ] به دنبال تکیه گاه هستند. باید نظری به ساختار تمام استودیوها بیاندازید تا متوجه منظور من شوید. آنجا اشخاصی هستند که مثل والدین شما می مانند. سرمایه را آنها دارند و به ما بازیگران می گویند ما شما را دوست داریم و نمی توانیم بدون شما فیلم بسازم. من سالها در میان این افراد بودم و فکر می کنم که من می توانم این کار را حتی بهتر از آنها انجام دهم. برای همین هم TRIBECA را تاسیس کردم. (8 ژانویه 1998 – شیکاگو)

به پاریس ، لندن و همچنین به روم علاقه دارم و به آنجا سفر میکنم. اما باز هم می گویم هیچ جا نیویورک نمی شه . نیویورک درحال حاضر سرگرم کننده ترین کشورجهان است.

هیچ وقت مثل بازیگرانی نبودم که خودم را به عنوان یک شخص دلفریب جلوه دهم. (من باید زود تصمیم بگیرم که آیا یک بازیگر و یا یک شخصیت هستم ! )

دستمزدها:

آن را تحلیل کن (2002) 20 میلیون دلار

زمان نمایش (2002) /517 میلیون دلار

هدف (2001) 15 میلیون دلار

ملاقات باوالدین (2000) 5/13 میلیون دلار

این را تحلیل کن (1999) 8 میلیون دلار

رانین (1998) 14 میلیون دلار

آخرین پیشوای سیاسی (1976) 200هزار دلار+پورسانت سود

راننده تاکسی (1976) 35 هزار دلار

جشن عروسی (1969) 50 دلار

بخشی از فیلمشناسی:

سه اتاق در منهتن (ژان پیر ملویل، 1965)

تبریكات (برایان دی پالما، 1968)

سلام مامان! (برایان دی پالما، 1970)

مامان فشنگی (راجر كورمن، 1970)

طبل را آهسته بزن (جان هنكاك، 1973)

خیابان های پایین شهر (مارتین اسكورسیزی، 1973)

پدرخوانده2 (فرانسیس فورد كاپولا، 1974)

راننده تاكسی (مارتین اسكورسیزی، 1976)

1900 (برناردو برتولوچی، 1976)

نیویورك، نیویورك (مارتین اسكورسیزی، 1977)

شكارچی گوزن (مایكل چیمینو، 1978)

گاو خشمگین (مارتین اسكورسیزی، 1980)

سلطان كمدی (مارتین اسكورسیزی، 1983)

روزی روزگاری آمریكا (سرجیو لئونه، 1984)

قلب فرشته (آلن پاركر، 1987)

تسخیرناپذیرها (برایان دی پالما، 1387)

گریز نیمه شبانه (مارتین برست، 1988)

بچه های خوب (مارتین اسكورسیزی، 1990)

بیداری (پنی مارشال، 1990)

تنگه وحشت (مارتین اسكورسیزی، 1991)

قصه ای از برانكس (رابرت دنیرو، 1993)

كازینو (مارتین اسكورسیزی، 19959

مخمصه (مایكل مان، 1996)

جكی براون (كوئنتین تارانتینو، 1997)

خوابگردها (1996)

موفق های یك شبه (بری لوینسون، 1996)

اتاق ماروین (جری زاكس، 1996)

رونین (1998)

دم سگ را بجنبان (بری لوینسون، 1998)

راكی و بولوینكل (2000)

این را تحلیل كن (1999)

زمان نمایش (2002)

شهری كنار دریا (2002)

# : 20 Sep 2008 23:07

10حقیقت جالب و خواندنی
از زندگی انیشتین

.
تا حالا فکر کردید که آلبرت انیشتین فیزیکدان معروف را چقدر می شناسید؟! نابغه گیج و پریشان خیالی که نظریه نسبیت عام و خاص را مطرح کرد و ثابت کرد.
آیا تا حالا میدونستید که آلبرت انیشتین هنگام تولدش دارای یک سر بزرگ بود تا حدی که مادرش فکر میکرد که اون ناقص الخلقه به دنیا اومده؟!آیا میدونستید که آلبرت قبل از اینکه ازدواج کنه دارای یک بچه مرموز! بود؟!
برای اینکه بخواهید حقایق مبهم بیشتری از زندگی آلبرت انیشتین را بدونید نوشتار زیر را بخونید:
1- آلبرت انیشتین یک کودک چاق با یک سر بزرگ بود.
موقعی که مادر آلبرت – Pauline Einstein- او را به دنیا آورد،سر او آنقدر بزرگ و بدشکل بود که مادرش فکر می کرد که او ناقص الخلقه به دنیا آمده است!
به دلیل اینکه پشت سر آلبرت خیلی بزرگ به نظر می رشید خانواده اش در ابتدا او را یک موجود شگفت آور تصور می کردند.به هر حال پزشک توانست خانواده آلبرت را متقاعد کند که مشکل خاصی نیست.البته نگرانی خانواده آلبرت بی دلیل هم نبود زیرا در هنگام تولد او موجودی شبیه یک هیولا بود؛هرچند با گذشت زمان سرش به وضعیت نرمال برگشت.
جالب است بدانید که موقعی که مادر بزرگ آلبرت او را برای اولین بار دید بصورت مدام زیر لب جمله"بیش از حد چاق است" را تکرار می کرد!
به هر حال بر خلاف تمام ترسها و اضطرابها آلبرت به حالت نرمال بزرگ شد به جز اینکه کمی بیش از حد او آرام به نظر می رسید!
2-آلبرت انیشتین بعنوان یک بچه مشکل صحبت کردن داشت(لکنت زبان)

آلبرت در زمان کودکی اش به ندرت صحبت می کرد و موقعی هم که صحبت می کرد خیلی آرام بود!
در واقع او ابتدا همه جملات را در ذهنش می سنجید(و یا آنها را زیر لب تکرار میکرد)و تا موقعی که به درستی آنها مطمئن نمی شد آنها را به زبان نمی آورد.بر طبق گزارشات آلبرت این حالات را تا 9 سالگی داشت و پدر و مادر آلبرت از اینکه او عقب افتاده باشد می ترسیدند.
حکایت جالب زیر توسط مورخ علم- Otto Neugebauer- از زندگی آلبرت نقل شده است:
چون که آلبرت لکنت زبان داشت پدر و مادر او خیلی نگرانش بودند.سرانجام یک شب سر میز شام آلبرت سکوت را شکست و گفت:"سوپ خیلی داغ است"
پدر و مادر آلبرت که خیلی تسکین یافته بودند گفتند که چرا تابحال او یک کلام حرف نزده بود و آلبرت جواب داد:"چون تابحال همه چیز خوب خوده است!"
Thomas sowell در کتابش نوشته است که علارقم آلبرت صحبت کردن تعداد زیادی از مردم باهوش و نابغه نسبتاً دیر در زمان کودکی پیشرفت کرده اند.او این شرایط را "Einstein syndrome"
(علائم ناخوشی آلبرت) نامید.
3- نخستین جرقه های علاقه آلرت به علم و بخصوص فیزیک از توجه به یک قطب نما گرفته شد.
موقعی که آلبرت در سن 5سالگی در وضعیت بیماری روی تخت خواب در حال استراحت بود پدرش یک وسیله کوچک جذاب و ساده جیبی را به او نشان داد که باعث علاقه او به علم شد و آن یک قطب نما بود.
آنچه که آلبرت5 ساله را به این وسیله کوچک علاقه مند کرد این بود در هر حالتی که قطب نما به چرخش در می آمد عقربه(سوزن)آن همیشه در یک مسیر مشابه بود.او فکر میکرد که یک مقدار نیرو در یک فضای خالی فرضی که روی سوزن قطب نما اثر میکند باید وجود داشته باشد!
4- آلبرت انیشتین در امتحان ورودی دانشگاه رد شد
در سال 1895 در سن 17 سالگی آلبرت برای ورود به مدرسه Swiss Federal Polytechnical یا ETH در خواست کرد.آلبرت ریاضیات و شاخه های فنی امتحان ورودی را پاس کرد اما در بقیه درسها مثل تاریخ،زبان،جغرافی و... رد شد!آلبرت مجبور شد به مدرسه فنی و حرفه ای برود هر چند سال بعد در این کالج پذیرفته شد.
5- آلبرت انیشتین یک بچه نامشروع داشت!
در دهه 1980 نامه های خصوصی آلبرت مورد خاصی از زندگی نابغه فیزیک را آشکار کرد.او یک دختر نامشروع از Mileya Maric که یکی از شاگردانش بود، داشت.(البته بعدا آلبرت با میلیا ازدواج کرد)
در اواخر ژانویه سال 1902، و یک سال قبل از ازدواجشان میلیا دختری به اسم Lieserl بدنیا آورد که آلبرت این دختر را هرگز ندید و سرنوشتش ناشناس باقی ماند.
البته در نامه های بدست امده از آلبرت به اسم Lieserl اشاره شده است؛دختری که طی یک فرایند سخت زایمان به دنیا آمد ولی اسم رسمی و واقعی این دختر هنوز نامعلوم باقی مانده است و حتی سرنوشت این دختر هم تاکنون نامعلوم بوده است!
Michele Zackheim در کتابش به نام"دختر انیشتین" نتیجه گرفته است که Lieserl روزهای ابتدائی عمر این دختر دارای مشکلات حاد جسمی بوده است تا جائی که آلبرت متقاعد شده بود که او (دخترش)جان خود را از دست داده است ولی بعداً با مطالعه نامه هائی که گفته شد، دریافت که در سپتامبر 1903 میلیا این دختر را بعنوان فرزند خوانده به دیگری سپرده است!
در یک نامه از آلبرت به میلیا در 19 سپتامبر 1903 نام Lieserl برای آخرین بار ذکر شد و از آن موقع تاکنون هیچ کس از این دختر هیچ چیز نمی داند.
6- آلبرت انیشتین از همسر اولش بیزار شد ولی به او پیشنهاد یک قرارداد عجیب را داد!
بعد از اینکه آلبرت با میلیا ازدواج کرد آنها صاحب دو فرزند پسر به نامها Hans و Eduard شدند.
موفقیت های آکادمیک آلبرت و مسافرتهای جهانی او باعث کم ارزش شدن همسرش در نظر او شد و برای مدتی آلبرت و همسرش سعی کردند مشکلاتشان را حل کنند و حتی آلبرت پیشنهاد یک قرارداد عجیب را به میلیا داد.
این قرارداد عجیب بین این دو زن و شوهر دارای مفادی بود که آلبرت فقط به شرط قبول آنها از طرف همسرش حاضر به ادامه زندگی با او بود،قراردادی که اتفاقا به امضای همسرش رسید هر چند آلبرت در نهایت از او جدا شد...
و اما این شرایط عبارت بودند از:
الف:شما(آلبرت)مطمئن خواهید شد که:
1- لباس و رخت های شستنی تان در شرایط خوبی نگهداری خواهد شد
2- سه وعده غذائی را بطور منظم در اتاقتان دریافت خواهید کرد
3- اتاق خواب و مطالعه تان تمیز خواهد بود و مخصوصا میزتان که فقط برای استفاده شما(آلبرت)است.
ب: من هم از همه ارتباط شخصی با شما دست خواهم کشید تا موقعی که تنها به دلایل اجتماعی اجتناب ناپذیر باشد
ج:در صورتی که شما درخواست کردید من حتی از صحبت کردن با شما خودداری خواهم کرد!
*میلیا(همسر آلبرت)همه این شرایط را قبول کرد!
آلبرت برای همسرش دوباره نوشت تا مطمئن باشد که او همه مفاد را اجرا خواهد کرد و آلبرت هم بعنوان مثال متعهد شد که:
من(آلبرت)به تو اطمینان میدهم که در مورد رفتار درست یک زن به تو به عنوان یک زن غریبه (و نه همسر!!!)رفتار خواهم کرد.
7- آلبرت انیشتین با پسر بزرگش سازگار نبود

بعد از طلاق،رابطه آلبرت با پسر بزرگش- Hans- بد شد.دلیل اصلی این امر مخالفت پسر بزرگ آلبرت با پدرش در مورد جدائی از مادرش بود.این اختلافات موقعی فزونی یافت که هنس خواست با دختری بزرگتر از خودش که اتفاقاً از نظر ظاهری زیاد هم جذاب نبود ازدواج کند.آلبرت با ازدواج پسرش با این دختر که Frieda Knecht نام داشت شدیداً مخالف بود.در هر صورت هنس با این دختر در سن 23 سالگی ازدواج کرد و همین امر باعث جدائی پسر و پدر از همدیگر شد و Hans به ایالات متحده مهاجرت کرد و در نهایت موفق شد مدرک پرفسوری مهندسی هیدرولیک خود را از دانشگاه UC Berkeley دریافت کند.
حتی در ایالات متحده هم پدر و پسر از همدیگر جدا بودند و در نهایت موقعی که آلبرت از دنیا رفت ارث کمی را برای هنس به جا گذاشت.

8- آلبرت انیشتین مرد زنها بود!
بعد از اینکه آلبرت از میلیا جدا شد،بلافاصله با دختر یکی از اقوام نزدیک خود به اسم Elsa Lowenthal ازدواج کرد.البته در ابتدا آلبرت قصد داشت با دختر Elsa که حاصل ازدواج اول "السا" بود و 18 سال از آلبرت کوچکتر بود ازدواج کرد که Elsa با این امر شدیدا مخالفت کرد؛به هر حال نهایتا آلبرت با "السا" ازدواج کرد.
بر خلاف "میلیا" نگرانی اصلی "السا" این بود که از شوهر مشهورش نگهداری کند!!
در یک سری از نامه ها که توسط دانشگاه Hebrew در Jerusalem منتشر شد، ذکر شده است که آلبرت انیشتین با 6 زن که اوقات خود را با آنها گذرانده بود! در نهایت با "السا" ازدواج کرد.
9- آلبرت انیشتین،صلح طلب جنگ!، به FDR اصرار کرد که بمب اتمی را بسازد!

در سال 1939 Leo Szilard فیزیکدان پس از اطلاع از شورش نازی های آلمان آلبرت را متقاعد کرد که با نوشتن نامه ای به
Franklin Delano Roosvelt(FDR او را نسبت به نازی های آلمان هشدار دهد و اینکه نازی های در حال پیشرفت دادن به بمب های اتمی خود هستند و به آمریکا هم اصرار کرد که بمب های اتمی خود را گسترش دهد.
نامه Szilard و آلبرت اغلب بعنوان یکی از دلایلی ذکر می شود که پروژه مرموز منهتن به منظور پیشرفت پروژه بمبهای اتمی آمریکا توسط روزولت شروع بکار کرد.
اگر چه بعدا آشکار شد که بمباران کردن Pearl Harbor در سال 1941 شاید بیشتر موثر واقع شد تا نامه ای که آلبرت به منظور تحریک دولت وقت آمریکا برای گسترش بمبهای اتمی خود بکار برد.
جالب است بدانید ارتش آمریکا به هیچ عنوان از آلبرت انیشتین برای کمک به این پروژه دعوت نکرد هرچند آلبرت انیشتین بسیار باهوش بود ولی ارتش عقیده داشت که آلبرت یک ریسک امنیتی برای این پروژه است!
10- قصه مغز آلبرت انیشتین:
بعد از مرگ آلبرت در سال 1955، مغز آلبرت بدون اجازه از خانواده اش توسط Thomas Stoltz Harvey بیرون آورده شد."هاروی" مغز آلبرت را به خانه اش برد و آنرا داخل یک ظرف شیشه ای دهان گشاد نگهداری کرد، هر چند او بعد بدلیل انجام این کار از محل کارش که مخصوص تشریح اجساد بود اخراج شد.
چند سال بعد،"هاروی" از Hans پسر بزرگ آلبرت برای مطالعه و بررسی مغز پدرش اجازه گرفت و تکه هائی از مغز آلبرت را برای دانشمندان مختلف در سرتاسر دنیا فرستاد.یکی از این دانشمندان به نام Marian Diamond بود که در دانشگاه UC Berkeley بود و او با مطالعه قسمتی از مغز آلبرت متوجه شد که او در مقایسه با یک شخص نرمال، بطور قابل توجهی سلولهائی از مغزش که مسئول ترکیب کردن و مرتب کردن اطلاعات هست وجود دارد.
در مطالعه ای دیگر، Sandra Witelson از دانشگاه MC Master فهمید که مغز آلبرت دارای کمبود یک چین خاصی از مغزش است که شکاف Sylyian نامیده می شود.
"ویتلسون" مشاهده کرد که این استخوان بندی غیر معمول اجازه می دهد به اعصابها در مغز آلبرت که بهتر با دیگران رابطه برقرار کند.
نتایج مطالعه دیگری نشان می داد که مغز آلبرت آن آویختگی جداری زیرین که اغلب درگیر توانائیهای ریاضیات هست را بزرگتر از انسانهای معمولی دارا بود...

# : 24 Sep 2008 16:34

اینترنت پهن باند در خدمت صنعت پورن
شکی در این نیست که اینترنت با پهنای باند بالا که قابلیت انتقال تصاویر و صدا و حجم زیاد داده رو در کسری از ثانیه داره، به یکی از ابزارهای بشر امروزی در اومده و مطمئنا تا بیست سال دیگر، اینترنت جای پایش رو در تمام کارهای روزمره ما خواهد گذاشت. چه بخوایم و چه نخوایم. مثل هر پدیده ای دیگری هم از کنارش هزارتا چیز میزنه بیرون.

چند سالیست که اینترنت سرعت بالا، حال اساسی داده به برادران فعال در صنعت پورن. آخرین دستاورد این بر و بکس هم قابلیت دانلود فیلمهای پورن با کیفیت دی وی دی و HD بعد از پرداخت مقدار بسیار ناچیزی وجه ناقابله. اینکه میگم ناقابل جدا غلو نمی کنم. جالبه که سایتهای پورنو مثل قارچ از دل اینترنت میان بیرون و قیمت ها هر روز شکسته میشه و واقعا غیر قابل باوره ولی باز جا برای همه هست این نشون میده که این بشر و شاید بهتر باشه بگیم مردهای عشق پورنو و سکس دنیا عطش وصف ناپذیری برای این مقوله دارند.

در اینترنت 3 سایت بسیار بزرگ دوست یابی سکس هست که هر کدام حیطه فعالیت منحصر به فرد با میلیونها کاربر داره. بله درست خوندید. صحبت هزاران و صد هزار نیست بلکه صحبت میلیونها عضو زن و مرد هست که به دنبال خاموش کردن عطشهای جنسی خود هستند. در این سایتها کوچک ترین علاقه مندی های شما به سکس رو می تونید بدید و شخص مورد نظرتون رو پیدا کنید. یه سیستم برنده-برنده که هر کسی خواسته اش رو می نویسه و قضیه من راضی و تو راضی. اینجا هم میشه مجانی عضو شد اما اجازه محدودی از سیستم خواهید داشت و برای استفاده کامل از سیستم مجبور خواهید بود که دست در جیب کنید. این چنین سایتهای غولی با چندین میلیون کاربر هر روز از جدیدترین تکنولوژی روز آی تی برای اهدافشون استفاده می کنن.

تا یک دهه پیش صنعت پورن به دلیل تازگی وب و اصلا همه گیر نبودن ایننترنت، در خدمت شرکت های بزرگ و غولهای عکاسی و حرفه ای ها بود اما در دهه اخیر پای آماتورها هم به این قضیه باز شد و هر کسی که بخواد کاسبی از این طریق داشته باشه یا با ایجاد سایتهای خرید و فروش لوازم جنسی و سکسی و یا پخش کردن فیلمها و عکسهایی که خودش با دوربین دیجیتال گرفته، به کسب درآمد مشغول بوده. بنابراین دیگر این کسب و کار در خدمت حرفه ای ها نیست و هر کسی با کمی سرمایه می تونه واردش بشه!

اما این همه حاشیه رفتم تا برسم به این پاراگراف! همون طور که پیش بینی هم میشد (یعنی پیش بینی می کردم)، پورن و ایجاد درآمد از اون توسط هر کسی امروزه کاری شدنی و آسان است! اخیرا سایتی رو دیدم که خانومها در اون ثبت نام مجانی می کنن و این سایت بیش از ده ها هزار خانوم عضو داره که هر موقع دوست داشته باشن و عشقشون بکشه وب کم رو روشن می کنن و خودشون رو به معرض تماشا می گذارن. سایت هیچگونه ورودیه نداره و بدون عضو شدن هم میشه این خانومها رو دید زد. این خانومها در بخش مجانی بازارگرمی می کنن و خلاصه انقدر ناز و کرشمه میان ( قابلیت چت همزمان هم وجود داره ) که توی بیچاره فشار یه جاییت بزنه بالا و بگی بریم چت خصوصی کنیم و برای هر دقیقه چت خصوصی مثلا یک دلار باید بدی. طبیعتا سایت هم مثلا مبلغ 30 سنت به ازای هر دقیقه رو برای سود خودش بر میداره و بقیه می رسه به اون خانوم.

بعله به همین سادگی اینترنت، پورن رو تا تو اتاق خواب همه آورده. این دیگه دست شماست که آیا بخواید از این سیستم استفاده بکنید یا خیر. آیا بخواید به عنوان تفنن و شیطونی ازش استفاده کنید یا بشید یک نوع فاحشه آنلاین که هیچ خرجی هم نداره و نیاز نداره برید فاحشه خیابونی بشید فقط کافیه وب کم رو شروع کنید و خلاص.

نسل جدیدی داره بار میاد. این نسل از خیابونها به داخل اتاق کشیده خواهد شد. اگر دوست دختر می خواید خیلی راحت می تونید از توی سایتهای دوست یابی پیدا کنید، اگر دنبال سکس هستید و یا فانتزی خاصی رو دنبال می کنید به همین منوال. در بسیاری از جوامع غربی،فاحشگی جرم شناخته شده اما جالبه بدونید از طریق سایتهای آنلاین فاحشگی جاش رو به پیدا کردن سلیقه جنسی میده که در قبالش طرفین می تونن با هم چک و چونه بزنن و سر قیمت به توافق برسن. حالا اون گاوی که فکر می کنه دین و ایمون به یه تار مو بنده مواظب باشه ناموسش تو اتاق خواب خودش رو به باد نده. از ما گفتن. در ضمن این متن فقط برای آگاه رسانی بود. اسامی سایتها هم اعلام نمیشه. جوینده یابنده هست!

# : 24 Oct 2008 21:10 | ویرایش بوسیله: lili naze

۱۰ جوانی که بر دنیای اینترنت تاثیرگذار بوده‌اند

دانستن میزان تلا‌ش و درآمد ۱۰ نفر از بزرگترین بازارپردازان اینترنت برای رسیدن به موقعیت کنونی‌شان خالی از لطف نیست و این در حالی است که گروهی از مردم بسیار بیشتر از این افراد در بازار فوق درآمد کسب می‌کنند.به گزارش سیتنا، افرادی که در این مجال از آنها نام برده شده، کسانی هستند که شاید بدون آنها اینترنت امروز در جایگاه کنونی خود قرار نمی‌گرفت.

۱‌) لا‌ری پیج و سرگئی برین

Larry Page & Sergey Brin
در سال ۱۹۹۸ زمانی که تنها ۲۴ سال داشتند گوگل را تاسیس کرده‌اند. نخستین دفتر آنها در یک گاراژ بود. این دو نفر توانستند الهام بخش هزاران جوان برای کسب درآمد از طریق آنلا‌ین باشند. لا‌ری و سرگئی سپس یک شرکت چند میلیارد دلا‌ری را به وجود آوردند که اینترنت را به جنبش درآورد.

۲)‌ مارک زوکربرگ

Mark Zuckerberg
فیس بوک، فیس بوک، فیس بوک. مارک زوکربرگ دانشجوی دانشگاه هاوارد زمانی که تنها ۱۹ سال داشت فیس بوک را به عنوان پی بستر یک شبکه اجتماعی برای نوجوانان کالج راه‌اندازی کرد. فیس بوک در حال حاضر دومین شبکه اجتماعی بزرگ مای اسپیس است. قابل ذکر است که فیس بوک روز به روز در حال رشد بوده و هر ماه میلیون‌ها کاربر جدید در آن ثبت‌نام می‌کنند.

۳) چاد هارلی و استیو چن
Chad Hurley & Steve Chen
مبدعان یوتیوب، وب سایت ت‌به اشتراک‌گذاری ویدئو به صورت آنلا‌ینت. یوتیوب بعدها توسط گوگل به مبلغ ۶۵/۱ میلیارد دلا‌ر خریداری شد. آنها یوتیوب را در سال ۲۰۰۵ زمانی که چاد ۲۸ ساله و استیو ۲۷ ساله بود راه‌اندازی کردند.

۴‌) جری یانگ و دیوید فیلو
Jerry Yang & David Filo
این دو دوست یاهو! را تاسیس کردند. موتور جست و جوی یاهو رقیب سرسخت گوگل محسوب می‌شود. این دو دوست در حال حاضر، پس از پیشنهاد ۶/۴۴ میلیارد دلا‌ری مایکروسافت برای خرید یاهو! پرخبرترین افراد محسوب می‌شوند. هنگام ایجاد یاهو! در سال ۱۹۹۵ جری ۲۶ ساله بود و دیوید ۲۸ سال داشت.

۵‌) مت مولن وگMatt Mullenweg
زمانی که مت مولن وگ پی بستر بلا‌گ گسترده‌ای را مورد استفاده قرار داد تنها ۱۹ سال سن داشت. وی در سال ۲۰۰۵ پی بستر بلا‌گWordPress را به وجود آورد و فضای بلا‌گ به معنای واقعی رشد و نمو کرد. مردم به دلیل آسان بودن استفاده و ارتقا و بهبود مکررWordPress شروع به جابه جا شدن از پی بسترهای قابل جابه جایی و سایر پی بسترها بهWordPress کردند.

۶)‌ تام اندرسونTom Anderson
نخستین شبکه اجتماعی دنیا را با بیش از ۱ میلیون کاربر بوجود آورد. تام اندرسون در سال ۲۰۰۴ در ۲۳ سالگی مای اسپیس را تاسیس کرد. در مقایسه با افرادی مانند مارک زوکربرگ وی ثروتمند محسوب نمی‌شود اما وی به عنوان موسس گسترده‌ترین شبکه اجتماعی در اینترنت مورد توجه قراردارد.

۷‌) پییر امیدیار
Pierre Omidyar

مؤسس. eBay پییر امیدیار در سال ۱۹۹۵ در ۲۸ سالگیeBay را به عنوان یک حراجی آنلا‌ین به وسعت دنیا تاسیس کرد. از آن زمان افراد بسیاری ممنون این ابتکار هستند و همین مسئلهeBay را به یک پی بستر جهانی تبدیل کرده است.

۸)‌ بلیک راسBlake Ross
بلیک رز در ۱۹ سالگی در سال ۲۰۰۳ توانست Mozilla را راه‌اندازی نماید. از آن پسMozilla شروع به بزرگ شدن کرد و توانست با جلب کاربران اینترنت بیشتری به مرورگرMozilla Firefox ثابت کرد که بیشتر از مرورگرهای دیگر استفاده از آن برای کاربر راحت‌تر است.

۹‌) کوین رزKevin Rose
کوین رز در سال ۲۰۰۴ در سن ۲۷ سالگی Digg را پایه ریزی کرد. این شبکه خبری اجتماعی توسط کاربران هدایت می‌شود.

۱۰‌) گاتفرید اسوارتهلمGottfrid Svartholm
گاتفرید در ۲۴ سالگی در سال ۲۰۰۴ توانستThe Pirate Bay را تاسیس کند. این سایت از اقصا نقاط دنیا نظرات مباحثه برانگیزی را دریافت می‌کند اما کاربران اینترنت از داشتن چنین تجربه‌ای درThe Pirate Bay لذت می‌برند

******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
# : 24 Oct 2008 21:20

تاثير ساعات مختلف خواب شب در سلامتي بدن

داشتن عادات غذايي صحيح و توجه به زمان خوابيدن و استراحت براي حفظ سلامت بدن مهم است تا بتواند مواد مغذي

را جذب و مواد زائد را دفع كند. براي سالم زيستن، بايد خواب راحت و آرامي داشته باشيم.

به موارد زير دقت كنيد تا اهميت خوابيدن براي شما روشن گردد:

ساعت 9 تا 11 شب: زماني است براي از بين بردن مواد سمي و غير ضروري كه اين عمليات توسط آنتي اكسيدان

ها انجام مي شود .در اين ساعت بهتر است بدن در حال آرامش باشد. در غير اين صورت اثر منفي بر روي سلامتي خود

گذاشته ايد.

ساعت 11 تا 1 شب: عمليات از بين بردن مواد سمي در كبد ادامه دارد و شما بايد در خواب عميق باشيد.

ساعت 1 تا 3 نيمه شب: عمليات سم زدايي در كيسه صفرا ، در طي يك خواب عميق به طور مناسب انجام

مي شود.

ساعت 3 تا 5صبح: عمليات از بين بردن مواد سمي در ريه اتفاق مي افتد. بعضي مواقع ديده شده كه افراد در اين

زمان، سرفه شديد يا عطسه مي كنند.

ساعت 5 تا 7 صبح: اين عمليات در روده بزرگ صورت مي گيرد، لذا مي توانيد آن را دفع كنيد .

ساعت 7 تا 9 صبح: جذب مواد مغذي صورت مي گيرد، پس بهتر است صبحانه بخوريد. افرادي كه بيمار

مي باشند، بهتر است صبحانه را در ساعت 6 و 30 دقيقه ميل كنند .

كساني كه مي خواهند تناسب اندام داشته باشند، بهترين ساعت صرف صبحانه براي آنها، ساعت 7 و 30 دقيقه

مي باشد و كساني كه اصلا صبحانه نمي خورند، بهتر است عادت خود را تغيير دهند و در ساعت 9 تا 10 صبح صبحانه

بخورند .

دير خوابيدن و دير بلند شدن از خواب، باعث مي شود مواد سمي از بدن دفع نشوند.

از نصفه هاي شب تا ساعت 4 صبح، مغز استخوان عمليات خون سازي را انجام مي دهد .

در ايام تعطيل، بسياري افراد تا دير وقت بيدار مي مانند و بعد از اتمام تعطيلات، با خستگي به سر كار مي روند، چون

اعمال بدنشان دچار سردرگمي شده است و نمي داند چه بايد انجام دهد .

پس هميشه، زود بخوابيد و خواب آرامي داشته باشيد .

******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
# : 24 Oct 2008 23:36

چرا گوگل پيشرفت مي كند ؟

زماني که سر آشپز معروف گوگل، معروف به شف چارلي، در سال 1999 در گوگل استخدام شد کارمند شماره 40 بود و تنها براي کمتر از 50 گوگل غذا مي پخت اما در ماه مي 2005 که گوگل را - بمنظور تاسيس تعدادي رستوران زنجيره اي ارگانيک و با سرمايه و کمک مالي ميليون دلاري ساير کارمندان گوگل- ترک مي کرد براي بيش از 1500 نفر غذا سرو مي کرد.

تا زماني که در گوگل بود رابطه نزديکي با کشاورزان و دامداران منطقه بهم زد و همواره بهترين و سالمترين و تازه ترين ها را از آنها مي خواست، جالب است:

تمام گاوها بايد فقط علف بخورند تا گوشتشان کم چربي باشد، تمام خوک‌ها بايد عاري از نيترات باشند چراکه نيترات باعث سرطان مي شود، و تمام ماهي ها (ماهي براي رشد و بهبود کارکرد مغز انسان بسيار موثر و مفيد است) را بايد با قلاب و در حالت وحشي ( و نه با تور و گروهي ) صيد کنند تا مزه ي بهتري داشته باشد.

اين اواخر 5 کمک آشپز و 40 آشپز زيردستش بودند و خودش بيشتر اوقاتش را در دفترش و يا در ميتينگ‌ها و جلسات اداري صرف مي کرد.

اوايل که به گوگل آمده بود همه کارها از پختن نان تا تهيه منوها را به تنهايي انجام مي داد و حالا دلش براي آنروزها تنگ شده بود. روزنامه هاي مهم از جمله نيويورک تايمز و اکونوميست و صدها سايت و وبلاگ، چارلي را مي شناسند و با او گفتگو کرده اند.

اهميت نقش چارلي در گوگل همتراز بالاترين مقامات مالي آن موسسه است. هزاران کارمند محلي و بين المللي گوگل متولد دورافتاده ترين نقاط دنيا هستند با انواع آلرژي ها و سليقه ها، شادابي فيزيکي و مغزي آنها اهميتي اساسي در پيشرفت مالي گوگل دارد بنابراين تلفيق درستي از تغذيه سالم و الگوريتم دقيق، در تراز مالي هر شرکتي جواب مي دهد.

بويژه اينکه تمام غذاها و امکانات ورزشي، پزشکي، مهد کودک، و غيره کارمندان گوگل کاملا مجاني است.

گوگل به کارمندانش اجازه داده تا 20 درصد از وقت کاري روزانه شان - و يا يک روز کامل در هفته - را به پروژه ها و کارهاي مورد علاقه خودشان، که ربطي به شغل شان ندارد، اختصاص بدهند تا فکرشان باز و رابطه شان با دنياي غير کامپبوتري بيشتر شود.

بهنگام حاملگي هم تا 75 درصد حقوق را به خانم ها مي پردازند. بطور کلي کار کردن در گوگل بيشتر شبيه زندگي غير رسمي در محيط دانشگاه و خوابگاه‌هاي دانشجويي است.

مهندسين گوگل اجازه دارند در هنگام کار هرگاه دوست دارند کمي چرت بزنند تا مغزشان فرصت بيشتري براي مرور و تفکر داشته باشد.

تفريحات و مسابقه‌هاي ورزشي واليبال و غيره که باعث شادابي و تحرک بيشتر خون به مغز مي شود هم جزيي از سياست‌هاي هفتگي در گوگل است. يکي از اين ورزش‌ها wetLand walk(پياده روي در جنگل و پارک) است.

مجتمع اصلي گوگل در Mountain View پنج کافه ترياي اصلي دارد و قرار است که 14 کافه ديگر هم ايجاد شوند. نهار در تمام آنها و صبحانه و شام در بعضي کافه ها مجاني سرو مي شود. اين کافه ها روزانه در حدود 1500-2300 صبحانه و نهار و شبها 600-800 شام مجاني سرو مي کنند و 85 درصد کارمندان گوگل در انها حضور مي يابند و معمولا هم حدود 125درصد غذا تهيه مي شود ( يعني 25 درصد غذاي اضافه براي ويزيتورها و ميهمانها).

نهار را بين ساعات 11:30 - 2:30 سرو مي کنند که بيشترين طرفدار را دارد اما صبحانه و شام کمتر طرفدار دارد.(در خانه صرف مي شود).

به هنگام نهار تمامي کارمندان گوگل کنار يکديگر مي نشينند و تجربه ها و پروژه هايشان را با هم در ميان مي گذارند. اين باعث مي شود که همه از پروژه هاي آينده گوگل با خبر مي شوند و کمتر کسي است که بي خبر از تجارب و پروژه هاي ديگران باشد. جالب اينکه سرگي برين (يکي از دو بنيانگزار گوگل) گياهخوار است.

انبارهاي مخصوص سرشار از انواع و اقسام سبزيحات، ميوه، گوشت و مرغ و ماهي و ميگو و خرچنگ و دهها نوع ادويه جات از سراسر دنيا، همگي تر و تازه و صد در صد اورگانيک و اکثرا پرورش يافته در مزارع نزديک لوکيشن گوگل (که باعث رونق اقتصادي آنها هم شده)، انواع و اقسام تنقلات (بادام و گردو و ...) و انواع مختلف شيريني‌جات و حبوبات و دانه هاي گياهي تازه و ارگانيک، و انواع سرکه هاي 12-10 ساله طبيعي و روغن گل آفتابگردان، و خلاصه بيش از 200 نوع مختلف دستور پخت غذا، روزانه چند هزار کارمند گوگل را زير نظر خانم Amyjo Johnson متخصص تغذيه گوگل سرو مي کنند .

محيط کاري گوگل بيشتر شبيه مهد کودک هاست و غذاخوري هايش شبيه نوعي سازمان ملل . همه چيز در گوگل طبيعي و ارگانيک است حتي صابون ها و محلول هاي ظرفشويي اش.

اينروزها نوع مخصوصي از چاي آرامبخش بنام kombucha هم در کافه ترياهاي گوگل طرفداران زيادي پيدا کرده که انرژي زا و تميزکننده هم هست. ...

تغذيه در گوگل، بويژه بهنگام استخدام مهندسين کامپيوتر، نقشي استراتژيک و اساسي دارد:

بهنگام استخدام، يک بروشور ارائه مي شود بنام "How to Care for Your Big, Wonderful High-Performance Brain." (چگونه از مغز بزرگ و فعال تان مواظبت کنيد).

در سر ليست اين بروشور، توصيه هاي غذايي مهمي شده از جمله استفاده اکيد از غذاهايي که اسيد آمينه زياد دارند همچون ماهي آزاد ( mackerel) و ماهي سمون ( salmon) و گردو و سبزيجاتي که برگ‌هاي سبز زياد دارند و روغن گل آفتابگردان (منوي کافه ترياهاي گوگل سرشار از اين نوع مواد غذايي است).

توصيه هاي ديگري هم مي کنند :

دوري از سرب و محيط هايي که سرب دارند (سرب بتدريج باعث از بين رفتن سلول هاي مغز مي شود)، و تکان دادن انگشت هاي پا (اينکار به فعال شدن و تحريک مغز کمک مي کند) اتفاقا به همين دليل است که اکثر کارمندان گوگل بهنگام کار دمپايي به پا مي کنند تا انگشتان‌شان را راحتتر تکان بدهند!!!

<< . 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.