| نویسنده |
پیام |
|
|
سوتی 2008 یک بچه!
لابد شنیده اید که عمو پورنگ، طی مکالمه تلفنی با دختر بچه ای، به عادت همیشه از او می پرسد:"مامان کیو دوست داره؟" جواب می شنود:"من رو!" می پرسد:" بابا کیو دوست داره؟" جواب می شنود:"من رو!" باز می پرسد:"بابا که از سرکار می آد کیو می بوسه؟" اما این بار جواب می شنود:" مامان رو!!" در برنامه ای دیدم از دختر بچه ای خواستند شعر بخواند و او شروع کرد به خواندن ترانه ای از اندی!
*** اما این یکی راداشته باشید که مدل ۲۰۰۸ است: بچه ای می خواسته در جمعی شعر بخواند. او در ذهن کودکانه خود، شعرهای: " یه توپ دارم قلقلیه، سرخ و سفید و آبیه می زنم زمین هوا می ره، نمی دونی تا کجا می ره" را با شعر: " شبا که ما می خوابیم، آقا پلیسه بیداره" ترکیب کرده و می خواند:" شبا که ما می خوابیم... نمی دونی تا کجا می ره!!"
وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
Quoting: parnia اما این یکی راداشته باشید که مدل ۲۰۰۸ است: بچه ای می خواسته در جمعی شعر بخواند. او در ذهن کودکانه خود، شعرهای: " یه توپ دارم قلقلیه، سرخ و سفید و آبیه می زنم زمین هوا می ره، نمی دونی تا کجا می ره" را با شعر: " شبا که ما می خوابیم، آقا پلیسه بیداره" ترکیب کرده و می خواند:" شبا که ما می خوابیم... نمی دونی تا کجا می ره!!"

من همانم که تا اوج رفتم , ولی . . . ..... خدایا سپاس......
|
|
|
حالا پرنیا جان هدفت از این تاپیک قشگنت میدونم چی بود که می خوایی مخ من رو بزنی هااااااا ولی ما پا نمِدیم....
Love is A Drug
|
|
|
|
|
Quoting: yankee حالا پرنیا جان هدفت از این تاپیک قشگنت میدونم چی بود که می خوایی مخ من رو بزنی هااااااا ولی ما پا نمِدیم.... دست که میدی...؟!! 
|
|
|
Quoting: shammer 
برا چشات خوب نیست عزیزم... 
|
|
|
parnia جک میگیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
کاش بودی وقتی اومدم رفتی و تنهام گذاشتی مادر ... ((شیما))
|
|
|
Quoting: ooShimaoo parnia جک میگیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی یه چیز تو همین مایه ها...!! 
|
|
|
اره با دست مشکلی ندارم به شرطی که نری واسه دوستات تعریف کنی من با کامی یانکی دست دادم دی...
Love is A Drug
|
|
|
|
|
parnia
خانم پرنیا بذا من یه چیز از عمو پورنگ بگم که خودم شاهد بودم یه روز دختر من غذاشو نمیخورد آوردم نشوندمش پای تلوزیوون برا تماشای برنامه عمو پورنگ تا سر دخترم گرم شه و غذاشو بدم
یه بچه ای زنگ زد اسمش یادم نیست عمو پورنگ بهش گفت عزیزم بابا کجاست؟ دختر بچه گفت حموم _ گفت عزیزم مامان کجاست _ بچه دوباره گفت اونم حموم عمو پورنگو خنده گرفت و سر حرفو عوض کرد ....... بچه ها توی این برنامه زیاد سوتی میدن
بمیرد آنکه میخواهد تو را گریان ببیند...
|
|
|
Quoting: Amir_ho بچه ها توی این برنامه زیاد سوتی میدن آره
Call my name and save me from the dark
|