| نویسنده |
پیام |
|
|
من میگم شب بخیر لیلی خانوم . چه خبرا؟
شما میگی؟
شادی را علت باش ، نه شریک ... و غم را شریک باش ، نه دلیل (زرتشت) ..... خدایا سپاس.....
|
|
|
شب شما هم بخیر خبر هم زیاده کدوم موردش رو میگی تا بگم تو میگی.. 
******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
|
|
|
من میگم چی کی جریان چیه تو میگی 
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|
|
|
|
|
یواشتر بابا دیر اومدی زودم میخوای بری تو میگی..
******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
|
|
|
من میگم داستان این یارو چی بود با ایدیهای مشابه اومده بود و داریوش اقا رو اذیت میکرد؟ شما میگی؟
شادی را علت باش ، نه شریک ... و غم را شریک باش ، نه دلیل (زرتشت) ..... خدایا سپاس.....
|
|
|
اون که همون ارمان بودش دیگه اسپمر معروف سایت تو میگی
|
|
|
خوب چیکارش کردین چرا جلوش رو نمیگیرین و حالش رو جا نمیارین؟
شما میگی؟
|
|
|
بنش میکنیم دوباره میاد منتها زحمت اون مسلما خیلی خیلی بیشتر از ماست بنده خدا هی داره توهم میزنه! همچین حس ترحم منو بر می انگیزه که نگوووووووو تو میگی..
|
|
|
|
|
من میگم ملت بی کار داریم... تو میگی... 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
من میگم عیدتون مبارک تو میگی 
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|