صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
شوخی و سرگرمی
/
بیا تو یه (جک) بگو بخندیم...
<<
1
...
459
.
460
.
461
.
462
.
463
.
464
.
465
.
466
.
467
.
468
.
469
...
511
.
512
.
>>
نویسنده
پیام
NIKII
اعضا
#
: 28 Sep 2008 17:58
دخترها هر چقدر هم كه با هم فرق داشته باشن تو يه چيزي مشتركن....اونم اينه كه همشون ميگن كه با بقيه فرق دارن
يه روز مادر دوست صميمي تركه ميميره. بهش ميگن: تو برو يه جوري بهش بگو كه زياد ناراحت نشه. ميره ميگه: ببين، يه شتري بوده... در خونه همه ميخوابه... ايندفعه رو ما در تو خوابيده...!
رشتيها به روز پدر ميگن يوم الشك!
قزوينيه دم مرگ وصيت ميكنه كه توي يه پارك، زير سرسره دفنش كنن!
يه تركه ميره اروپا يه سياه پوست باخودش مياره بهش ميگن تو که آوردي لااقل يه سفيد خوشگل مياوردي. گفت: اينو آوردم واسه محرم.
AliKhosh
اعضا
#
: 28 Sep 2008 22:16
بچه ها خیلی خیلی لذت بردم و خندیدم از جک های قشنگتون ، دیدم این یکیو هنوز کسی نزاشته ، گفتم منم "یه موش بندازم تو آشتون و شریک شم"!!!
احمدی نژاد میگه : آقاجون (خمینی) روز آخر بهم گفت : محمود! گفتم : آقاجون بذار دستتو ببوسم ، گفت : نه ، نمی خواد ؛ ولی اگه رییس جمهور شدی ، باید دو دوره بمونی!!!
ehlam
اعضا
#
: 28 Sep 2008 22:41
Quoting: AliKhosh
احمدی نژاد میگه : آقاجون (خمینی) روز آخر بهم گفت : محمود! گفتم : آقاجون بذار دستتو ببوسم ، گفت : نه ، نمی خواد ؛ ولی اگه رییس جمهور شدی ، باید دو دوره بمونی!!!
من الان اومدم اینو بذارم دیدم گذاشتی...
مرسی واسه جوکها...خیلی خیلی قشنگن...
هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری ..من اون ماهو دادم به تو یادگاری ...◄ خدایا سپاس... ►
AliKhosh
اعضا
#
: 29 Sep 2008 05:04
ولی خداییش حرفای قشنگ این رییس جمهور خوشگلمون
چقدر زود پخش میشه؟!!!!!
پس بر ماست که با یاری و کمک همدیگه ، حرف "آقاجون" رو عملی کنیم و این عزیز دل انگیز
رو برای بار دوم ...
ehlam
اعضا
#
: 29 Sep 2008 17:19
Quoting: AliKhosh
این عزیز دل انگیز رو برای بار دوم ...
خدا نکنه...میترسم شوخی شوخی به بار دومم برسه...
صاحب کپلی این تاپیک...کجااااااییی.....
هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری ..من اون ماهو دادم به تو یادگاری ...◄ خدایا سپاس... ►
amir_yazd
اعضا
#
: 29 Sep 2008 18:21
gomgashte222
NIKII
AliKhosh
ehlam
Quoting: ehlam
صاحب کپلی این تاپیک...کجااااااییی.....
قربونت برم خانومی
هستم در خدمتت عزیزم
♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
Golden_Eagle
اعضا
#
: 29 Sep 2008 23:33
مثل شقايق زندگي کن ، کوتاه اما زيبا ، مثل پرستو ، فصلي کوچ کن ، اما هدفمند ، مثل پروانه بمير ، دردناک اما با عشق ، مثل خر عرعر کن ، بلند اما شمرده و خوانا!!!!
یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
Darkman97
اعضا
#
: 30 Sep 2008 07:09
یه خره باحسرت به اسب نگاه می کنه، می گه اى کاش تحصیلاتم رو ادامه می دادم!
amir_yazd
اعضا
#
: 30 Sep 2008 19:57
Golden_Eagle
Darkman97
♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
serendipiti
اعضا
#
: 30 Sep 2008 20:56
یکی میره خواستگاری
بهش میگ مهریه دختر ما 100 میلیون هستش
میگه مگه شبی چند حساب میکنید؟!!!
در سکوت خود خرابم
<<
1
...
459
.
460
.
461
.
462
.
463
.
464
.
465
.
466
.
467
.
468
.
469
...
511
.
512
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.