| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: dokhtareaftab ابنو عاشقی؟؟؟لوللل
اول بگو تو چرا خوشحالی
بالا پایین می پری 
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|
|
|
 Quoting: dokhtareaftab اگر تو زندگیت یه فرصت جبران بیشتر بهت ندن چیو میخوای جبران کنی؟ سیگار نمیکشیدم .. که دیشب بابام خفتم کنه (با این که سنو سالی ازم گذشته ) جاتون خالی .... 
و خداوند زمين را آفريد و گفت : اي بنده .. برو حالشو ببر
|
|
|
صاحب خونه سلام کجایی؟!  عیدت مبارک... 
♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
|
|
Spade_Ace
Quoting: Spade_Ace وقتی انداختم اون وقت می فهمی نوتانییی یعنی چی کماکان نوتانـــــــــــــی 
Quoting: Spade_Ace نه الانم میرم مهد فقط بعضی ها رو می برم چه کنم دیگه مسئولیت پذیرم آفرین , خوشم اومد که مامانت خوب روت کار کرده که فکر کنی بزرگ شدی 
Quoting: Spade_Ace از حلقومش می کشم بیرون حتما بعدش هم کله پاچش رو درست میکنی 
Quoting: Spade_Ace ددددددددددددد نشد دیگه باز شروع کردی مگه اینجا مهدکودک نی نی کوچولو یادش به خیـــــــــر مهد کودک....ببین الان از این سنت استفاده کن تو مهد , یه خورده که بزرگ میشی باید بری دبستان که دیگه اینقدر راحت نیستی 
Quoting: Spade_Ace آخ اخ نگو تو رو خدا از خوشحالی دارم پس می افتم میدونم الان تو پست خودت نمیگنجی با این جمله من 
Quoting: Spade_Ace کبوتر با کبوتر باز با باز حالا اگه می خوای عاشقم بشی باید بری کسی که بتونه اون چیر چورک صورتت را تحمل کن پیر مرد ای بابا نمیدونستم تو کفترییی ...برو برو نخواستمت 
خانوم ببخشین چند کیلویین شما **خجالتی وای مامانم اینا ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
dokhtareaftab
Quoting: dokhtareaftab میترسم کاملا مشخصه ....ویبره ات از ویبره گوشیت بیشتره
Quoting: dokhtareaftab مبارکه صاحب جدیدش به توافق نرسیدیم ...مال خودت
Quoting: dokhtareaftab نه بابا.راحت باشین خوب پس چایی وردار بیار
Quoting: dokhtareaftab ابنو عاشقی؟؟؟لوللل افت داره برا ما ابجــــــــــــــــــــــــــــــی 
خانوم ببخشین چند کیلویین شما **خجالتی وای مامانم اینا ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: saedb سیگار نمیکشیدم .. که دیشب بابام خفتم کنه (با این که سنو سالی ازم گذشته ) جاتون خالی .... آخی لو رفتی؟
*هر که در این بزم مقرب تر است ...........جام بلا بیشترش میدهند* ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: Spade_Ace ول بگو تو چرا خوشحالی بالا پایین می پری خوشحال نیستم جک گفتی
Quoting: saedb سیگار نمیکشیدم .. که دیشب بابام خفتم کنه (با این که سنو سالی ازم گذشته ) جاتون خالی ....

Quoting: amir_yazd صاحب خونه سلام کجایی؟! عیدت مبارک. سلام اینجام.مرسی عید توام مبارک باشه
Quoting: Anti_love کاملا مشخصه ....ویبره ات از ویبره گوشیت بیشتره

Quoting: Anti_love به توافق نرسیدیم ...مال خودت جنس فروخته شده پس گرفته نمیشود.به هیچ وجه.لطفاَ اصرار نفرمایید دوست عزیز 
Quoting: Anti_love وب پس چایی وردار بیار بیخود.یه دسمال وردار اینجا رو گرد گیری کن
Quoting: Anti_love افت داره برا ما ابجــــــــــــــــــــــــــــــی

ز مرگم هیچ نمی ترسم اگر دنیا سرم ریزد...از این ترسم که بعد از من گلم را دیگری بوید!!!
|
|
|
Quoting: Spade_Ace ول بگو تو چرا خوشحالی بالا پایین می پری خوشحال نیستم جک گفتی
Quoting: saedb سیگار نمیکشیدم .. که دیشب بابام خفتم کنه (با این که سنو سالی ازم گذشته ) جاتون خالی ....

Quoting: amir_yazd صاحب خونه سلام کجایی؟! عیدت مبارک. سلام اینجام.مرسی عید توام مبارک باشه
Quoting: Anti_love کاملا مشخصه ....ویبره ات از ویبره گوشیت بیشتره

Quoting: Anti_love به توافق نرسیدیم ...مال خودت جنس فروخته شده پس گرفته نمیشود.به هیچ وجه.لطفاَ اصرار نفرمایید دوست عزیز 
Quoting: Anti_love وب پس چایی وردار بیار بیخود.یه دسمال وردار اینجا رو گرد گیری کن
Quoting: Anti_love افت داره برا ما ابجــــــــــــــــــــــــــــــی

ز مرگم هیچ نمی ترسم اگر دنیا سرم ریزد...از این ترسم که بعد از من گلم را دیگری بوید!!!
|
|
|
|
|
Quoting: Anti_love کماکان نوتانـــــــــــــی
نوتالی نشون بدم که هز کنی 
Quoting: Anti_love آفرین , خوشم اومد که مامانت خوب روت کار کرده که فکر کنی بزرگ شدی
خوبه خوببببببببببببببببببب مهد کودکی می برمت عوض اینکه احترام بزرگتت را نگه داری داری با من این جوری حرف می زنی توهم زدم اره 
Quoting: Anti_love حتما بعدش هم کله پاچش رو درست میکنی
کله پاچه تون را درست می کنم 
Quoting: Anti_love یادش به خیـــــــــر مهد کودک....ببین الان از این سنت استفاده کن تو مهد , یه خورده که بزرگ میشی باید بری دبستان که دیگه اینقدر راحت نیستی
اخه یعنی تو مهد الان خیلی راحتی هر کاری دوست داری می کنی 
ای وایییییییییییییییییییی ابرو برامون نزاشتی که 
Quoting: Anti_love میدونم الان تو پست خودت نمیگنجی با این جمله من
اره باور کن قش کرده بودم تازه بهوش اومدم 
Quoting: Anti_love ای بابا نمیدونستم تو کفترییی ...برو برو نخواستمت اه اه اه خدا به دور مگه از جونم سیر شدم چه بهتر  باز کن یالا 
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|
|
|
Quoting: dokhtareaftab خوشحال نیستم جک گفتی
برو شیطون دستت رو شده اگه به شوشو جونت نگفتم 
|