| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: viirusi دانشگاه نمیرفتم تا عمرم حروم بشه بیشتر درس میخوندم
این منم.. این منم... این منم..... بغضمو تو گلو میشکنم◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Spade_Ace
Quoting: Spade_Ace ولی یه فرصت می خوام اینو از پسر بودن صلب صلاحیت کنم تا بعد گویمت تو را نخواهم بخشید بنده ....چون به بنده والامرتبه من اهانت کردی  چطوری؟؟؟ 
خانوم ببخشین چند کیلویین شما **خجالتی وای مامانم اینا ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
dokhtareaftab
Quoting: dokhtareaftab عجب خودایه پروییی.برو رد کارت بنده گناهکار خدا بیا و توبه کن تا شاید بخشیدمت 
|
|
|
|
|
Quoting: dokhtareaftab ☻♣ فرصت جبران ☻♣
انقدر كارم رو به درسم ترجيح نميدادم ... شايدم از تفريحم كمي ميزدم ... منتها مطمئنم اگه به عقب برگردم بازم همينم كه هستم !! خر خره حالا هر كاريش هم كه بكني آدم بشو نيست 
مهدي السروش همه كاره ي سايلنس استورمه آيدي ثانيه طوفان ساكته نايلون كن !!!!!
|
|
|
Quoting: Spade_Ace فرصت نمی خوام همه کارامو سنجیده انجام میدم حداقل تا الان که نخواستم
Quoting: Spade_Ace لی یه فرصت می خوام اینو از پسر بودن صلب صلاحیت کنم تا بعد گویمت کودومو باور کنیم حالا 
Quoting: viirusi انشگاه نمیرفتم تا عمرم حروم بش دانشگاه خودش خوبه.جایی واسه تجربه کردن.ولی نا با سیستم اموزشی اینجا
Quoting: sanammmmmm بیشتر درس میخوندم این درستشه
Quoting: Anti_love تو را نخواهم بخشید بنده ....چون به بنده والامرتبه من اهانت کردی نه بابا!چه توهمی زدی 
Quoting: Anti_love بنده گناهکار خدا بیا و توبه کن تا شاید بخشیدمت چی میگی شیپیشو
Quoting: silenceinstorm انقدر كارم رو به درسم ترجيح نميدادم ... شايدم از تفريحم كمي ميزدم ... منتها مطمئنم اگه به عقب برگردم بازم همينم كه هستم !! خر خره حالا هر كاريش هم كه بكني آدم بشو نيست خوبه خودت اعتراف میکنی ولی فکر نکنم واسه تو یکی دیر شده باشه 

ز مرگم هیچ نمی ترسم اگر دنیا سرم ریزد...از این ترسم که بعد از من گلم را دیگری بوید!!!
|
|
|
Anti_love
Quoting: Anti_love تو را نخواهم بخشید بنده ....چون به بنده والامرتبه من اهانت کردی چطوری؟؟؟
اول بگو اون نقطه چین چیه تا ببینم جون سالم به در می برم یا نه 
مرسی خوبم تو خوفی 
اونی که قول دادی که یادت نرفته پس زود باش بازش کن 
Quoting: dokhtareaftab کودومو باور کنیم حالا
خب استثنا هم داریم دیگه اخه این با سنگ پای قزوین رقابت شدید داره 
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|
|
|
Quoting: Spade_Ace اخه این با سنگ پای قزوین رقابت شدید داره

ز مرگم هیچ نمی ترسم اگر دنیا سرم ریزد...از این ترسم که بعد از من گلم را دیگری بوید!!!
|
|
|
Quoting: dokhtareaftab دانشگاه خودش خوبه.جایی واسه تجربه کردن.ولی نا با سیستم اموزشی اینجا تو اگه بدونی من چی خوندم و الان سر چه کاری هستم 
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
|
|
Quoting: viirusi تو اگه بدونی من چی خوندم و الان سر چه کاری هستم
اخه تازه دچار به درد بقیه شدی 
dokhtareaftab

هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|
|
|
dokhtareaftab
Quoting: dokhtareaftab نه بابا!چه توهمی زدی وقتی تو جهنم , سوسک کردم تو گوشت میفهمی 
Quoting: dokhtareaftab چی میگی شیپیشو از جلو آینه برو کنار 
|