صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / گفتگوی آزاد / @@@ همه اوجگلا بیان باحالترین سوتی - خاطره یا حلفای بچگیشون رو تهلیف تنن @@@
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 58 . 59 . >>
نویسنده پیام
# : 5 Aug 2008 01:24

bOoseh
نی نی منو یادت میاد؟!

♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
# : 5 Aug 2008 01:25 | ویرایش بوسیله: bOoseh

Quoting: amir_yazd
نی نی منو یادت میاد؟

مگه می شه بی معلفتالو یادم برهههههههههه
خوبی ؟

* ني ني *
# : 5 Aug 2008 01:26 | ویرایش بوسیله: bOoseh

این تکراری بود

* ني ني *
# : 5 Aug 2008 01:27

من بچه بودم به یخ میگفتم قخ !
خیلی هم جگر بوده ام گویا ! ( شکلک صوت زدن و نگاه کردن به آسمان ! )
یه بار رفته بودم نون بخرم دخترای دبیرستانی توی راه منو کشیدن تو مدرسه و بردن تو یک کلاس و ...
بقیه شو نگم دیگه !

کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
# : 5 Aug 2008 01:28

من یادم میاد به سیب زمینی میگفتم دیب دمینی

bOoseh
سلام بوسه خانم
خوبی شما ؟
اینی که گفتم بیشتر محض مزاح بود
حقیقت سوتی خاصی یادم نمیاد
نه اینکه سوتی نداده باشم ها ...به اندازه موی سرم سوتی دادم ولی یادم نمیاد حالا یادم اومد میگم
غرض عرض ادب و احوال پرسی بود

# : 5 Aug 2008 01:29

من که نی نی بودم خیلی فولوض بودم هی دلم میخواستش مثه بزلگتلا حف بزنم یه بار داستیم میرفتیم خونه کسی که یه نی نی تازه به دنیاه اومده بود به مامانی گفتم اونجا چی باید بسون بگیم.
مامانی گفت ما میگیم قدم نورسیده مبارک یا اینکه چشم شما روشن
اونجا بودیم و من یه الف نی نی برگشتم گفتم:
چشم نولسیده مبارک

Unbreak my heart...
# : 5 Aug 2008 01:35

bOoseh
Quoting: bOoseh
ممنون باحال بود من انقد کارای بچه هارو دوس دالم

مرسی

میدونم ولی باید مواظب بعضیاشون باشی مخصوصا اونایی که بیش فعالی دارن چون ممکنه کار دستت بدن

بزن باران بهاران فصل خون است بزن باران که صحرا لاله گون است ...... بزن باران که به چشمان یاران جهان تاریک و دریا واژگون است
# : 5 Aug 2008 01:41

mashgholam
............ !!!!!!!!!!!

sexnasa2008
سلام عسیسم ممنون

tiba09
ناسی عسیسم

ZooSex

* ني ني *
# : 5 Aug 2008 01:45

bOoseh
مگه می شه بی معلفتالو یادم برهههههههههه

الهی قربونت برم
تو لطف داری
خوبی ؟

مرسی عزیزم

♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
# : 5 Aug 2008 02:01 | ویرایش بوسیله: sexnasa2008

خوب من 2 تا یادم اومد

من کلا بچه که بودم خیلی علاقه داشتم لاستیک ماشین پنچر کنم .....یه بار از مدرسه بر میگشتم دیدم رو برو خونه یه ماشین پارک شده و لاستیکش هم بگی نگی نو و تازه ...دلم همچنین قندک زد و شیطنت هم گل کرد....مشغول شدم به پنچر کردن هر 4 تا چرخ ...باد 3 تاشون رو خالی کردم ..یکیش گلاب به روتون اره دیگه ..نشد کامل کنم ماموریتم رو .....رفتم خونه ........بعد از اره دیگه و مخلفات .....موقعی که از اره دیگه اومدم بیرون دیدم بابا منتظر وایساده گفت بیا بریم بیرون چند لحظه .....رفتیم .....بنده خدا تا اومد چیزی بگه دهانش باز موند و خشکش زد .....منو میگی تازه دو زاریم افتاد که بابا ماشینش رو عوض کرده منم که بی خبر ماشین بابا رو پنچر کردم

یکی دیگه اینکه رفته بودیم مهمونی .......مهمونی همچنین بفهمی نفهمی رسمی و......
یادم نیست کیسه از کجا گیر اوردم ........ولی به هزار بد بختی بادش کردم ......رفتم سر جام بشنیم .......بغل دستم هم بابای اون خانواده نشسته بودند...بنده خدا اومد از میز لیوان شربتش رو برداره .منم سریع کیسه رو گذاشته زیرش ....دستشم کشیدم و نشست روش و ترکید...هیچی دیگه .....لباس هاش شربتی نوش کردند و .....

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 58 . 59 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.