صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / گفتگوی آزاد / @@@ همه اوجگلا بیان باحالترین سوتی - خاطره یا حلفای بچگیشون رو تهلیف تنن @@@
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 58 . 59 . >>
نویسنده پیام
# : 4 Aug 2008 20:25 | ویرایش بوسیله: Kaveh87

والا نینی منم مثل همسرم هر چی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیزنه ولی یه خاطره ای دارم مال یکی از بچه های فامیلمونه اونو میگم واست....
راستش خوب بچه ها رو که دیدید هر چی دم دستشون میاد در جا میخورن اگع بذاریشون رو فرش میتونن به عنوان جارو برقی عمل کنن
این اتفاقی که میخوام بگم دقیقا روز اول عید افتاده بود که فامیلمون اینا میخواستن برای عید دیدنی آماده بشن که این بچه شون میره سراغ یخچال و بعد از کلی کند و کاو یه چیزی از تو یخچال میذاره دهنش و قورت میده
بعد از کلی سرچ تو یخچال میفهمن که به به !!!!!!شازده ورداشته قرص ضد بارداری خورده
دیگه هیچی روز اول عیدی اینا سریع میرن بیمارستان و معدشو شستشو میدن و این حرفا

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
# : 4 Aug 2008 21:30

bOoseh
شزمنده نینی من اگه حالم بهتر بشه مینویسم از کلاس که اومدم شدیدا گرمازده شدم و فقط برای اینکه بد قول نشم اومدم که شرمنده نشم ولی میام و یکی رو حتما میگم دعا کن زودتر خوب بشم به زور خودمو رسوندم خونه شرمنده

دلم گرفته ای دوست ! هوای گریه با من ...
# : 4 Aug 2008 21:36 | ویرایش بوسیله: Kaveh87

Quoting: setareh_71
شزمنده نینی من اگه حالم بهتر بشه مینویسم از کلاس که اومدم شدیدا گرمازده شدم و فقط برای اینکه بد قول نشم اومدم که شرمنده نشم ولی میام و یکی رو حتما میگم دعا کن زودتر خوب بشم به زور خودمو رسوندم خونه شرمنده

نینی جون این خانومه خواهر منه....من میشناسمش..داره خالی میبنده از زیرش در بره (ستاره پوستت توسط نینی کندست )

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
# : 4 Aug 2008 22:00

یکی اول بگه تهلیف کنن یعنی چی
به چه زبونیه ؟

# : 4 Aug 2008 22:54

من اومدم بگم نمیدونم خوشتون بیاد یا نه ولی قول بدین زیاد نخندین

نینی فقط برای خاطر تو تایپ کردم

یه شب مامان همه ی فامیل رو دعوت کرده بود خونمون و طبق معمول خونه ی ما از مهمون داشت میترکید و منم خیلی کوچیک بودم یادمه توی تابستونم بود و آلو فراوون خصوصا که ما آلو های باغ خودمونو همیشه میاریم دیگه عالی خلاصه منم عشق الو خوردن ولی دیدی که الو خودش شیرینه ولی پوستش ترشه منم دوتا الویی می خودرم پوستشو جدا میکردم و میذاشتم توی بشقابم که یهو برادرم بلند گفت این مسخره بازیا چیه خوب پوستشم بخور دیگه چرا اینجوری میکنی همه جارو نوچ میکنی منم که یکم هم هول شده بودم و همه هم حواسشون بهم بو د یهو نمیدونم چرا از دهنم اینحوری در رفت و با حالت مظلومیت گفتم اخه پوستش شورته
دیگه بعدش ایمجوری شدم و رفتم توی اتاقم و تا اخر مهمونی هم در نیومدم حالا خداروشکر شامو خورده بودیم وگرنه از گشنگی تلف میشدم

# : 4 Aug 2008 22:55

Kaveh87
Quoting: Kaveh87
نینی جون این خانومه خواهر منه....من میشناسمش..داره خالی میبنده از زیرش در بره (ستاره پوستت توسط نینی کندست )

چلا دلوخ میگی؟ من حالم بده ولی بازم اومدمو نوشتم

# : 4 Aug 2008 23:38

اولین خاطره ای که از دورانه طفولیتم یادمه اینه که شبا با اینکه دست شویی بغل اتاق خوابم بود ولی حال نداشتم تا دست شویی برم !! همون تو کمد می شاشیدم !! چه حالیم میکردم این مسیر و نرفتم !!

صبح شم یادمه مامانم میفهمید با دسته جارو برقی میوفتاد دنبالم

مهدي السروش همه كاره ي سايلنس استورمه آيدي ثانيه طوفان ساكته نايلون كن !!!!!
# : 5 Aug 2008 01:20

Quoting: kamran747
نی نی حتی منم بنویسم؟؟
سوتی های من خیلی سوتی هستن آخه

تو که باید بنبیسی

setareh_71
میسی اوجلم

Kaveh87

ZooSex
ممنون باحال بود من انقد کارای بچه هارو دوس دالم

Kaveh87
کاوه مرسییی

Quoting: setareh_71
گفتم اخه پوستش شورته
دیگه

نازی عسیسسسسسسسسسسم

Quoting: silenceinstorm
صبح شم یادمه مامانم میفهمید با دسته جارو برقی میوفتاد دنبالم

سروش خیلی باحال بود میسی عسیسم

* ني ني *
# : 5 Aug 2008 01:21

Quoting: shahin_terrorist
یکی اول بگه تهلیف کنن یعنی چی
به چه زبونیه ؟

شاهین تهلیف یهنی تهلیف گیگه

* ني ني *
# : 5 Aug 2008 01:22

Quoting: amo bade
من یادم میاد تو بچکی به زغال میگفتم غزال(غ رو باضمه بخونید)

کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 58 . 59 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.