| نویسنده |
پیام |
|
|
pokkop
Quoting: pokkop مبارکه بگم ادمین برات ...... دود کنه چشای حسوداش بترکه بگو اسفندش اعلا باشه بیشتر بترکه 
زانو نمی زنم! حتی اگر سقف آسمان كوتاهتر از قد من باشد!!!
|
|
|
avizviz
Quoting: avizviz ممنون ولی من تازه وارد نبیدم به هر حال ما بار اولی بود که اینجا توی این تاپیک میدیدیمتون 
|
|
|
Spade_Ace
Quoting: Spade_Ace به اون که حاج خانم نمیگن ... یعنی می خوای بگی من ... ای بابا مگه حاج خانوم با ناز و ادا نداریم ؟  اگه بد برداشت کردی عذرخواهی منو قبول کن 
Quoting: Spade_Ace خوبم بهترینم سرت سلامت باشه زیباترین 
Quoting: Spade_Ace می ترسم پسرا از اینجا رد بشن از حال برن بعد در گوشت میگم شما ما رو بکشتی از بس در گوشی گفتی . دقت داری که 
|
|
|
|
|
mmmmmmmmmmina
Quoting: mmmmmmmmmmina صفحه سیصد مبارکه مرسی عزیز دلم 
|
|
|
dokhtareaftab
Quoting: dokhtareaftab سلام دوستان avizviz mmmmmmmmmmina من تازه تو اویزون عضو شدم از اشناییتون خوشوقتم سلام عزیز خوش اومدی 
|
|
|
Quoting: seranza ای بابا مگه حاج خانوم با ناز و ادا نداریم ؟ اگه بد برداشت کردی عذرخواهی منو قبول کن
نه بابا ادم از دست دو نفر ناراحت نمیشه یکی کسایی که دست خودشون نیست یکی کسایی که ته دلشون هیچی نیست و پاکند مثل بچه حال تو هم مثل یه بچه پاکی 
همه اینا قصد سرگرمی وهمش شوخی نه به دل میگیرم نه به دل بگیر 
Quoting: seranza سرت سلامت باشه زیباترین
نگم کم اوردم فکر کنم تا اخر ادامه داره اینو میگم تمام خوبم بهترین بهترینها
Quoting: seranza شما ما رو بکشتی از بس در گوشی گفتی . دقت داری که
اگه دقت کرده باشی جایی که کم میارم میگم در گوشی پس اونا رو بزن به حساب تا قوی شم 
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|
|
|
mmmmmmmmmmina
Quoting: mmmmmmmmmmina سلام تازه وارد پارتی دار خیلی خوش اومدید ازتون میخواستم خودتون و شو شو گرامتون رو معرفی کنید و لی بد جوری معرف حضور اویزونی های عزیز هستید مینا جون سه سوت آمار بده  مردم از فضولی 
|
|
|
Spade_Ace
Quoting: Spade_Ace نه بابا ادم از دست دو نفر ناراحت نمیشه یکی کسایی که دست خودشون نیست یکی کسایی که ته دلشون هیچی نیست و پاکند مثل بچه حال تو هم مثل یه بچه پاکی همه اینا قصد سرگرمی وهمش شوخی نه به دل میگیرم نه به دل بگیر خدا رو شکر اونقدر فهمیده هستی که شوخیها رو به دل نگیری گل قشنگم و ممنونم از بابت محبتت 
Quoting: Spade_Ace نگم کم اوردم فکر کنم تا اخر ادامه داره اینو میگم تمام خوبم بهترین بهترینها میذاشتی ادامه میدادیم 
Quoting: Spade_Ace اگه دقت کرده باشی جایی که کم میارم میگم در گوشی پس اونا رو بزن به حساب تا قوی شم چقدر واریز کنم به حسابت ؟ 
|
|
|
|
|
Quoting: seranza خدا رو شکر اونقدر فهمیده هستی که شوخیها رو به دل نگیری گل قشنگم و ممنونم از بابت محبتت
محبت لطف هر چی که هست ولی تو لایقش بودی که گفتم 
Quoting: seranza میذاشتی ادامه میدادیم
اخه حسابم می رفت بالا 
Quoting: seranza چقدر واریز کنم به حسابت ؟
صفراش پای خود شما ولی دیگه دختر حاجی خرج کن 
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|
|
|
Quoting: Spade_Ace محبت لطف هر چی که هست ولی تو لایقش بودی که گفتم از خوبی خودته خانوم گل به اون خوبی هم که فکر میکنی نیستم 
Quoting: Spade_Ace اخه حسابم می رفت بالا شما نازنینی برای همینه 
Quoting: Spade_Ace صفراش پای خود شما ولی دیگه دختر حاجی خرج کن والا پدر جان اونقدرام حاجی نیست 
|