| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 26 Sep 2008 17:49 | ویرایش بوسیله: Golden_Eagle
Quoting: mmmmmmmmmmina خوبی ارشک خان خوش اومدی تو تازه واردی عزیزم چونکه از به غیر از تاپیکهای خودت هیچ جای دیگه نمیری
سلام مرسی خوبم . من که همه جا میرم فعلا تاپیک عکسم داره تغییر میکنه . میخوام یک فروشگاه رفاه باز کنم 
واسه همین چند روزه گرفتارم . دارم ساختمان سازی میکنم 
یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
|
|
|
Quoting: Golden_Eagle میخوام یک فروشگاه رفاه باز کنم اوه اوه برای چی داری اینکار رو میکنی اونوقت ؟
Quoting: Golden_Eagle واسه همین چند روزه گرفتارم . دارم ساختمان سازی میکنم تاپیک به اون خوبی رو خراب نکن یه ساختمون بزن کنارش
|
|
|
Quoting: IXI مغسی... لوطف داری
گفتم ظاهرا 
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|
|
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina اوه اوه برای چی داری اینکار رو میکنی اونوقت ؟
بالاخره اینجا یک فروشگاه میخواست دیگه 
Quoting: mmmmmmmmmmina تاپیک به اون خوبی رو خراب نکن یه ساختمون بزن کنارش
کجاش خوبه ؟
یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
|
|
|
Quoting: Spade_Ace گفتم ظاهرا اوکی 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
ناراحت نشو یه خوردشو داری 
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|
|
|
سلام
بچه ها اگه ممکنه به http://www.avizoon.com/forum/3_71873_0.html سر بزنید
و اگه اطلاعی دارید ، بی خبر نذارید
|
|
|
Spade_Ace
Quoting: Spade_Ace سلام منم از آشنایی باهاتون خوشبختم به به سلام حاج خانوم چهره عوض کردی نشناختم فکر کردم جدید اومدی  خوش اومدی 
زانو نمی زنم! حتی اگر سقف آسمان كوتاهتر از قد من باشد!!!
|
|
|
|
|
mmmmmmmmmmina Spade_Ace IXI میبینم که دارین شر میسوزونین چشم منو دور دیدین 
|
|
|
ramin002
سلام به رو ماهت نه جون شما من که بی خبرم
|