| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: fireplace متاسفانه زن شما دوست پسر داره بوی خون میاد .... 
Quoting: fireplace بالاخره مالنا رو دیدی ! اصلش یا امریکاییش ؟ اصل اصل بود . بدون حذفیات 
وقتشه که خودم رو جدا کنم از تَنِ لَشم __ من بی شرفم اگه فوق ستاره نشم
|
|
|
moso
سلام خواهش می کنم سعید آقا . من که کاری نکردم 
ته نوشت : اصلا دنبال جایی که چیزی در مورد من نوشته باشی نگرد آقا سعید . قول می دم دیگه مزاحمتون نشم . بای !!
|
|
|
Quoting: ......... این رو که واسه اون افتضاح فیلمه زهرا امیر ابراهیمی خونده بود
من که نگفتم یاس شاعرشه .
یاس یه دزدی ادبی کرده . نمیدونم شایدم از شاهکار اجازه گرفته.
ولی شاهکار چند سال پیش اینو نوشت و تقدیم کرد به تورناتوره به خاطر مالنا
Quoting: ........... خفه شو مردک
اونا خودمم که ماسک گذاشتم
نبینم دیگه از این حرفا بزنی که خونت حلال میشه
گفتم که بوی خون میاد
Quoting: .....
تولد جوئل کوئن کارگردان فیلم جایی برای پیرمرد ها نیست و سوختن بعد از خواندن رو به فیلم دوستان عزیز تبریک میگم
منم همین طور....
واقعا کارهاشون محشره .( منظورم خودش و برادرشه )
|
|
|
|
|
Quoting: sahar_topoli moso سلام خواهش می کنم سعید آقا . من که کاری نکردم جانم .... شما همین که کاری نکردی خودش خیلیه . فکر کنم توی شکنجه با پرنیا دستتون تو یه کاسه باشه ...
Quoting: sahar_topoli ته نوشت : اصلا دنبال جایی که چیزی در مورد من نوشته باشی نگرد آقا سعید . قول می دم دیگه مزاحمتون نشم . بای !! خواهش میکنم سحر جان. شما لطف داری به من . راستش خط اول رو که خوندم گفتم سحر واسه چی تشکر کرده , بعد دیدم اینو نوشتی. البته من خوشحال میشم که توی تایپیک ببنمت . و بیشتر خوشحال میشم که توی بحث ها شرکت کنی ( البته اگه به سینما علاقه داری )
خداییش جریان این پست چی بود ؟!؟
سعید/
|
|
|
Quoting: moso اصل اصل بود .
بدون حذفیات
همیشه اصل ببین
من شنیدم فیلم روزی روزگاری در امریکا رو لئونه در 10 ساعت ساخته که خب طبعا نمی شد تو سان های سینما جاش داد! ولی هیچوقت این نسخه منتشر نشده البته اونم نسخه اروپایی و امریکایی داره که اروپاییش 1 ساعت بیشتره ، حدود 3 ساعت و 40 دقیقه هست
Quoting: .... خفه شو مردک
اونا خودمم که ماسک گذاشتم
نبینم دیگه از این حرفا بزنی که خونت حلال میشه
حالا شما هی ماست مالی کن ، در واقعیت که فرقی نداره 
i'm god's lonely man
|
|
|
Quoting: fireplace همیشه اصل ببین من شنیدم فیلم روزی روزگاری در امریکا رو لئونه در 10 ساعت ساخته که خب طبعا نمی شد تو سان های سینما جاش داد! ولی هیچوقت این نسخه منتشر نشده البته اونم نسخه اروپایی و امریکایی داره که اروپاییش 1 ساعت بیشتره ، حدود 3 ساعت و 40 دقیقه هست آره می دونم. محمد آلپاچینو خدا بیامرز یه زمانی خیلی در مورد این فیلم حرف میزد . عشقش بود ... واسه شادی روح اون مرحوم صلوات ...
|
|
|
Quoting: moso خواهش میکنم سحر جان. شما لطف داری به من . راستش خط اول رو که خوندم گفتم سحر واسه چی تشکر کرده , بعد دیدم اینو نوشتی. البته من خوشحال میشم که توی تایپیک ببنمت . و بیشتر خوشحال میشم که توی بحث ها شرکت کنی ( البته اگه به سینما علاقه داری ) خداییش جریان این پست چی بود ؟!؟
نمی دونم شاید 4-5 تا پست گذاشتم توی تاپیکت ولی حتی یه اشاره کوچولو هم بهشون نشده ، تاریخ تولد بلد نبودم وگرنه استقبال بهتری ازم می شد . به هر حال ممنون که راهم دادید توی تاپیکتون . قول می دم دیگه مزاحم اوقات شریف تون نشم .
ته نوشت : یه کلون واسه این تاپیکا بذارید که قبل از وارد شدن دق الباب کنیم 
|
|
|
moso

سلام دوست عزیز ... فیلم Life as a House رو دیدی ؟ اگر دیدی نظرت چیه ؟
ممنون
خدایا شکرت که دوباره آویزون عزیز باز شد
|
|
|
|
|
Quoting: sahar_topoli نمی دونم شاید 4-5 تا پست گذاشتم توی تاپیکت ولی حتی یه اشاره کوچولو هم بهشون نشده ، تاریخ تولد بلد نبودم وگرنه استقبال بهتری ازم می شد . به هر حال ممنون که راهم دادید توی تاپیکتون . قول می دم دیگه مزاحم اوقات شریف تون نشم . والا تو این تایپیک یادم نمیاد پست زده باشی. ولی به هر حال شما هر وقت بیای ما خوشحال مشیم . اصلا نمیدونم چرا هی میگی مزاحم !!!

Quoting: sahar_topoli ته نوشت : یه کلون واسه این تاپیکا بذارید که قبل از وارد شدن دق الباب کنیم
در تایپیک ما واسه همه بازه . شما خواستی از در بیا . نخواستی از پنجره , نخواشتی از دیوار ....

Quoting: yooda moso سلام دوست عزیز ... فیلم Life as a House رو دیدی ؟ اگر دیدی نظرت چیه ؟ ممنون سلام یودا جان. راستش من فکر میکردم شما فقط فیلم های خودوتون رو نگاه میکنید ( جنگ های ستاره ای رو میگم ) راستش فکر میکنم ندیدم. به فارسی چی میشه . آرمین و نیما اگه یه کمکی کنن بد نیست . 
|
|
|
Quoting: moso والا تو این تایپیک یادم نمیاد پست زده باشی. اوکی . همین !!
Quoting: moso در تایپیک ما واسه همه بازه

|