صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / گفتگوی آزاد / من و خودم + سینما ( moso ) _ ( شهر گناه / SIN CITY _ صفحه 154)
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 159 . 160 . >>
نویسنده پیام
# : 9 Oct 2008 12:24

عصرایران - در پی حضور بدون حجاب گلشیفته فراهانی مقابل دوربین های تلویزیونی در آمریکا ، این بازیگر سینمای ایران اعلام کرد که قصد اقامت در ایالات متحده را دارد.

به گزارش عصر ایران ، وی در آیین اكران فيلم «مجموعه دروغ‌ها» در نيويورك‌ به خبرنگار «نيويورك ديلي نيوز» گفت: دیگر نمی خواهم فرصت ها را از دست بدهم، من هر چند عاشق ایرانم ولی می خواهم اینجا بمانم.
فراهانی در فیلم «مجموعه دروغ ها» با بازیگر مشهور هالیوود «لئوناردو دي‌كاپري» همبازی است.
این فیلم در استرالیا،آمريكا، كانادا، كره‌جنوبي،ونزوئلا، روسيه، مصر و لهستان، اسپانيا، فرانسه، سوئد، بلژيك، آلمان، يونان و اتريش بر روی پرده خواهد رفت.

فیلم مصاحبه گلشیفته فراهانی با خبرنگاران آمریکایی که در آن بدون روسری و با پیراهن رکابی حضور دارد ، در فضای اینترنت نیز منتشر شده و جزو پربیننده های برخی سایت های ویدیوئی قرار گرفته است .
وی در ایران گفته بود اگر در فیلم هایی که در خارج بازی می کند لازم باشد روسری اش را بردارد، از از کلاه گیس استفاده خواهد کرد تا حجابش آسیب نبیند.
در پی انتشار این فیلم ، برخی رسانه های داخلی خواستار ممنوع التصویر شدن وی در داخل شده اند.

با این حال برخی منابع خبری و هنری از احتمال برگشتن فراهانی به ایران خبر می دهند و می گویند که وی در خارج از کشور کشف حجاب کرده ، نه در ایران و این وضعیت مشابه وضعیت شیرین عبادی است که آزادانه در ایران اقامت دارد و کسی متعرض بی حجابی او در خارج نیست.
" همیشه پای یک زن در میان است" آخرین فیلم اکران شده از وی در سینماهای ایران است که فروش بسیار بالایی هم داشته است. فیلم"سنتوری" نیز که وی در آن ایفای نقش کرده بود ، سال گذشته توقیف شد.

وقتشه که خودم رو جدا کنم از تَنِ لَشم __ من بی شرفم اگه فوق ستاره نشم
# : 9 Oct 2008 12:56

Quoting: moso
وقتی نمیخواد جایی که دوستش دارن باشه همون بهتر که نباشه ...

خیلی متاسف شدم که انقدر این بشر احمقانه برخورد کرده با این قضیه .
فکر کرده تو یه فیلم به عنوان نقش سوم یا چندم بازی کرده دیگه شاخ غول شکونده و میتونه اونجا بمونه و زرت و زرت فیلم درجه یک بازی کنه .
خیلی طول نمیکشه که هم اینجا فراموشش میکنن هم اونجا

کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
# : 9 Oct 2008 14:07

دیگر نمی خواهم فرصت ها را از دست بدهم، من هر چند عاشق ایرانم ولی می خواهم اینجا بمانم.

Quoting: mashgholam
خیلی متاسف شدم که انقدر این بشر احمقانه برخورد کرده با این قضیه .
فکر کرده تو یه فیلم به عنوان نقش سوم یا چندم بازی کرده دیگه شاخ غول شکونده و میتونه اونجا بمونه و زرت و زرت فیلم درجه یک بازی کنه .
خیلی طول نمیکشه که هم اینجا فراموشش میکنن هم اونجا

نمیدونم ... ولی به نظر من برای بزرگ شدن اونم توی دنیای هالیوود و برای یه زن , فقط بازی خوب لازم نیست ...
خیلی کارهای دیگه باید انجام داد ...
شاید موفقترین بازیگر زن ایرانی شاغل در هالیوود شهره آغداشلو باشه که اوج کارش بازی در اون فیلم کذایی ضد ایرانی و یه صحنه کوتاه در ایکس من 3 باشه .
البته آغداشلو در فیلم هاش حتی صحنه های سکسی هم داشته _ یعنی گلشیفته هم....
.
نمیدونم بهزاد و شقایق فراهانی چه عکس العملی داشتن . البته مطمئنا از قبل از تصمیم گلشیفته خبر داشتن .

سعید/

# : 9 Oct 2008 17:56

Quoting: ....
ولی به نظرم جا و مکان تو دنیای سینما مد نظر نیست
اگه اونجا باشه شما دوستش ندارین؟
جالبه

یه نمونه ساده مثال میزنم.
شادمهر عقیلی . من هنوز بهترین خواننده نسل نو ایران میدونمش و خیلی هم دوستش دارم .
ولی حضورش داخل کشور با نبودش خیلی فرق میکنه .
( البته کاری ندارم که شادمهر چه شخصیتی داشت و چقدر فضای کاریش محدود شده بود )
به نظر من فعلا که یک روز مونده به اکران فیلم مجموعه دروغ ها من میگم موفقترین بازیگر ایرانیه هالیوود همایون ارشادیه
2 تا فیلم در حال فیلمبرداری داره
حالا مجموعه دروغ ها اکران بشه
ببینیم نظرمون چی میشه
ولی مطمئنا من به بازیه گلشیفته ایمان دارم

البته کلا زیاد بازی ارشادی رو نمی پسندم ولی منظور من بازیگر زن بود .
در استعداد گلشیفته هیچ شکی نیست ولی ...
نیما تو خودت دیگه میدونی فضای هالیوود چطوریه . این سیاسته که سینما رو جلو میره .
و سیاست آمریکا بر ضد ایران و ایرانیه .

البته من فقط نظرم رو گفتم و بر صحیح بودنش هیچ اصراری ندارم .

سعید/

# : 9 Oct 2008 19:26

سلام آرمینی .
راستش من از نبودش اصلا ناراحت نیستم . وقتی نمیخواد جایی که دوستش دارن باشه همون بهتر که نباشه ...

به نظرم سینمای ایران دیگه جایی برای پیشرفت گلشیفته نداشت ، اون به سقف ارزوهاش تو این سینما رسیده با بزرگترین کارگردانا ( حاتمی کیا ، مهرجویی ، تبریزی ، ملا قلی پور و ... ) کار کرده و خواست که پیشرفت کنه ، این حقشه و نمیشه بهش ایراد گرفت ، مثل همه بازیگرای دنیا میره هالیوود بازی میکنه ، منتها فرقش اینه که اونا در کنار هالیوود در سینمای وطنیشون هم فعالیت میکنن ولی مسلما خانوم فراهانی دیگه نمی تونه در ایران فیلم بازی کنه

نمیدونم ... ولی به نظر من برای بزرگ شدن اونم توی دنیای هالیوود و برای یه زن , فقط بازی خوب لازم نیست ...
خیلی کارهای دیگه باید انجام داد ...
شاید موفقترین بازیگر زن ایرانی شاغل در هالیوود شهره آغداشلو باشه که اوج کارش بازی در اون فیلم کذایی ضد ایرانی و یه صحنه کوتاه در ایکس من 3 باشه .
البته آغداشلو در فیلم هاش حتی صحنه های سکسی هم داشته _ یعنی گلشیفته هم....

البته فکر نکنم مثل آغداشلو بشه چون شرایط سنیشون خیلی متفاوته ... راستی اغداشلو تو کدوم فیلم صحنه سکسی بازی کرده بود .؟ " title="

مگه پرده سینماهای ما چه کیفیتی داره؟
می تونی فیلمای هالیوودیش رو تو تلویزیونه خونگیت ببینی رفیق

منظورم پرده سینما نیست نیما ، کلا سینمای ایران رو میگم ، فیلم ایرانی

فقط امیدوارم لااقل تو فیلمهایی در جهت نشون دادن چهره غیرواقعی و زشت از کشور و هموطناش بازی نکنه

i'm god's lonely man
# : 10 Oct 2008 05:27

Quoting: ........

اولا که به عنوانه یه بازیگر بسیار با استعداد و باهوش مطمئنم بهتر از خیلی های دیگه از قبیل من و شما روی این قضیه فکر کرده و به ضم خودش کار احمقانه ای نکرده.

خوب این توجیه قضیه نمیشه .
به زعم من این کار باعث کم شدن محبوبیتش میشه . حداقل بین عده ای که کارای هنرمندانه ی فراهانی رو دوست دارند . کسانی که عاشقانه منتظرند فیلم صحنه دار بازی کنه جای خود دارند .

Quoting: .........
دوم اینکه تو فیلم نقش اول زن رو داره که لئوناردو دیکاپریو در جریان یک عملیات که از طرف سیا به لبنان فرستاده میشه با این نقش که یه پرستاره آشنا میشه و در ادامه ی داستان عاشقش میشه. اینم از این که شما گفتی نقش سومه.

من نگفتم نقش سوم زن رفیق . گفتم نقش سوم فیلم . میتونیم منتظر تیتراژ ابتدایی فیلم باشیم و ببینیم به عنوان چندمین نفر اسمش نوشته میشه .
نقش اول زن بودن البته ویژگی بزرگی به حساب میاد . من منکر این قضیه نیستم . اما نقش اول زن خیلی جاها اون ارزش مورد نظر رو نداره . مثل نقش اول زن تو یک فیلم جنگی تفاوتش با نقش اول زن تو یک فیلم عاشقانه خیلیه . توجه کن که این یک مثاله . " title="
مدت بازی خانوم فراهانی اگر اشتباه نکنم 20 دقیقه است ( دقیقش فکر کنم 17 دقیقه باشه ) .
اگر فیلم حداقل یک ساعت و نیم باشه ( احتمالاَ بیشتره ) میشه یک پنجم فیلم . خوب مشخص میشه این نقش اول زن با نقش اول زن در مثلاَ فیلم eyes wide shut یا مثال های اینچنینی خیلی متفاوته

Quoting: .....

سوم اینکه ریدلی اسکات برای این نقش خیلی از بازیگرای بزرگه آمریکا که چهره ی نسبتا آسیایی داشتند رو رد کرد. چون چیزی که مد نظرش بود یه کاراکتره آسیایی بود.

خوب ؟
این میشه دلیل قوی بودن بازی خانوم فراهانی در فیلم های ایرانی . من منکر این قضیه نیستم . من ادعا میکنم فاصله بازیگر خوب سینمای ایران و هالیوود خیلی بیشتر از اینه که اگر کسی یک بازی در یک فیلم هالیوودی انجام بده فکر کنه خیلیه .
سرمایه گذاری هالیوود روی بازیگرای خارجی هم خیلی کمه . خیلی کمتر از بازیگرای آمریکایی .

Quoting: ......

چهارم اینکه فکر نمی کنم کسی تو کشورمون دختری 20 و اندی ساله که در 17 فیلم و تاتر نقش آفرینی کرده و کلی جایزه با این سنه کمش برده رو فراموش کنه.

از اهالی فیلم دوست و سینما دوست بله . کسی فراموش نمیکنه .
اما از مردم عادی چطور ؟
چند سال که بگذره مردم عادی که خیلی از فیلمهای عادی که فراهانی بازی کرده رو دیدن ، فراموشش میکنن .
فراموش نه به این معنی که اگه بهشون بگی گلشیفته فراهانی بهت بگن کی ؟ ! . به این معنی که دیگه نه جایی متنی در موردش نوشته میشه نه کسی وبلاگ میزنه عکسشو بذاره و نه ...

البته این اقدام دیر صورت میگیره . چون با بازی تو هالیوود تازه بازار طرفداریش داغ میشه . اما اونجا که فراموش بشه و فیلم بهش ندن ، اینجا هم فراموش میشه .

Quoting: .....

ضمنا به عنوانه مورد پنجم بگم که در 2 فیلمه دیگر هالیوود هم در حال نقش آفرینیه و فیلم برداریه کارها شورو شده که کاگردانه یکیشون مارک فوستره و همچنین برای سال 2010 نیز قرارداد بازی تو یه فیلمه دیگه رو در کنار ادوارد نورتون امضا کرده با کمپانیه مورد نظر.

این خیلی خوبه . اینو نمیدونستم .
اگر سعی کنه سطح کارهاشو در حد معقولی نگه داره و نه از اینور بیفته و نه از اونور خیلی بهتره .

امیدوارم به یکی از بهترین بازیگرای هالیوود و دنیا تبدیل بشه و مایه افتخار همه ما باشه .

# : 10 Oct 2008 06:24

آقا من چون كلا آدمِ صاحب نظرى هستم در زمينه ى هنر و به خصوص گلشیفته ،، بايد بگم كه اين گلى خانم كلا چيز خوبیه و من به چشم هنرى خيلى دوستش دارم ،،اگه دوست دختر من بود كه هم پيشرفت بيشترى ميكرد هم به خوشبختى نزديك ميشد ،،
حالا بگذريم ،،يه سلام به صاحب خونه و مهمونا بكنم ،، سعيد جان ياد پل نیومن كردى ولى از شخصيتِ henri gondrf كه يكى از شخصيت هاى به ياد ماندنى بود كه پل نیومن خلق كرد اصلا حرفى نزدى ،، فيلم تلکه با هنرمندیه rabert redford يكى از شاهکارای پل نیومن بود
http://www.bitaweb.com/fa/htmlEditor.html
كاش يه چيزى هم از اون مینوشتی

امروز كه محتاج توام گاو تو زایید.....
# : 10 Oct 2008 06:29

Quoting: lpeesheel
فيلم تلکه با هنرمندیه rabert redford يكى از شاهکارای پل نیومن بود

با رابرت ردفورد تو butch cassidy هم بازی کرده بود .
من عاشق اون یه تیکه ام که نیومن میاد دخترره رو از بغق ردفورد میبره دوچرخه سواری .
بعد که برمیگرده ردفورد میگه : چیکار میکنی ؟
نیومن میگه : Steelin' your woman !
ردفورد هم میگه : okay ! take her !

# : 10 Oct 2008 06:54

Quoting: mashgholam
من عاشق اون یه تیکه ام که نیومن میاد دخترره رو از بغق ردفورد میبره دوچرخه سواری .
بعد که برمیگرده ردفورد میگه : چیکار میکنی ؟
نیومن میگه : Steelin' your woman !
ردفورد هم میگه : okay ! take her !

تو مثل اينكه بدت نمى آد با دوست دختر اين و اون يه لاسی بزنى ،، مرغِ همسايه غازه ديگه نه ؟

امروز كه محتاج توام گاو تو زایید.....
# : 10 Oct 2008 12:31

Quoting: ......
منم به هیچ وجه پرده ی سینما نیست منظورم. کیفیت پرده ی سینما کیفیت سینمای ایرانه
این چیزیه که دیگه وجود نداره تو ایران
فیلم ایرانی وقتی نمیتونه کیفیت لازم واسه بروز توانایی های یه بازیگرو داشته چه بهتر که اون بازیگر در جایی که تواناییهاش بروز داده میشن کار کنه و ما ثمره ی کارشو ببینی

منظورم اینه که در کنارش هالیوود تو سینمای ایران هم حضور داشته باشه ، مثل خیلی از بازیگرای غیر امریکایی

البته یه چیزیم هست یه نگاه به این عکس بنداز ، در کنار گال گارسیای مکزیکی ، در حالی هفته پیش یه تله تئاترش از تلویزیون پخش شد

http://www.imdb.com/media/rm2932445440/nm0439312

lili naze

لیلی کجایی ؟ داری فیلم میبینی؟ " title="

i'm god's lonely man
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 159 . 160 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.