صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / گفتگوی آزاد / من و خودم + سینما ( moso ) _ ( اخبار روز سینمای ایران و جهان)
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 146 . 147 . >>
نویسنده پیام
# : 1 Oct 2008 01:32

Quoting: n1m4
فک کنم با تورنت دانلود کردی نه؟

آفرین . باهوش

حالا همین لینکه تورنتش رو میذارم واسه اونایی که بلدن از تورنت دانلود کنن

اگر کسی هم خواست یاد بگیره تو خصوصی بگه بهش یاد بدم . یا نیما یاد بده . چون اگر عمومی بشه به نفع هیچ کس نیست

کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
# : 1 Oct 2008 01:35

Quoting: mashgholam
اگر کسی هم خواست یاد بگیره تو خصوصی بگه بهش یاد بدم . یا نیما یاد بده . چون اگر عمومی بشه به نفع هیچ کس نیست

بابا بیخیال موردی نداره که
بعد اصولا وقتی توضیح میدی
همه هنگ میکنن اوضاع چند چنده
هیشکی طرفش نمیره
ولی اگه کسی خواست یاد بگیره در خدمتیم

غم نان هرگز عذری برای فاحشگی هنر نیست
# : 1 Oct 2008 01:39

من با تورنت دانلودش کردم . تو سیستم تورنت چیزایی پیدا میشه که تو دایرکت لینک ها پیدا نمیشه

اوهوم دقیقا
فک کنم اگه تورنت باز باشی حتما اسمایی مثله fxg, fxm, axxo, klaxxon برات آشنا باشه

# : 1 Oct 2008 02:13

بابا بیخیال موردی نداره که

داره که !
وقتی لید ها زیاد بشه ، سید ها سخت تر میتونن سرویس بدن و سرعت کم میشه دیگه !

بعد اصولا وقتی توضیح میدی
همه هنگ میکنن اوضاع چند چنده
هیشکی طرفش نمیره

اینم درسته . و اینکه فیلمایی که بقیه میان اینجا یاد میگیرن و دانلود میکنن انقدر زیاد نمیشه که مشکل ساز بشه .

من معذرت میخوام . هرکی خواست بگه توضیح بدیم

فک کنم اگه تورنت باز باشی حتما اسمایی مثله fxg, fxm, axxo, klaxxon برات آشنا باشه

آررررره . خوشم اومد
البته اینا بیشتر تو mininova فعالن . من جدیداَ جاهای دیگه ای هم پیدا کردم که اونجا ها هم آرشیواش خوبه . اگه خواستی بگو آدرس بدم

# : 1 Oct 2008 02:14

lili naze

mashgholam
مش غلام به خاطر اینکه تبلیغ نشه لینک ندادم ، اسم وبلاگ رو پایین متن نوشتم ، ادرسشو خصوصیت میفرستم

i'm god's lonely man
# : 1 Oct 2008 02:55

Quoting: fireplace
مش غلام به خاطر اینکه تبلیغ نشه لینک ندادم ، اسم وبلاگ رو پایین متن نوشتم ، ادرسشو خصوصیت میفرستم

میخواستی ریا نشه ؟

# : 1 Oct 2008 10:20

داره که !
وقتی لید ها زیاد بشه ، سید ها سخت تر میتونن سرویس بدن و سرعت کم میشه دیگه !

خوب عزیز دله برادر من و تو که میایم تو نت سیستمای فایل شیرینگ رو معرفی میکنیم خودمون هم باید یه آپلودی کنیم که همین سرعت ها پایین نیاد دیگه.
من خودم هر فیلمی دانلود میکنم تا یه هفته بعدش میذارم تو واسه آپلود
بعدم یه سری آی پی پیدا کردم. دو سه تاشون از آمریکان. اینا با سرعتهای فوق العاده آپ میکنن. دیدم بعضی وختا به 30 مگ بر ثانیه هم رسیده.
اینم درسته . و اینکه فیلمایی که بقیه میان اینجا یاد میگیرن و دانلود میکنن انقدر زیاد نمیشه که مشکل ساز بشه .

من معذرت میخوام . هرکی خواست بگه توضیح بدیم

آره بابا یکی دو نفر هم بیان خیلیه
آررررره . خوشم اومد
البته اینا بیشتر تو mininova فعالن . من جدیداَ جاهای دیگه ای هم پیدا کردم که اونجا ها هم آرشیواش خوبه . اگه خواستی بگو آدرس بدم

اوهوم من بیشتر واسه mininova رو میگیرم. ولی خوب isohunt و چنتا دیگه هم میرم که اونام یه سری یوزر دارن که آرشیوای باحالی دارن. یادمه یه دفه تو bittorrent یه یوزر پیدا کردم آرشیو فیلمهای تاپ اوروپایی داشت. خیلی کارش درست بود.
ولی خوب چیزی که هست اولا که آدم میدونه وقتی 700 مگ رو دانلود کرد از مثلا fxg، امکان نداره کیفیت پایین بیاد دستت.

# : 1 Oct 2008 10:21

اولا که آدم میدونه

دوما هم نداشت

# : 1 Oct 2008 13:10

n1m4

mashgholam

مرسی بچه ها . کارتون بد جوری درسته .

مشغلام شما هم خیلی لطف داری به من .

وقتشه که خودم رو جدا کنم از تَنِ لَشم __ من بی شرفم اگه فوق ستاره نشم
# : 1 Oct 2008 13:54

پل لئونارد نیومن

Paul Leonard Newman

26 ژوئیه 1925 _ 26 سپتامبر 2008

از پدری یهودی و مادری کاتولیک

از پل نیومن چیز زیادی نمیدونستم ، و کلا فقط چند تا عکس ازش دیده بودم ولی ازش خوشم می اومد تا ...

تا بیلیارد باز رو دیدم _ یه شاهکار به تمام معنا .

یه براندوی جدید رو توی فیلم دیدم ولی نه کسی که فقط در حد تقلید از براندو مونده باشه بلکه کسی که میشه در کنار مارلون براندو قرارش داد .( با اینکه به پل نیومن به طعنه لقب_ براندوی بور _ رو داده بودن ولی من بیشتر از اینا قبولش دارم ).

پل نیومن همیشه از این که از چهره اش بیشتر از بازیش گفته میشد ناراحت بود _ حتی جایی گفته بود (( دلم میخواست بدانم اگر چشمهایم خاکستری یا قهوه ایی بود باز هم درباره من چیزی نوشته میشد )).

بیلیارد باز به تنهایی کافی بود تا عاشق بازی پل بشم.

چهره ای فوق العاده زیبا و گیرا در کنار یک بازی روان توجه همه رو جلب میکرد ...

خب مرگ با کسی شوخی نداره _ حتی چشم آبی ترین ضد قهرمان...

راستش چند ساعتی که خبر مرگ نیومن رو شنیدم و نمیتونم با تمرکز و دقت چیزی بنویسم ولی دوست دارم که ازش بنویسم چون دوستش داشتم ...

این مطلب رو هم از یکی از وبلاگ ها گرفتم _ خوندنش ارزشش رو داره .

پدرش یهودی بود و لوازم ورزشی میفروخت و مادرش کاتولیک و تباری مجاری داشت .

طی جنگ جهانی دوم در نیروی دریایی خدمت کرد ( به مدت سه سال و مسئول رادیو بود در اقیانوس آرام هم بود ) . پس از جنگ برای تحصیل در رشته اقتصاد به کالج کنین در اوهایو رفت اما خیلی زود دنیای نمایش را کشف کرد ( مدتی هم مغازه پدرش رو اداره کرد به مدت دو سال ) .

تحصیلاتش را در مدرسه تئاتر ییل و اکتورز به پایان برد . با نخستین کارش در برودوی با نامه پیک نیک ( 1953 ) مورد توجه برادران وارنر قرار گرفت . نخستین بار در 1955 جلوی دوربین رفت و با ایفای نقشی در فیلمه کسی آن بالا مرا دوست دارد در سال 1956 مورد توجه قرار گرفت .

خیلی زود به شهرت جهانی رسید در سال 1958 برای نقش بیلی دکید در تیر انداز چپ دست مورد تحسین قرار گرفت . برای تابستان گرم و طولانی جایزه بهترین بازیگر را برد و برای گربه روی شیروانی داغ کاندیدای دریافت اسکار بهترین نقش اول شد .

به لطف بدن ورزیده خوشتیپی کلاسیکش و چشمهای آبی و بازی زیبایش که به نقشها حس سرخوشی و طراوت میداد طی دهه 1960 تا اواخر دهه 1980 محبوب تماشگران عامه وهم منتقدان بود ... ..

برای بیلیارد باز ( 1961 ) هاد ( 1963 ) لوک خوش دست ( 1967 ) بدون قصد ارتکاب جرم ( 1981 ) و حکم دادگاه ( 1983 ) نیز کاندیدای دریافت اسکار بود تا بالاخره این جایزه را رنگ پول ( 1981 ) برنده شد و اسکاری ویژه در 1944 دریافت کرد .

از 1968 کارگردانی را هم به دیگر کارهایش اضافه کرد با ریچل ریچل و با همکاری همسر دومش جوآن وودوارد ( از 1985 ) خود را در این زمینه هم موفق نشان داد . تجربه های بعدی او در زمینه کارگردانی تقریبا موفق بودند .

در سال 1969 با مشارکت باربارا استرایسند و سیدنی پواتیه کمپانی فیلم سازی فرست آرتیستس را بنیان گذاری کردند . همراه وودوارد طی سالها از فعالان سیاسی هالیوود به شمار میامد .

در امور خیریه نیز دست داشته و بنیاد هایی را با پشتیبانی مالی تولیدات مواد غذایی ( در دهه 1980 به را انداخت ) اداره کرده است .

همسر اولش جکی ویته ( 1949 – 1957 ) نیز بازیگر است .

با همان نخستین حضورش بر روی صحنه برودوی تمام نقد ها بیش از آنکه در مورد بازی او باشد در مورد چهره اش بود طوری که صدایش در آمد و گفت : دلم میخواست بدانم اگر چشمهایم خاکستری یا قهوه ایی بود باز هم درباره من چیزی نوشته میشد .

همین موضوع برای او باعث رنجشی بود که تا دوران پیری هم ادامه داشت وقتی به سینما آمد او را" براندوی بور " لقب دادند که این خود طعنه ایی بود که او در بازیگری از براندو تقلید میکند .

منتقدان تا دهه 1960 همواره او را به دلیل تقلید از براندو و جیمز دین مورد انتقاد قرار دادند . به خصوص که در دو نقش که در واقع برای جیمز دین در نظر گرفته شده بود ظاهر شد .

شاید بشود این طور تصور کرد که دین برای نقش بیلی دکید موفق تر از نیومن عمل میکرد ولی مطمئنا نمیشود تصور کرد که برای نقش "راکی گراتسیانو " مشت زن در کسی آن بالا مرا دوست دارد هم به خوبی پل نیومن عمل میکرد .

به هر حال آنچه مهم است این است که نیومن در هردو نقش خوب ظاهر شد و در دهه 1960 حضور او در فیلمی تضمین فروش آن فیلم محسوب میشد .

اما نقطه ضعف نیومن در ایفای نقش های کمدی بود او در فیلمهایی چون لیدی ال و پسرها دور پرچم جمع شوید با کمبود حسه طنز در بازی خود مواجه شد

اما بر عکس در نقشهای ضد قهرمانی و شورشی که از براندو به وام گرفته بود خوش میدرخشید با این تفاوت که او دلیله قابل قبولی هم برای شورش داشت از آن جمله نقش هایش در تابستان گرم و طولانی بیلیارد باز و یا تجاوز

در فیلمهایش رفتارش با زنان خشن ( فیلمه هاد ) یا تمسخر آمیز بود ( گربه روی شیروانی داغ ) ولی بر خلاف این پرسونای بازیگری اش در کارگردانی بسیاربه زنان و مسایل مربوط به زنان میپرداخت .

در دهه 1970 او و رابرت ردفورد به لطف دو فیلم بوچ کیسدی وساندانس کید ( 1969 ) و دغل بازی ( 1973 ) در زمره محبوب ترین زوج های سینمایی در آمدند .

در دهه 1980 در زمینه کارگردانی تلزیونی موفق ظاهر شد( جعبه سایه ( 1980 )) و بازی اش در نقش وکیلی الکلی در حکم دادگاه عالیبود که متا سفانه آن سال در زیر سایه بازی بن کینگزلی در گاندی محو شد .

نیومن که کماکان در عرصه ورزشی و شرکت در مسابقات اتومبیل رانی فعال بود

در دهه 1990 هم مجددا قابلیت خود را در دو فیلمه وکیل هادساکر و آدم عاقل به اثبات رساند جالب اینجا که نقش کمدی اش در وکیل هادساکر از دیگر نقش های کمدی در دوران اوجش بهتر در آمد .

به هر حال پل نیومن با همه فراز و نشیبهایش هم در دوران زندگی و هم در دوران بازیگری اش مصداق آن جمله ایی است که در بیلیارد باز به جکی گلسین میگوید : " من بهترینم حتی اگه شکستم بدی هنوز من بهترینم ! "

و سرانجام ابر استوره آمریکایی در 26 سپتامبر 2008 از ما جدا شد ...

www.cinema2008.blogsky.com

وقتشه که خودم رو جدا کنم از تَنِ لَشم __ من بی شرفم اگه فوق ستاره نشم
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 146 . 147 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.