| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: amir_yazd بعله معلومه از کجا؟
این منم.. این منم... این منم..... بغضمو تو گلو میشکنم◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
خب هر چی هم نباشم حتما ساده ترین هستم ! !!! !! !
بی همدم 
صفای ما پابرهنه هاست که هیچ ریگی به کفشمون نیست!!!...........................مرند
|
|
|
نازترینها
|
|
|
|
|
hamekare
Quoting: hamekare دسترسی به آی پی فقط سیاوش داره بقیه نمیتونن آی پی رو ببینن
این یعنی نه دیگه درسته 
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|
|
|
hamekare
به هر حال مرسی 
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|
|
|
Quoting: mashgholam مخاطبت همه کاره بود اما چون از حرف من نقل قول گرفتی جواب میدم :
مرسی ممنون ولی اون نقل قول مثل بود فقط همین به هر حال اگه ناراحت شدین ببخشید قصدی نداشتم 

|
|
|
Quoting: viirusi نه خوشحالم کسی به تو رای نمیده چرا زود ترش میکنی بی جنبه . گفتم اگه خوش حال میشی . منم بهت رای بدم . یه مهدی ویروسی همشهری که بیشتر نداریم . 
« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
|
|
|
Quoting: Ema87 چرا زود ترش میکنی بی جنبه . گفتم اگه خوش حال میشی . منم بهت رای بدم . یه مهدی ویروسی همشهری که بیشتر نداریم . برو بابا خیلی بی ادبی تو
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
|
|
sanammmmmm
Quoting: sanammmmmm از کجا؟

♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
مگه رای گکیری تموم شه درشو می بندن؟
هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
|